Şimdi Ara

Vodafone numara taşımada karşıma çıkan uyarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Turkcell taahütüm 10 gün sonra bitiyor ve Vodafone a numara taşıma işlemi yaptıracaktım online başvuru ile ama böyle saçma bir uyarı veriyor. MH ile görüştüm Turkcell dendir telefondandır vs dedi. Dedim size ekran görüntüsü yolladım ne alaka Turkcell ve telefon. Numaram hala sizde gözüküyor dedim. Ben IT ye yazayım bir inceleme yapılsın dedi ama düzelir mi düzelmez mi bilinmez. Bu saçmalıkla karşılaşan oldu mu hiç?


    Vodafone numara taşımada karşıma çıkan uyarı







  • E devletten kontrol edin uzerinize kac adet hat var
  • Adamlar baştan taşırsan yaşayacağın rezillikleri uyarıyor daha ne yapsınlar
  • maaart M kullanıcısına yanıt

    Vodafone'a geçeli ortalama 20 gün kadar oldu, şuana kadar insanların Vodafone'u neden bu kadar yerden yere vurduğunu anlamış değilim. 30 GB artı sınırsız sosyal medya paketi kullanıyorum, bu hatta geçtim geçeli telefonum daha wi-fi'a hiç bağlanmadı üstelik hediye çarkından çıkan internetlerden dolayı ana internete dokunamadım bile şuana kadar. 3 aylık gamepass, 3 aylık netflix üyeliğinin harici ilk ay faturamda ücretsiz. Tamam internet hızı bazı saatlerde yavaşlayabiliyor onu kabul ediyorum ama hediye interneti parayla satmaya çalışan bazı operatörleri kullanacağıma Vodafone'u kullanırım daha iyi.

  • REDMOD kullanıcısına yanıt
    Üç ay sonra bence değerlendir
  • REDMOD kullanıcısına yanıt

    İnterneti yavaş olan bir şeyi ne yapayım 2022 yılında isterse sınırsız versin.

  • REDMOD kullanıcısına yanıt
    O üye anti vodafonecu, vodafone ağzıyla kuş tutsa yaranamaz o üyeye, sağlam kazık yiyip acısının devam ettiği aşikâr, nacizane fikrim bloklamanızdır…
  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Vodafone'da Instagram, Twitter, Facebook, Twitch ve bir kaç uygulama daha sınırsız, her yöne de 30 GB internet veriyor, şuana kadar öyle büyük bir sorun yaşamadım genel olarak gayet akıcı, yanında verdikleri bir ton hediye de cabası. Turkcell gibi hediyelerini çay kaşığıyla verip kimi zaman HEDİYEYİ SATAN bir operatörün ne gibi bir data yoğunluğu olabilir ki yavaşlasın değil mi ? Ben her şeyi hız olarak görmüyorum, bu ülkede sınırsız mobil internet sunmaya yanaşan tek operatör Vodafone bu yüzden kendimce destekliyorum.

  • maaart M kullanıcısına yanıt

    Hediyelerini parayla satan operatörü mü tercih edeyim yoksa, bir sene önceye kadar en uygun operatör olup, müşterilerini topladıktan sonra piyasanın en pahalı operatörü konumunu alan operatörüne mi geçmeliyim ? Yada bu ülkede sınırsız mobil internet sunma işine girişen tek operatör olan Vodafone'u mu ?  

  • Maalesef öyle üyeler var farkındayım. Muhtemelen operatörlerin çalışanları olabilir veya farklı bir sebepten ötürü böyle davranıyorlardır ama ben Vodafone'dan memnunum.  

  • REDMOD kullanıcısına yanıt

    valla benim için hız önemli yavaş olduktan sonra bi anlamı yok evdeki intenete 459₺ ödüyorum hız için upload verseler ekstra fiyatına bakmadan alırım benim için konfor önemli parayla olan bir şeye takmam cok

  • maaart M kullanıcısına yanıt

    Beklenti farklılığı diyelim sonuçta benim mobil operatör üzerinden indireceğim en büyük datalar uygulama güncellemeleri veyahut maksimum 3-5 gb boyutlu bir oyun, onun harici sosyal medya uygulamalarında rahatça gezebiliyorsam benim için yeterli geliyor. O yüzden operatörleri hızıyla karşılaştırmayı pek mantıklı bulmuyorum, benim için içerik ne kadar bolsa o kadar iyi hizmet sunuyor demektir. O yüzden herkesin belli bir değerlendirme kriteri var sizin için hız, benim için içerik.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.