Şimdi Ara

W880i'den java oyunları nasıl silinir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bir ay kadar önce kızım için Sony Ericsson W880i telefon aldım. Geçen süre içinde çeşitli, java oyunları kurup kaldırdım ancak iki gündür hiç bir oyunu silemiyorum. Oyunların yanında anahtar işareti çıkıyor ve silmek istediğimde "işlem başarısız" mesajı veriyor. Yetkili servis ve Sony Ericsson'la yaptığım görüşmede telefonun yetkili servise götürmem gerektiğini söylüyorlar. Tamam bir defalığına götürdük diyelim ben her seferinde oyunları silmek için servise mi gideceğim? Telefono fabrika ayarlarına döndürmek de bir işe yaramadı.
    Bu işin nasıl olacağını bilen var mı?



  • Bn de K750i var ve böyle bir olayda bnm başıma gelmişti Oyunları yüklerken bakmamışım salt okunur olup olmadığına Aynı oyunları tekrar bulup yükle ama salt okunur olmasın sorun düzelir Kafama takılan ise format atınca niye düzelmediği Bnm dediğimi bi uygulaa istersenn
  • Salt okunur olduğu için mi silinemediler bilmiyorum. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğümde bile oyunlar silinmedi. Garip olan tarafı sadece bir kere kurduğum oyun sanki üç dört defa kuruluymuş gibi görünüyordu. Sonunda tesadüf eseri telefonu açar açmaz hemen ilgili menüye gidip ilk sıradakini silmeye çalıştığımda siliniyor ancak bir sonraki silme işlemi için telefonu yeniden kapatıp açmak gerekiyor. Hal böyle olunca ben de telefonu kızıma verip "hadi yavrucuğum kolay gelsin" dedim. Bütün gün uğraşıp sonunda hepsini silmiş. Artık oyun kurarken teker teker deniyor.
  • Far Manager veyada Jd flasherdan telin fs sinin içinde TPA\PRESET\DEFAULT\JAVA klasöründedir oyunlar
    ve uygulamalar burdan silebilirsiniz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: resetm

    Salt okunur olduğu için mi silinemediler bilmiyorum. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğümde bile oyunlar silinmedi. Garip olan tarafı sadece bir kere kurduğum oyun sanki üç dört defa kuruluymuş gibi görünüyordu. Sonunda tesadüf eseri telefonu açar açmaz hemen ilgili menüye gidip ilk sıradakini silmeye çalıştığımda siliniyor ancak bir sonraki silme işlemi için telefonu yeniden kapatıp açmak gerekiyor. Hal böyle olunca ben de telefonu kızıma verip "hadi yavrucuğum kolay gelsin" dedim. Bütün gün uğraşıp sonunda hepsini silmiş. Artık oyun kurarken teker teker deniyor.

    Kızına vermekle en iyisini yapmışşın :inşallah bi daha böyle bi sorun yaşamazsın Sağlıcakla....




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.