Şimdi Ara

Warwick hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Jungleda warwick oynamak istiyorum ama pek beğenmedim heroyu, hızlıca koşarak gang atıyorum adamlar skill bile atmadan yürüyerek kaçıyorlar. Ultisi dışında pek bir olayı yok gibi geldi, ya da ben beceremedim. Oynayanlar heroya hakim olanlar var mı?

    İş yapar mı nasıl oynanmalı vs vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Baya iş yapıyo sen becerememissin.E yi iyi ayarlayınca direk kill çıkartıyor ve baya mobil bir hero.Jungle itemini bitirmeden hydra al 1200 goldluk olanı sonra yeşil jungle itemini bitir.Daha sonra haşmetli hydra çık.Diğer itemler karşıya göre tank itemleri seç.Q atmaya alışırsan baya oyun taşırsın rahat rahat.İyi oyunlar.
  • Çok fazla mana ihtiyacı var. Maviyi kimseye verme.
    Hızlandığın zaman yürüyerek kimse senden kaçamaz. Muhtemelen hız patlaması yapıp iz olarak takip edemiyorsun.
    Q tek hamlede can çalıyor. Sanırım bunu da kullanamadın. İyi ayarlarsan şampiyonun önüne arkasına geçebilirsin. Korkutma skili çok sağlam. Onu kullanmak en etkili yöntemlerden.
    Zor değil pratiklik kazanman lazım. Biraz daha oyna. Çözdüğünde ise yüksek hasarlı bir tanka dönüşebilirsin.
  • Bir kaç maç ile öğrenmek elbette kolay değil

    E yeteneğini ile birlikte q ve ulti kullanmayı öğren gerisi gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize teşekkürler. Daha yeni yeni alışıyorum tavsiyelerinizi dikkate alacağım
  • W skillinin belli bir mesafesi var o mesafedeki (sanırım en yakın olan) şampiyonu isaretliyor ve o adam senin için av oluyor ona doğru koşarken çok daha hızlı koşuyorsun veya görüşün olmayan bı alanda dahi bunu yaparsan(örn.karsi ormanın girişinde) karşı ormancınin yerini anlayabilirsin hatta adam orda ise baya da bir tedirgin edebilirsin.(senin için av haline gelen şampiyonlarin üzerinde bı işaret çıkar bu işareti onlarda gorebilir) Q akıllı tek basista ısırık alır ve can çalar ki Qnun asıl önemli kısmı basılı tuttuğundaki işlevi. Q ya basılı tuttuğunda resmen o hedefe yapisiyorsun. Eğer zamanı doğru tutturursan TP atan adama bile yapışıp onunla gidebiliyosun :D bu şekilde adamın flash atacağını düşündüğün bı anda qya basılı tutarak adamla gidebilirsin. Bı rakibin canı az ise haritanın neresinde olursa olsun bulunduğu yeri kan işaretleri ile görebilirsin. İtem olarak bende ilk iş tiamat alıyorum bütün ormani çok rahat çok hızlı dönebiliyorum. Tank orman itemi+ruh gömleği (iyileştirme etkilerini arttırmasından dolayı) ölü adamın zırhı (hız vermesinden dolayı) ve görkemli zaferi kesin öneririm. Ultisinin mesafesi movement speede göre artıyor.

    Mobildeyim bu kadar yazabildim yaklaşık 100 kadar maç oynadim benim tecrübelerim bu şekilde. Başka sormak istediğin var ise cevaplayabilirim. İyi forumlaaar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilkucuk -- 6 Ekim 2017; 14:2:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunun en kolay orman dönen herosu. E si fear çok güclü. 1v1 güçlü. Q yetnegı takip ediyor sicra felan atarsa ayarlaman gerekli, hatta iyi zamanlama ile tp ile bile gidiyor. Zirh botu,haşmetli hydra,can veren her renk çarp iş yapoyor, ruh gömleği fix itemleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekstra olarak bir tavsiye daha vereyim mesela yer değiştirme skilli yiyeceğini düşünüyosan, örnek verecek olursam alistar kombosu janna hortumu ultisi vb. o an direk en yakınındaki hedefe q ile basılı tut herhangi bir yer değiştirme etkisinden etkilenmessin.Bunu sezip yaptığında ww oynamayı öğrenmişsin demektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.