Şimdi Ara

VODAFONE kurnazlığı ve 1580 TL fatura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar,
    3 ay önce kardeşimi Vodafone taşıdık. 25 gb İnternet falan 2 aydır sıkıntı yoktu. Tesadüfen Kredi kartımdan 880 TL fatura bedeli kesildiğini görünce şok olduk. Girip baktığımız da 1580 TL İnternet aşım ücreti kesmişler ve 2 takside bölmüşler. (ne kadar insaflilar değil mi) Her 500 mb 17 TL olmak şartı ile 90 kere paket yenilenmiş.

    Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Evet İnternet aşımı doğru. Kardeşim fark edememiş tatilde kullanmış. İşin garip yani mayıs - haziran da güncel kota bilgileri, güncel faturası bilgileri sms olarak gelirken temmuz ayında 1580.tl olan fatura için bir tane bilgilendirme sms i gelmemiş. Ne kadar tesadüf demi? Bilgilendirme mesajı gelse kardeşim kullanmaz. Aradığımız da sms in gönderildiğini söylüyorlar. Mayıs ve haziran var Temmuz yok. Hatta bu ay içinde kota nin şu kadarı doldu tarzı sms geldi.
    Cimer, şikayetvar, e devlet üzerinden tüketici heyetine şikayetlerimi yaptım. Bu kadar bana fikir veren, bilgi sahibi olan olursa çok sevinirim saygılar. Resmen kurnazlık ile dolandirikdik.
    VODAFONE kurnazlığı ve 1580 TL fatura
    VODAFONE kurnazlığı ve 1580 TL fatura
    VODAFONE kurnazlığı ve 1580 TL fatura



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeboys0 -- 6 Ağustos 2021; 8:55:2 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.