Şimdi Ara

Vodafone İnternet erişimi kesildi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 aylık vodafone net kullanıcısıyım. Abonelik başlatırken ayrı problem yaşadım binbir güçlükle balattık. Şimdi ise internet sürekli kesiliyor arıyorum bölgesel deniyor ne zaman düzeleceği bilinmiyormuş falan, filan bir sürü oyalamaca. Aynı evde 2 yıldan fazla telekom kullandım hiç sorun yaşamamıştım forumda herkese vodafone pişmanlıktır diyordu gerçekten doğruymuş problem yaşadığınızda kimse ilgilenmiyor maalesef.



  • Kardeş defarca yazdık Vodafoneye bulasmayin die dsl de bütün issler ttnete bağlı kendi düşen ağlamaz iptal ettir hemen modem aldıysanız iade edin sadece indirim bedelini istersiniz ayrıca şöle.bise var size vadd edilen hizmeti alamıyorsanız hız kopma vs tek taraflı fesh etme hakkına sahipsiniz btk ya ve tüketici hakem heyetine bizzat iletin bunu para ödemeden bu işi yaparsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada oldu bi kere bölgesel arıza dedier sonra düzeldi. eğer ortada bir cinlik varsa tt yapıyordur sizde vodafonea patlıyorsunuz
  • İnternet kesiliyor derken problem nedir tam olarak isik yanmasina ragmen hic bir siteye viremiyor musun ya da modemde isik mi sönuyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen internet gelmedi. Persembe sabahtan mağdurum arıyoruz bölgesel deniyor Telekom'a ilettik deniyor. Daha önce Telekom kullanırken hic bir sorun yoktu Vodafone geçtikten sonra olması manidar belki gerçekten Telekom'dan kaynaklı ama bu ttnet abonesi olaydık bu kadar uzun sürmezdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrihak -- 30 Temmuz 2016; 0:27:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyperior kullanıcısına yanıt
    Arada adsl ışığı yanıyor ip alıyorum 1 dk sürmeden kopuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.