Şimdi Ara

VW PASSAT vs SKODA SUPERB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

VW PASSAT vs SKODA SUPERB


(En Son Oy Tarihi: 18.3.2024)
Giriş
Mesaj
  • superbin üretim amacı fiyat olarak ulaşılabilir bir passat muadili olması bence, ancak arada fiyat farkı makası gitgide daraldı. dolu bir suberp belki alınabilir trendine passat yerine ama bana göre hep çiğ gelmiştir superb. kalite farkı olmasa da his ve ruh yok. özetle trendine üstü passatt, aksi durumda active üstü superb.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kamyonlarkavuntaşır

    superbin üretim amacı fiyat olarak ulaşılabilir bir passat muadili olması bence, ancak arada fiyat farkı makası gitgide daraldı. dolu bir suberp belki alınabilir trendine passat yerine ama bana göre hep çiğ gelmiştir superb. kalite farkı olmasa da his ve ruh yok. özetle trendine üstü passatt, aksi durumda active üstü superb.
    Emin ol kalite farki da var. Ama gorunmeyen, kullanicinin muhattap olmayacagi noktalarda.

    Passatin muhendisligi cok daha ust duzey
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    gayet iyi biliyorum da yazınca abarttığımızı düşünüyor passat alamayan superbciler. ne diyek
  • Bana kalırsa çok eşit iki araç ama superb daha aile passat daha performans gibi geliyor tabi büyük farklar olarak değil benim izlenimim bu
  • İki aracada bindim passat sürücü bölgesinde daralıyor algısı yaratıyor gibi geliyor bana superb ise nereye oturursan otur ferah ve geniş.İkiside yakışıklı araçlar , superb daha heybetli segment olarak aynılar ama göz ile bakınca superb sanki daha üst segment algısı yaratıyor.İkinci el de birbirlerinden pek farkları yok o sizin nasibinize kalmış bir durum , değer kaybeden pek araç kalmadı artık sıfır alırken 50 bin tl fazla ödediğiniz arabayı satarkende farkı illahaki yansıyacaktır.Aslında araç alırken en güzel taktik gidip test edip hangisinde kendinizi iyi hissettiğinize bakılarak alınmalı sonuçta satmak için almıyorsunuz binmek için alıyorsunuz.Satsanızda bu iki araçta size kaybettirecek araçlar değil.
  • blacksea533 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuza katılıyorum 👍
  • Superb'nin tek avantajı bagajı.
    Arka camla beraber açılması büyük kolaylık.
    Bunun haricinde ahım şahım bi fark yok.
  • VW PASSAT vs SKODA SUPERB
  • Lütfen passat alamayan superb alıyor düşüncesini bırakın artık.

    Eğer aileniz genişse, çocuğunuz varsa daha ferah ve bagajı büyük bir araca ihtiyaç duyuyorsunuz. E segment ölçüleri sunan D segment bir aracı çok uygun fiyata alıyorsunuz . Aynı donanım aynı fiyat olsa bile superb tercih ederim, ancak aynı donanımı daha ucuza almak passata ulaşamamak anlamına gelmiyor ))

    Liftback bagaja bebek arabasını bisikleti katlamadan atıp gitmenin rahatlığını passat ve marka takıntısı olan arkadaşlara anlatmak çok zor.

    Kalite olarak arada uçurum olduğunu düşünenler de var, hatta bir ara” superb pasatın artık malzemeleriyle yapılıyor “diyen bir arkadaş vardı .

    Passat biraz daha sert ve yere sağlam basıyor, Superb yumuşak ve çok yüksek hızlarda passat kadar güven vermiyor, ancak 150 km/h üstüne zaten çıkmadığım için beni çok ilgilendirmiyor. . Malesef bozuk yolları olan bir şehirde yaşıyorum ve yumuşak ve daha konforlu araç şehir içi ve dar sokaklarda daha çok işime geliyor.


    malzeme kalitelesi olarak bazı noktalarda passat bazı noktalarda superb üstün. İşçilik olarak passat bariz daha iyi.

