Şimdi Ara

VODAFONE TAŞIMA YADA YENİ HAT ALACAKLAR İÇİN TARİFELER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
12
Favori
35.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Taşımalarda yıl sonuna kadar telsiz kullanım ücretini operatör ödüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parlak47

    Taşımalarda yıl sonuna kadar telsiz kullanım ücretini operatör ödüyor

    Peki numara taşıma ücretsiz mi? bimcell diye sorun çıkar mı? Numara taşırken ne istiyorlar? Freezone'a nasıl girebilirim? Son olarak hat babamın adına kayıtlı hattı numara değişmeden kendi üstüme alabilirim değil mi?
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sıkıntı olmaz babanın üzerine ise 26 yaş altı iseniz kullanıcı tanımlayarak tarifeye geçebilirsiniz
  • Arkadaşlar az önce bimcell'den vodafone'a geçiş yaptım hattı üstüme almadım gerek yokmuş zaten kullanıcı olarak beni tanımladılar. 2-6 gün için açılacakmış. Bu arada verdikleri simkart 4.5g simkartı şaşırdım bayağı ve hem micro hem de nano sim şeklinde kullanılabilecek şekilde yapılmış. Şimdi hat açılınca ne yapmam gerekiyor tam olarak? Para filan kesilecek mi hiç? Freezone kampanyaları için(sinema,yemek vs.)min. ne kadarlık para atmak gerekiyor? Esnek XS düşünüyorum 20 tl altı olduğu için en cazip o gibi acaba 22 tl liği alıp interneti 2 gb yapsam mı diye de düşünmüyor değilim. 1 gb yetmezse ilave internet alabiliyor muyuz?

    Bir de benim bimcell'de 6 küsür tl para kaldı o da aktarılacak mı? Yoksa kullanmam mı gerekecek? 6 tl'yi nasıl kullanabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 19 Mart 2016; 13:25:14 >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Avantajcepte uygulaması ile ücretsiz faydalanabiliyorsun FREEZONE yazıp 1525 e atıp katılabilirsin Freezone Üyeliğine kullandıkça alışırsın
  • arkadaşlar sizlere bir sorum olacak.Ben faturasız vodafondaydım.dün cihaz almak için faturalıya geçtim.Fakat dünden bu yana bir türlü alma işlemini gerçekleştiremedim.vodafone forumdada insanlar bir türlü cihazlarını alamamışlar.Doğrusu hemen operatör değiştirmek istiyorum.Şimdi sorum şu ben başka bir operatöre geçersem ne kadar ceza öderim.teşekkürler.2 gündür faturalıdayım.
  • Arkadaşlar Merhaba.
    Türk Telekomda Vodafone ye geçmek istiyorum. 35 tl yi geçmeyecek şekilde en az 5 gb internetli bi tarife arıyorum. Yardımcı olacak bir arkadaşım varsa memnun olurum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Ben aveadan gecmeyi dusunuyorum. Bu kampanya ne kadar surecek baska operatorden gelenlere? Mevcut vodafone aboneleri 3 gbden yararlanabiliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red tarifeleriyle akil kupu tarifeleri arasinda nasil bir fark var?
    Yarin hatti tasiyacagim ama akil kupu xl ile red xs arasinda kaldim.
    Nedir bu isin detayi?
  • 2004 den beri turkcell abonesiydim ilk defa değiştirme kararı aldım vodafone nin hem mh hemde bayisine gittim dedim size geçmek istiyorum mevcut tarifem her yöne 500dk 1000sms 3gb intenet idi 40tl veriyorum... bunlar da muadiline 35tl dedi 5tl için değmez dedim kabul etmedim bende
  • Beyler aveadan vadafone faturasıza geçiş için başvurdum.Bugun saat 18:00 de taşıma işlemi gerçekleşecek diye msj geldi telefonuma.Şimdiden kontor yuklesem olurmu?Saat 6da vadafone hattıma takacağımda hazır olsun istiyordum.
  • Vodafone aboneliği başlamamış hatta lira yükleyemezsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeğenin tc ile freezone'a üye olabilir miyim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaşlar esnek xs paketini kullanıyorum. FATURASIZ GECE yazıp 3636 ya mesaj attım ama hiç bildirim gelmedi. Vodafone yanımda uygulamasında da gözükmüyor. Gece verilen 2 gb lık hediye interneti nasıl alıcam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxeses

    2004 den beri turkcell abonesiydim ilk defa değiştirme kararı aldım vodafone nin hem mh hemde bayisine gittim dedim size geçmek istiyorum mevcut tarifem her yöne 500dk 1000sms 3gb intenet idi 40tl veriyorum... bunlar da muadiline 35tl dedi 5tl için değmez dedim kabul etmedim bende

    Bittikçe Dolan 3GB Tarifesi: Her Yöne 750 dakika, 1000 SMS ve 3 GB ayda 28 TL

    http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/priceplans/bittik-e-dolan-3gb




  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun telekoma geçtim ben her yöne 1000dk 1000sms 3gb internet 19tl 1 sene taahütlü ayda 19tl ye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Bu daha iyiymiş, hangi tarife oluyor bu.
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Benim için çok iyi oldu 40tl 500dk dan sonra +500dk daha almış oldum hemde 19tl ye dükkanın camında gördüm ttnet üyesi olduğum içinde bu fiyata düştü tam bilmiyorum kampanyanın ismini normal tarifesi bu değil zaten ttnet li olunca indirim oluyor değilsede sanırım 25tl falandı... kısa bir piyasa araştırması yaptım bana en uygun bunu buldum para kolay kazanılmıyor eğer bir şeye yüksek fiyat veriyorsam bende hizmet ürün olarak bir karşılığı olması gerekiyor diye düşünüyorum turkcell inat etti birde hava attı ve inceden alaycı bir tavırla tenkit etti beni olay benim için o an bitmiştir yani babamın şirketi değil kendileri bilirler aynı ürünü daha ucuza almak varken neden bunlardan alayım haksızmıyım... neyse sonra vodafone baktım onda da bir şey yok bana kalırsa turkcell gibi bir fiyat politikası izliyorlar bana uygun bir tarife sunamadı en uygunu bu olunca bunu aldım şu an için memnunum diyebilirim...




  • 4.5G geldikten sonra hızınınız 10 kat artacağını düşündüğünüzde kotanızın da 2-3 kat artması gerekiyor ki dengeli olsun. Maalesef bu şartlarda 4.5G den faydalanmak zor.
  • Vodafone da internet paketini sınırsız yapma özelliği varmı acaba.?
    Turkcell de 5TL ek ile GB bittiğinde 96kbps ye düşüyor internet yine kota aşımından iyidir. Böyle bir uygulama varmı Vodafone da??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.