Şimdi Ara

w810-5310 , w910-5610 kapışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şimdi dostlarım müzikalanında kapışan bu iki firmanın hemen hemen benzer modellerini kapıştırmak istedim burda.sonuçta nokia başlığına giriyorum 5610 basar 910 a diyorlar,sony başlığında w910 havada karada diyorlar.aynısı w810-5310 içinde geçerli.

    şimdi aziz romalılar bu karşılıklı telefonları kapıştırarak(bilginiz varsa) güzel ve amaca yönelik bi başlık yapalım.çünkü genel olarak başlıklar bu telefonlar üzerinde geçiyor.kalıcı bi başlık olsun istekleri karşılasın.

    ben kendi izlenimlerimi yazayım.

    2 senedir w810i kullancısıydım ama telefonum benim hatamdan dolayı bozuldu.şimdi müzik telefonu almak istiyorum.nokia 5310 uda baya araştırdım kamera olarak w810 i den geri kalıyor ama sesi daha iyi deniliyor.ve şöyle bişey var ki genel olarak biraz fazla hatalı modelleri çıkıyor kullanıcılarda.

    w910 keza yılın telefonu seçildi ama kamerasında otofokus ve flaş olmaması çok az puan kaybettiriyor.ama sense me adlı kişini ne dinlediğini anlayıp ona göre playlist oluşturması ve shake özelliği ile de harekete duyarlı salladığınızda müzik değiştirebilirsunuz telefonda.5610 da ise 3.2 mp var gözümde sadece bu yönüyle 910 un önüne geçiyor a bide fiyatı ile.

    neyse sizde görüşlerinizi telefon sempatizanlığı haricinde tutarak buraya yansıtırsanız çok yarayışlı bir topic olur.ve nice telefon alacak insana yardımcı oluruz.birebir kullanıcıları şu eksik bu iyi derse.

    ve sonuçta bunlar beğeni meselesi buna söyleyelim:)
    yorumlarınızı bekliyorum







  • Nokia ile Sony Ericsson un müzik telefonları arasında benim bildiğim ve kullanarak gördüğüm şu fark var :
    Şu anda Sony nin walkman mp3 mp4 çalarını kullanıyorum bu deneyimlerim mp3 çalarlar ve cep telefonları içinde geçerli
    Kullanıcı arkadaşlarımız yüksek sesin iyi ses olduğunu düşünüyorlar, sanki kulağa gelen ses ne kadar yüksekse o kadar iyi müzik çalıyormuş gibi. tamamen yanlış. İşte Nokia ile Sony Ericsson farkı da burda, Sony Ericsson un telefonlarının kulaklık sesleri her zaman Nokia nın kulaklık seslerinden kalitelidir ama ses yüksekliği olarak daha düşüktür. Ama Nokia kulaklık ses düzeyini yüksek tutuyor ki bunun size bir faydası olmaz hiç bir zaman son seste dinleyemezsiniz ki telefona yüklediğiniz mp3 parçaları CD kalitesinde olmadığı için sos seste bozulurlar telefonların ekolayzır hatası da var tabii. Orta seslerde Sony Ericsson daha iyidir. Sony Ericsson walkman telefonlarında piyasa değeri 60-70 ytl olan kulakiçi kulaklık vermektedir Nokia dandik kulaklık verir. Kulaklık kalitesi müzik dinlemede çok önemlidir.
    Yapılan testlerde telefonların ses kalitelerinin karşılaştırıldığı bir test vardı grafiklerle değerlerle hangi site tam hatırlamıyorum, 350-400 ytl lik W810i nin ses kalitesi değerlerinin 1000 ytl den fazla fiyata satılan N91 (daha iyi tabiki) in değerlerine yakın olduğu görülüyor ve ölçülmüştür. Fiyat performans olarak Sony Ericsson her zaman Nokia dan daha iyidir.
    Kamera özellikleri bakımından Nokia ve Samsung hiçbir zaman Sony Ericsson u geçememiştir.
    Ama işlevsellik bakımından Symbian kullanan nokialar özellik olarak tabiki daha hoş duruyor...
    Uzun sürelerdir sayısız telefon kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, telefonlar tek tek özellik olarak
    ne orta düzey bir mp3 çaların ses kalitesine (mp3 çalar alana kadar telefondan müzik dinlenebileceğini savunurdum ki çok yanılmışım orta düzey bir mp3 çalarda bile ne ses özellikleri varmış, clear stereo,ses geliştirme, clear bass, sorround seçenekleri vs vs), ne de basit bir dijital fotoğraf makinesinin yerini tutamıyor. Telefonlara çok para yatırmayın 200 ytl ye mp3 çalar 200 ytl ye 8 mp fotoğraf makinesi 100 ytl ye cep telefonu alın kaliteyi doyasıya yaşayın. zaten günümüzde artık herkes küçük bir çanta taşıyor 20-30 ytl yede bir çanta alırsınız tamamdır.




  • dosdum cidden çok güzel yorum yapmışsınnn
  • her iki kapışmada da se serileri knock out eder
  • zuhahah 5610 w910 a kadar çıkamaz bile

    gelsin w810i ile kapışsın
    w810 bile 5610 havada karada ezerr
  • ya şu mp olayını herkes yanlış anlıo
    mp artınca resmin büyüklüğü artar
    tmm mp de kaliteli resim konusunda etkilidir ama

    asıl önemli olan lens dir

    snn telin lensi mercimek kadarsa ama 5 mp ise
    bence w810 nun fotoları daha kaliteli olur böyle bir telden
  • W910 un ekranı büyük ve kaliteli ve de kasası daha şık duruyor. Ayrıca W910 un yerini W760 alıyor artık.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: scan

    W910 un ekranı büyük ve kaliteli ve de kasası daha şık duruyor. Ayrıca W910 un yerini W760 alıyor artık.


  • 5310kuzenden inceledim w810uzun süre kullandım w910kullanıcısıyım 5610 kullanmadım ama tahmin edebiliyorum...

    w910. çok daha iyi hem ekran konusunda hemde müzik konusunda müzik konusunda 5610la --w810 kapısabilir belki 5610 kullanmadım hiç ama 5310 kimseye önermem
  • bırakın artık bu nokia fanlığını canım
  • slm arkadaslar elimde 5310 ve w810i var shneider cx 500 kulaklıkla 5310 dan cok güzel ses alıyorum w810 un kulaklıgı yok ama kamerası 5310 a göre cok güzel sizce hangisini satmalıyım kararsız kaldım yardım lütfen
  • ses kalitesi olarak vede kamera olarak ordaki teller içinde en iyisi w810 dur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.