    Ses yalıtımı passat daha iyi ancak her iki araç d segment için yetersiz yalıtıma sahip.



    Dış görünüş zevk meselesidir. Görünüm olarak sıralamam insignia > superb=mondeo > passat şeklinde .




  • Bütçeniz elveriyorsa kesinlikle Passat. Aradaki fiyat farkı sadece marka algısından kaynaklanmıyor. Passat, mekanın sahibidir; teknolojinin sahibidir. Vw neden teknolojinin ve argenin sahibi iken daha ucuza kendi ürününe rakip daha kaliteli bir araç üretsin ki. Suberp kötü bir araç elbette değil. Fakat Passat daha üstün bir araç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t821926 -- 15 Ağustos 2020; 18:1:59 >
  • superb kesinlikle tavsiye ederim passatı ezdi geçti artık
  • Mojaverok kullanıcısına yanıt
    samimiyetinize güvenerek soruyorum, aynı fiyata aynı donanımlı passat ve superb arasından, liftback tasarım ve yaklaşık 10cm fark için superbi mi seçersiniz?
  • Passatla superb arasindaki farklari bu insanlara gostermek icin iki araci da atolyeye cekip anadan üryan soymak lazim. Cunki fark gorunmeyen detaylarda gizli.

    Ama en azindan iki araci da lifte kaldirip alt takimlari inceleyebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: utka05

    Bana kalırsa çok eşit iki araç ama superb daha aile passat daha performans gibi geliyor tabi büyük farklar olarak değil benim izlenimim bu
    VW PASSAT vs SKODA SUPERB

    b ve c segmenti araçları ailecek kullanan nice aile var (birkaç yıl öncesine kadar jazz ile ben de). passatı öldürün ama hakkını verin lütfen. art arda binin lütfen superb ile passata kullanmanıza gerek yok, hissiyatı ölçün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamyonlarkavuntaşır -- 15 Ağustos 2020; 20:43:29 >




  • Tüm samimiyetimle aynı fiyata aynı donanım olsa da kesinlikle Superb alırım. ( Dizel olacak olsam vag grubu almam o ayrı konu, benzinli istediğim için vag tercih ediyorum)

    1- liftback ,büyük bagaj
    2- içerideki ferahlık hissiyatı ( sadece 10 cm fark değil, hissedilen...)
    3- daha yumuşak suspansyon. ( Yollar çok bozuk, 150 km hızı geçmiyorum
    4- Tasarımı daha çok beğeniyorum
    5- 2. El kaygım yok... Superb te 2. Elde D segmentte passattan sonra en hızlı...
  • Mojaverok kullanıcısına yanıt
    kazasız sürüşler dilerim, saygı duyuyorum tercihinize
  • Çok teşekkür ederim, Size ve DH ailesine keyifli kazasız sürüşler dilerim ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: t821926

    Bütçeniz elveriyorsa kesinlikle Passat. Aradaki fiyat farkı sadece marka algısından kaynaklanmıyor. Passat, mekanın sahibidir; teknolojinin sahibidir. Vw neden teknolojinin ve argenin sahibi iken daha ucuza kendi ürününe rakip daha kaliteli bir araç üretsin ki. Suberp kötü bir araç elbette değil. Fakat Passat daha üstün bir araç.
    Bu saçma bir düşünce o zaman A4 ile Passat arasında da aynı mantığı kullanalım. Aralarında illaki fark var ama ikisininde birbirine oranla avantaj ve dezavantajları var.
  • ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Evet, A4 de Passat'tan kaliteli bir araç. Çünkü A4'ün rakipleri BMW 3. Serisi ve Mercedes C klas .Üstelik A4 Alman iken, Skoda Çek. Audi'nin kendi argesi varken Skoda'nın en azından Vw ve Audi düzeyinde argesi olduğunu hiç zannetmiyorum. Aynı durum Leon,Golf ve A3 arasında da var. Vw olmasaydı Seat ve Skoda ya tarihe karışacaklardı ya da Dacia gibi olacaklardı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.