Şimdi Ara

VW BORA nın 2 nci El Fiyatı neden düşmüyor..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar üretimide sonlandı ama halen bu araçların 2 nci el fiyatları piyasanın üzerinde seydediyor..Bu aracı bu derece kıymetli kılan ne olabilir? 2003 modeli bile 27.000 YTL civarında seyrediyor..Ki bu paraya ufak ilavelerle alt donanımlı sıfır JETTA almak mümkün iken.? Bilen yada fikri olanları bekliyorum..

    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1619592

    gibi








  • yaw hep dediğim gibi.isteyen var ama veren varmı ona bakmak lazım.

    bence öyle aman aman meraklısı olan bi araba değil.
  • Bu örnek de Türkiyede ikinci el piyasasındaki mantıksızlıklardan bir tanesi. Tabii bir de istenen fiyatla satılan fiyata bakmak lazım. Bakalım o fiyata satılıyor mu? Ben olsam dediğin gibi ille VW alacaksam ve sedan olacaksa ille, 4 milyar daha verip Jetta alırım.
    Bir de Hocam öyle bir soru sormuşsun ki ortalık birbirine girecek yine VW'ciler ve antiVW'ciler. Hayırlısı bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 29 Aralık 2005 9:00:00 >
  • İlanı veren kişi satmak istemiyor sadece kör alıcıya hitap ediyor büyük ihtimalle , 23 milyara bu araçlar piyasada satılmakta. 23-25 arası bir değeri var.. arabam.com vs baktığınızda bir modelin ortalamasını alın , piyasa fiyatının 3-5 milyar üzerinde çıkacaktır. insanlar pazarlık payı ve kör alıcı payı koyarak satmaya çalışıyor. sorun burda. Yoksa bu araçların fiyatları bu akdar yüksek değil.

    Ama vw genel anlamda 2.el de diğer markalara göre daha az değer kaybetmekte , nedeni ise halkımızın vw ye anlamadığım bir şekilde prestij yüklemesi..
  • Katılıyorum VW ikinci elde para ediyor. Ama neden Bora diğer VW modellerinden de iyi ? Yani başka bir avantajı mı var ? Sedan olması olabilir mi?
  • mantıksızca fiyat... sahibi en iyi araba bora olduğu düşünüyor, öyle fiyat koymuşlar...
  • 18 Milyara, otomatik vites, 2000 model, Beyaz Bora var
    Sizce nasıl bir fiyat.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: VEDAT_06

    18 Milyara, otomatik vites, 2000 model, Beyaz Bora var
    Sizce nasıl bir fiyat.



    İyi fiyat. ama hasarlı olabilir...
  • Şunu anlamıyorum Çizikten dolayı boyanmış arabanın kıymeti düşüyor..Hele ki komple boyanırsa baya bi kıymet yitiriyor araçlar..boyatmasak daha mı iyi olacak..? Ben binici isem böyle durumlara kafa yormuyorum..Hasar almamış ise ufak boyaların önemi yok bence..

    Ayrıca sene 2003 de Renault 21 sattım arabam komple boyalıydı..Bana Orjinalliği bozulmuş dediler..Komşumun aracının da boyası kavlamıştı..Ona da orjinal ama araban masraf istiyor diye problem olmuştu..Ne iş ya..Boyansa da boyanmasa da problem oluyor..
  • aslında bora vw nin en az tutulan modellerinden birisi geçenlerde arabam com da 33 denilen transporter i 30 aldık bilginiz olsun yaniyukarda da denildiği gibi istenen fiyata değilde verilen fiyata bakmak lazım
  • Ayrıca internetteki fiyatların çoğu biraz şişirme. Piyasada araştırınca o fiyatlardan çok daha aşağıya bulunabiliyor. Adam satacak olmasa bile biraz yüksek fiyat yazıyor belki alan çıkar o paraya diye.
  • o arabaya o parayı verecek enayi arıyorlar baska bisey degil, ne demek vw lerin fiyatı dusmezmis, alan olmazsa essek gibi duser.
  • kuş serisi şimdi çıksın yine best seller olur bilmem anlatabildim mi?
  • Aslında Bora fanatikleri olan araçlardan biri ama Türkiyede değil. Bora Amerikada Jetta olarak satılıyordu. Ve fan klupleri bile vardı. Ama bence yeni jetta eski bora kadar tutmayacak. Çünkü yere basışı sanki Boranın daha sağlamdı. En eski jetta da bile tekerlekler kasadan hafif dışarıda ne gerek vardı şimdi onları yerine sokmaya
  • arakdaşlarında dediyi gibi satmaya niyeti olmayan adamların çektikleri fiyatlar bunlar internet bu adamlarla dolu şöyle pazara arabasını satmaya götüren adamlara gidin bi bakın 27 milyar vveren varmı boraya en fazla edecey 23 milyardır oda kırk pazarlıkla

    amcamda 2001 model c200 kompresör var araba henüz 12000 de daha ilk günkü gibi duruyor satıp e serisi alayım dedi 32000 euro istedi en fazla verilen fiyat 27500 euro oldu oda takasa elindeki e serisiyle takaslarsan

    burdan çıkaracağımız ders şudur internetteki fiyatla yersen fiyatlarıdır çıkın şöyle pazarlarada arabalar kaça gidiyor görün
  • bORA Ya uzaktan bakınca aracın yarısı tekerlek gibi duruyor büyük tekerlekler, ve şişkin çamurluk taşmaları aracı farklı kılıyor..Yere bastığı hissini hakkıyla veriyor olabilir ama bu çok zor bulunan bir özellik midir? başka araçlarda da vardır muhakkak..

    Burda sorguladığımız internet ortamındaki fiyatların şişkinliği değil..Aracın Tutulma nedeni Ve 2 nci elde emsallerine nazaran değer kaybetmemesinin nedenlerini sorguluyoruz aslında..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claymore -- 29 Aralık 2005 13:51:18 >
  • Yok kimse aramaz hocam... Ben biliyorum, fiyat yüksek verdinmi tek tük bi iki kişi arıyor. Ama normal fiyat verdinmi telefonun susmuyor , o adamı ne arayan vardııır ne soran...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Claymore

    bORA Ya uzaktan bakınca aracın yarısı tekerlek gibi duruyor büyük tekerlekler, ve şişkin çamurluk taşmaları aracı farklı kılıyor..Yere bastığı hissini hakkıyla veriyor olabilir ama bu çok zor bulunan bir özellik midir? başka araçlarda da vardır muhakkak..

    Burda sorguladığımız internet ortamındaki fiyatların şişkinliği değil..Aracın Tutulma nedeni Ve 2 nci elde emsallerine nazaran değer kaybetmemesinin nedenlerini sorguluyoruz aslında..



    aracın deyer kaybetmediyini kim söylediki deyerinde satılsa boranında diyerinden en fazla oynayacağı 1 olmadı 1.5 milyar
  • o bir halk arabasi (vw) (üzmez)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: V5TURBOOST

    o bir halk arabasi (vw) (üzmez)



    üzmez miş bunlar ne peki?

    http://www.sikayetvar.com/?loc=sikayet_oku&action=co&subaction=Detial&coNo=3650




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.