Şimdi Ara

VOLVO V40 Cross Country Ana Konu (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
11
Favori
99.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sleymn

    haftalarca 116 bakıp favorilere alıp pazarlık yapıp 1 hafta içersinde karar değiştirip v40 cc aldım:p

    Hayırlısı olsun. Güle güle kullanın aracınızı.

    1 serisinden daha ferah bir aracınız oldu bence.
  • Arkadaşlar benim araç 2015 model Volvo V40 CC ve şu an 13bin km'de. Yaklaşık 10bin km'dir aracın ön kapılarından ve (sanırım torpidonun içinden) tıkırtı sesi geliyor ve İzmir Volvo servisinde bu sorunu bir türlü çözemediler. Önce gittim kapılara izolasyon yaptılar. Olmadı tekrar gittim aracın kapı fitillerini değiştirdiler. Yine hiç düzelme olmadı ve bu sefer kapılar da fitillerden dolayı zor kapanmaya başladı. Ben bu işle artık nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. Tıkırtı bir araçta en sevmediğim şey ve daha arabayı alır almaz bu sorunla karşılaşmak çok canımı sıkıyor.
  • Aşkın0345 A kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Power shift şanzımandaki konforsuzluk nedir? Biraz açar mısınız?
  • Volvo V40 CC 2013 44.000 km de Dizel-Manuel vites seçeneğini 80.000 liraya buldum. Fiyat iyi mi? dizel-manuel nasıl? alınır mı? kronik bir sorunu var mı? 2. el alırken bu modelde nelere dikkat etmeliyim?
  • Volvo V40 CC konusu ölmüş resmen.
    Son zamanlarda Volvo V40 CC fiyat teklifi alan veya aracı satın alan oldu mu acaba?
  • sosyologos S kullanıcısına yanıt
    3000 den aşağı olmaz sanırım ben ikinci el aldım barları da almanya dan getirdim
  • Arkadaşlar ilandaki aracın şanzımanı powershift mi? Eğer öyleyse yağlı çift kavrama mı yoksa kuru çift kavrama mı?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-v40-cc-garantili-kazasiz-boyasiz-citysafe-li-266699671/detay

    Astra k dynamic manuel vitesten otomatik diye bu araca geçilir mi?

    Otomatik araç ihtiyacım var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 11 Kasım 2016; 16:43:57 >
  • 2015- V40-/D2-Powershift-Premium dizelin Gerçek anlamda aracınızın yakıt sarfiyatı ne kadardır.? kaç km yol ne kadar lt mazotla gitmektedir.?
  • Bu marka aracın neden sirkilasyonu az..
  • v40 cross country d2 powershift advance paket araç aldım. beklediğimden çok daha üstün bir araçla karşılaştım. bir haftada kendine aşık etti beni. 3 kişilik aileler için ideal. dış görünümü genç aracı dedirtiyor. aracın detayları incelendiğinde kalitesi belli oluyor. dip köşeye baktığınızda bile göz önünde olmayan yerlerde bile en ufak işçilikten kaçma ibaresi göremiyorsunuz. aracın iç hacmi ile dış boyutları arasında ciddi fark var. araç büyük sayılır ancak içi dışına oranla daha az hacimli. bu da et kalınlığının fazlalığından kaynaklı sanırım. malum ölümsüz kaza için üretim yapan bir marka. her yönü ile bu hissi kullanım sırasında veriyor.hayalet sistem denilen citysafe aracın kullanımında dikkatli baktığınızda hafif hissedilir müdahaleler yapıyor. çevreyi lazer sensörlerle tarayıp mesafelere göre hız yavaşlatma ve direksiyona müdahale ediyor kaza darbesini azaltmaya yönelik güzel bir özellik. önden yayaya çarptınız kaput altından ön cam dışına airbag açıyor dışardaki adamı korumak için daha ne olsun... insan a önem veren bir marka volvo.
    aracın vites geçişleri ve tork sollamalarda cesaret verici hem de hangi hızda gittiğinizin pek bir önemi yok her hızda sollama imkanı veriyor. yakıt tüketimi fabrika verilerinden fazla. 6litrlerde kullanıyorum. tasaruflu kullanmaya gayret etsem de bir sellektör gelince toz yutturasım geliyor bundan kaynaklı o da. 3 farklı dijital gösterge teması var. her temanın farklı bar gösterge bölmesi var. eko temada tasarruflu kullanım gösterge barı varken performans temasında güç devir gösterge barı var. kullanım şeklinize çok yardımcı oluyor. bunun dışında her araçta var mıdır bilmiyorum bir de aracın lastiğinin içine bir madde dolduruluyormuş yılda bir. arazide patladı mesela. size 100km kadar daha patlayan tekeri kullanma şansı tanıyormuş. bunu da satın aldığım kişi söylemişti. olumsuzluk olarak şimdilik söyleyebileceğim rölantide dizel motorun titreşimini hissetmek ve hafif bozuk yolda başlayan araç içi parçalarından gelen ufak tıkırtılar.soğuk motorla trafiğe çıkacaksanız startstop özelliğini devre dışı bırakan tuşu kullanmakta yarar var bu sabah stop etti trafikte ilk defa. rutin bir durum olmaz umarım...

    aracın artılarını eksilerini foruma yazan sayısı fazla. ben servis ve yedek parça fiyatları hakkında bir şeyler yazıp katkıda bulunmak isterim. aracı alır almaz tüm filtreleri ve tüm yağlarının değişimi işçilik kdv dahil 2700tl yetkili servisinde değiştirdim.ağır bakım aynı bakımın triger setli hali oluyormuş ve 120bin km de yapılıyormuş. kabaca 3000tl civarına geliyor denildi 120bin bakımı. aldığım aracın bu kilometrelere gelmesine daha çok var ama araç kendini kullandırtıyor verdiği keyifle.kısa sürede o kilometrelere varırım ben kazası belasız.

