Şimdi Ara

Volvo s60 mı? Audi A4 mü ? ya da Volvo v40 mı Audi a3 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kafam çok karışık arkadaşlar yardım lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • arkadaşlar merhaba ben ve eşim arabalarımızı değiştireceğiz kafayı yemiş durumdayız çok kararsız kaldık Audi ve Volvo arasında kaldık ben A4 ya da S60 istiyorum eşimde v40 ya da A3 istiyor. ikinci el istiyorum Audi ve Volvo kullanıcıları olumlu ve olumsuz özelliklerini yazarlarsa memnun olurum. şu an kullandığımız araba golf manuel 2009 model ilk sahibiyim. eşimdede punto 2006 manuel var. şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A4'ü hiç test etmedim, S60'ı test ettim ve inceledim. İç mekan oldukça kaliteli, tasarım olarak da A4'den daha şık bir araç. Ama A3 ile V40'ı çok uzunca süre inceledim ve C40 CC aldım. V40 kesinlikle A3'ten çok daha başarılı bir araç. Nedir bunlar dersen sana şunları söyleyeyim; ikisinin arasında iç mekanda kullanılan kaliteli malzeme farkı var. Dış tasarım olarak A3'ten çok daha fazla göze hitap eden bir araç. Güvenlik unsurları (özellikle city safety ve yaya hava yastığı) ile yine A3'ten çok daha başarılı bir araç. Yol tutuşu çok iyi ama sert süspansiyonları var. Sürekli olarak asfalt değil de parke veya bozuk yollarda kullanacaksınız A3 bu yönden daha avantajlı. Çünkü V40'ta bu gibi durumlarda ne yazık ki konfor düşüyor. V40'ı dizel/otomatik düşünüyorsanız kaçırmayın derim.
  • Audileri iç ve dış dizayn olarak beğendiğimi öncelikle söyleyeyim. Ancak bu dizayn işine fazla eğilince Volvolar ile arada bariz bir fark ortaya çıkmış: bindiğim Audi modellerinin tümü, ki hepsine bindim, dengi Volvo modellerine göre iç hacimleri dar ve yan aynalar ve ön cam görüş açıları kısıtlı. Araçlarda kendimi adeta kafese kıstırılmış gibi hissettim. Burada gerzekçe Volvo fanatikliği yapıyor değilim, aynı sorun ile örneğin hiçbir Mercedes modelinde karşılaşmadım. Arada Volvo lehine çok bariz bir koltuk konforu farkı da var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.