Şimdi Ara

volvo S40 1.8 tüp takılmaz dediler dogrumu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
24.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2001 S40 VOLVO

     volvo S40 1.8 tüp takılmaz dediler dogrumu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: abbasoglu

    ARKADAŞLAR HERKESE TEŞEKÜR EDERİM
    07.06.2008 TARİH İTİBARİYLE
    BRC TAKTIRDIM HAYIRLI UGURLU OLSUN
    DİLEKLERİYLE 150 YTL TAKSİTLE
    TOPLAM 1 650 YTL 10 AY


    Güle güle kullanın. İzmir otogaz sizin montaj yaptırdığınız yeni yerine geçmeden önce (2 sene oluyor) ben de onlara taktırmıştım. O zaman fiyatlar fazlaydı nakit 1850 ödemiştim turbo için olan kite. Normali de 1750 falandı nakit. Fiyatlar bayağı düşmüş...
  • volvocu arkadaşlar bende lpg taktırmak istiyorum ankara ostim sanayisinde bi yerle konuştum, brc 1450 ytl nakit taksit olunca vade farkı 1600 ytl. bütcem zorluyor bu parayı, atiker takanlar var benim bütceme uyuyor sizce atiker olurmu takan varmı aranızda, cuma günü kesin takmalıyım uzun yola gidecem.
    (arabam S40 2.0 I Otamatic vites )
    yardımlarınızı bekliyorum prins marka demeyin iyi olduğunu biliyorum forumdaki araştırmalarıma göre ama o parada bende yok
  • abbas selam, bende de 2001 model S40 1.8 var ve ben de lpg taktırmak istiyorum. Kullanan birisi olarak memnun musun sıralı tüpten? Taktırdığına değdi mi? performansında herhangi bir düşüş fark ettin mi? Cevaplarsan sevinirim.
  • şimdiden hayırlı olsun çok memnunum BRC tercihim hiç bekleme derim allah kaza bele vermesin
  • Babamın S40 1.8 otomatik vites aracına 2007 eylül ayında Prins marka lpg taktık ve allaha şükür bir sıkıntı da yaşamadık şu ana kadar.. Ayrıca Ankara Grup volvo'nun servis yetkilisi olan Kadir Ustada da şu an S40 T4 var o da aracında lpg kullanıyor ve bakımlarının düzgün bir şekilde yapıldığında büyük bir sıkıntı yaşamayacağımızı söylüyor.. Prins markasını da bize o tavsiye etti zaten.. Diğer markaları bilmem bir fark var mıdır ama dediğim gibi biz 2 yıldır Prins kullanıyoruz ve de memnunuz.
  • Tekrar Merhaba,

    Sıkı bir araştırmadan sonra 2001 Volvo 1.8 s40 model aracıma Prins marka LPG sistemi taktırdım. Diğer sistemlere göre biraz pahalı yaklaşık 2000 ile 2200 arasında taktırabilirsiniz.

    İlk depoyu bitirdim. Tümü şehir içi olmak üzere 100 km'de 11.04 litre LPG yaktım. Şimdilik hiçbir sorunum yok, fakat kalkışlarda gaz pedalına duyarlılığını benzinli olanına göre biraz daha yavaş gibi geldi bana!
  • arkadaşlar carisma 1,8 gdi 99 model araçlara lpg takılıyormu
  • merhaba,bende 97 s40 1.8 var.BRC marka sıralı sistem lpg dönüşüm taktırdım.2 senedir kullanıyoum.hiç arıza yapmadı.ve de çok memnunum hem yakıt tüketiminden hemde performansından.eğer arabanı seviyorsan ve sıkıntı çekmek istemiyorsan brc taktır.piyasanın biraz üstünde.volvolar için en ugun marka BRC arkadaşım.
  • 1,8 otomatik volvo s40 2001 sahibiyim prins kit khein enjektör kullanıyo mtm kitte 15/04/2010 tarihinde mtm kit taktırdım 189000 araç şşuan 198000 de bi sıkıntı yok hatta çok memnunum saygılar
  • Aynı motor olan Carismalara acaba neden lpg takamıyorlar?
    Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • bende s40 1.8 aracıma, dün itibariyle beylikdüzü ayotogazda, inkagaz lpg kiti taktırdım. hem malzeme kalitesi hemde motor bağlantı görünüşü olarak gayet iyi. şehir içi yakıt verilerini en kısa zamanda ekleyeceğim.
  • Sizin aracınızda 1.8 gdi motor mu var?
  • Benimde 2003 s40 1.8 omvl aracım var henüz araca tüp taktırmadım araştırma içersindeyim şu an için prins ve teleflex önerilerini ve memnuniyetlerini gördüm.Prinsi araştırdım kullanılan malzemeler bana güven verdi ama gelgelelim izmirde prins'e 2400TL teleflex'e 2500TL fiyat veriyorlar bu arada açıkcası şu an bu parayı vermek bana mantıklı gelmiyor brc ve zavolliyi kullanan tanıdıklarımda durumdan gayet memnun ve hiç şikayet duymadım.Aradaki 1000TL civarındaki fark bana ne kazandıracak veya kaybettirecek yardımcı olursanız sevinirim şehir içi 49 ykr yakışa dayanacak gücüm kalmadı.50000 100000 km yol yaparak memnun kalan varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim.