    İleriye dönük fiyat talebi istedim servisten bazı şeyler için.
    Tavan bagajı 9800tl ye de var, 2000tl ye de var servisinde.
    ön camınıza taş sıçradı çatladı değişimi 2000tl yi buluyor.
    isofixli volvo çocuk koltukları 1800-2500tl arası kg yaşa göre.
    arka park yardım kamerası 3200tl ye eklenebiliyor.
    park yardım pilotu 2300tl
    yan sürtünme plakaları 1900tl
    tavan spoyleri 1600tl
    pusulalı karartmalı ayna 1700tl
    deri koltuk bakım kiti 150tl fiyatlarda.
    bagaj düzenleyici, bagaj filesi, bagaj cepfilesi,bagaj havuzu, kaucuk pasaps,güneşlik seti,gözlük tutucu 700ila200tl arası aksesuarlar da mevcut.

    yeni versiyonlara eklenebilir şeyler de var: (acc) öndeki araç hızına duyarlı hız sabitleyici, uzaktan kumandadan çalıştırıp araç ısıtma, navigasyon gibi...

    ilk volvo aracım. ya son olur yada volvocu olurum ben :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamsizster -- 1 Mart 2017; 11:7:53 >




  • coupant kullanıcısına yanıt
    yağlı çift kavrama şazıman. 15 lt şanzıman yağı alıyor sanırım. ekonomik sorun yoksa gözün kapalı geçilir...
  • laruz kullanıcısına yanıt
    alan memnun satan pişman olduğundan olabilir.
  • Ben de V40 cross country sahibi oldum (2016 model)...Merak ettiğim konu V40 ile V40 cross country arasındaki fark nedir?
    Yükseklik farkı diyorlar ama ben bu farkı göremedim...Bu kadar fiyat farkı nereden geliyor?

    Diğer bir konu öndeki araç hızına duyarlı hız sabitleyici, uzaktan kumandadan çalıştırıp araç ısıtma vb sonradan araca ilave edilebiliyor mu?

    teşekkurler
  • harun99 H kullanıcısına yanıt
    R desing alçak, v40 normal, crosscountry yüksek olmak üzere 3 farklı kullanıma uygun amortisörlü araç sunuyorlar piyasaya. yükseklik çok ciddi anlamda gözle görülür fark olmuyor standartla kıyaslarsanız. Rdesing ile cross country yan yana olunca farkı gözle ayırt edersiniz ama... Bunun dışında kullanım anında amortisör etkileri fark yaratıyor herbirinde.

    ek paketleri yetkili servisinde sormuştum ben 2016 modellere ilave edebiliyorsunuz. 2014 ve daha eskilere ilave edilemiyor bildiğim kadarıyla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamsizster -- 13 Mart 2017; 17:5:49 >
  • V40 Cross country için tavan bagajı ( port bagaj / Tabut ) arayışım vardır. 2. el veya sıfır. Kullananlar varsa bilgi paylaşırsa, Bildiğiniz satan biri veya yer varsa yönlendirirseniz sevinirim.
  • Teşekkurler gamsizster....

    V40 cross country de ozellık/akseuar olarak başka fark yok mu? Fıyat olarak çok buyuk farkın nedeni sadece yukseklık mı??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun99 -- 13 Mart 2017; 22:30:30 >
  • Arkadaşlar mrb

    Ben de v40 cc almayi düşünüyorum

    Sitede dusuk km araclar var

    Yalnız satıcılar için bir standart yok

    Bi bakmissiniz yüksek km premium düşük advance dan fazla satılıyor

    Alırken neye dikkat edilmeli?

    Bir de yalıtım ve performans hakkında bilgi verirseniz sevinirim

    Aracın 0-100 değeri 12 sn lerde cunku

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 t3 benzinli kullanan arkadaşlar varsa gözlemlerini paylaşabilirmi? Bir de cross country olmasının kullanım esnasında faydasını gören varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,



    V40 ile CC arasında kaldım. Konuyu okudum Yükseklik ve amortisör farkı olduğu söyleniyor. Peki bu fark yakıt tüketimi ve konfora nasıl etki ediyor? Konfor olarak hangisi daha iyi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: catalyst

    Merhaba arkadaşlar,



    V40 ile CC arasında kaldım. Konuyu okudum Yükseklik ve amortisör farkı olduğu söyleniyor. Peki bu fark yakıt tüketimi ve konfora nasıl etki ediyor? Konfor olarak hangisi daha iyi?

    ikisini de kullanmış birini bulman zor gibi forum bu kadar sakinken oldukça zor ama araç almadan önce yaptığım araştırmalarda yaklaşık 3 cm civarı bir fark olduğu söyleniyordu. Yakıt anlamında onda birlik fark olabilir ama bunun dışında bir fark olacağını sanmıyorum. Konfor için cc daha konforlu olabilir fakat yol tutuş anlamında normal v40'ın daha iyi olabileceğini varsayıyorum. Bu söylediklerim tamamen benim düşüncelerim CC'nin güzel tarafı araba gerçek anlamda bir hava katıyor ama aradaki fiyat farkına değer mi bilemiyorum.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.