Şimdi Ara

VPN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar win10 için türkiyede engel yemeyen sunucu ağı fazla VPN servisi arıyorum ama birçoğu engellenmiş nordvpn,proton tunnelbear gibi.

    Yazılılm ve wallet işiyle uğraştığım için anonim kalmak istiyorum sizin kullandığınız ücretli yada ücretsiz çalışan vpnleri paylaşırmısınız ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsemre34 -- 5 Nisan 2024; 1:4:15 >



  • Windscribe adında bir VPN var. Ben yıllardır bunu kullanıyorum. Eskiden devlet sosyal medya yasağı vb. getiriyordu kullanıyordum. Şimdilerde tozlu raflarda. Ücretli bir VPN. Ücretsiz 10 GB hak veriyor. Bir yerden takip edince +5 GB daha veriyor. Aylık 15 GB hak veriyor. Sürekli kullanım için az olabilir. Ücretleri senin için şimdi baktım. Yıllık plan alınca aylık 5.75 dolara geliyor. İşin VPN üzerine kuruluysa fiyat olarak bir şey değil. Yıllık plan almazsan aylık 9 dolara geliyor. Hiç bir problem yaşamadım bu arada. Bende bir sürü VPN kullandım. En iyisinin bu olduğunu düşünüyorum.

  • Desicion kullanıcısına yanıt

    teşekkürler hocam birde ben otomatik olarak ıp seçen vpn arıyorum yani ıp değiştire tıkladığımda sürekli farklı bir ülkeye farklı ıpye atmasını istiyorum ama o kadar vpn denedim hiçbirinde böyle bir özellik yok senin kullandıkların arasında bu özelliği olan varmı yani her seferinde farkı ıp için farklı sunucu ülke seçtirmeyen manuel olmayan varmı windscribe böylemi mesela otomatik değiştir seçeneği varmı ?

  • ynsemre34 kullanıcısına yanıt
    Şimdi denedim. VPN'i her bağladığımda farklı bir ip'ye bağlanıyor. Kapatınca otomatik benim ip'ye dönüyor. İstersen bi yükle bak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ynsemre34 kullanıcısına yanıt
    Proton çalışıyor bende

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.