    Ayrıca bu araclarda gdi motor falan var diye ilk defa duyuyorum bildiğim kadarıyla doch motor var.Mazda honda gibi markaların kullandığı bir sistem açılımının türkçesi üstten çift egzantrik diye biliyorum renoda veya bahsettiğiniz markalarda çift egzantrik kullanıldığını ilk defa duydum fakat mitsubishi de mümkündür en nihayetinde bir japon motor konusunda iyi bir seçim yapacaklarından hiç şüphem yok.




  • S40 2.0 T Otomatik vitese Lpg taktırmış kimse var mı?
    Aracın otomatik vites olmasıyla LPG taktırmanın yarattığı ekstra bir dezavantaj var mı acaba? yoksa alakasız mevzular mı?
  • şanzuman tipinin lpg montajıyla bir alakası yok
  • sinan_15
    bence turbo arabaya lpg taktırma,bendede aynı araç var hangi ustaya,kullanıcaıya sorsam taktırma dediler.
    belki prins sorun çıkartmayabilir.
  • 2000 model 1,8 s40 aracıma 3 yıldır takılı olan Mimgas marka lpg takılı.ben 1 yıldır kullanıyorum.aracım 2 viteste yavaşladığım anlarda sarsıntılı oluyordu..izmir Volege volvo servisine Bahtiyar ustama durumu anlattığımda hiç düşünmeden hemen bobinlere baktı .bobinlere kırık olduğunu ve bundan yaptığını söyledi.oysaki sırf bu sorunu gidermek için gittiğim lpg ustaları olmadık parçaları bana değiştirttilr..bir işe yaramadı..en kısa zamanda bobinleri değiştirip aracımın 2.vitesteki sarsıntıyı gidereceğim inşallah..
    aslında araçları benzinle kullamak en iyisi ama devir tasarruf devri düşünxesiyle hareket eden bizlere lpg taktırmak gerekli..
    1.8 motorlarda sorun çıkmıyor rahalıkla taktırabilirsiniz..
  • ben 2000 model s40 2.0t düz vites kullanıcısıyım 1 yıldır lpg takılı aracımda aracım şuan 280000'de lpg'de 40.000 km yol yaptım en ufak bir sorun yok prins ya da landi renzo taktırmanızı tavsiye ederim ben prins taktırdım taktırmadan önce şüphelerim vardı ama taktırdıktan sonra bu kadar süredir neden benzinde kullandım dedim yakıt yarıya düştü bence hiç düşünmeden taktırılabilir. birde en önemlisi lpg taktırırken manifondu söktürerek taktırmanız size yararı olur çünkü ne yaparlarsa yapsınlar demir talaşı gaz kelebeğine ordanda motora gitme ihtimali var.
  • Herkese selamlar. Arkadaşlar 1999 model toyota corolla (terra) aracım var. 2 yıldır kullanıyorum , ancak bu ara bende volvo yu kafaya takmış durumdayım. bulunduğum şehirde 2001 model VOLVO S40 1.8 atiker marka tüp takılmış bir araç var. boyasız ve derğişensiz temiz duruyor . Ancak ATİKER LPG bu araçlarda randıman veriyormu ve 1.8 lerin yakıt tüketimi 1.6 lara göre çok fark edermi yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.