Şimdi Ara

volkanlar patlıyor abdullah avcının içinde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Alt yapıdan oyuncu çıkmıyor lafı hikaye, Milli Takımın başarısızlık nedeni kadro seçimi ve taktik eksikliğidir. A Milli takım başarı hedefli takımdır, futbolcu ve taktik denemelerini alt takımlarda yaparsın.

    A. Avcı nın kadro seçimi ve oynatmak istediği taktiği anlayabilen varsa zahmet olmaz ise bana da anlatsın.

    2014 finallerine katılabilmek için en kritik maçlarına Tunay Torun, Mehmet Ekici, Sercan Sararer, gibi adamlar ile çıkıp ne gibi katkı bekleyebilirsin. Anadolu kulüplerinde hiç mi adam kalmadı. Gol makineleri Mevlüt ve Umut tan başka hiç mi adam yok memlekette.

    Türk Futbolun başına futboldan gram anlamayan, başkanlığını yaptığı kulüp takımını halden hale sokan yüzsüz bir adamı atarsan, Milli Takım bazılarının çiftliği gibi siyasi pazarlıklar, yakınlaşmalar ile td seçer isen, futbolcular arasında gruplaşmaya müsaade edersen, ne gibi başarı bekleyebilirsin. Gerçi bunları yapanların hiç mi hiç suçu yok, suçlu olanlar taraftarlar, ve alt yapıdan adam yetişmiyor safsataları.




  • Başlamış yine Anadolu ayrımcılığı muhabbeti. Amma meraklısınız bu tip bölücü işlere, sanki Fener'de Gs'de oynayan adam bu ülkenin vatandaşı değil.
  • Demek ki elenmemizin nedeni Trabzondan oyuncu alınmayışıymış

    Şuan milli takımda onur dışında girecek bir tane adamınız yok.Onurunda Belçika maçı hala hatırımda, bir kaleci yan toplarda nasıl direk görevi görür bize net göstermişti.Kusura bakmayın ama Volkan 5 kere daha hatalı gol yese de Onur onun eldiveni bile yapmaz.

    Ayrıca Trabzonda parlama yapan oyuncularında durumunu gördük milli takımda, Egemen(Önemli baltalardan), Burak(...), Selçuk(Evet önemli bir oyuncu ve oynaması gerek ama attığı golden sonraki yüz şekli ve tavrı milli takımı bölmüştür.)Umut(....)

    Yani sorun bireylerde değil, hatta Tff yada Abdullah Avcı' değil.Sorun tamamen türk halkından kaynaklanmaktadır.Eğitimizin çarpık olduğu yerde 2012 leri yaşarken futbolumuz ne kadar düzgün olabilir ki?Futbol artık ara gazla çalışan bir lokomotif değildir, akıl ve eğitim ile çalışır.Bizim halkımız ne kadar matah ki milli takım matah olsun.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.