Şimdi Ara

Waze navigasyon uygulaması pandemi güncellemesini aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Koronavirüs krizi sırasında kullanıcıları desteklemek amacıyla yeni bir güncelleme alan Waze, doğru bilgiye doğru zamanda erişim imkanı sağlıyor. Waze ayrıca SpotHero ve ParkWhiz ile de ortaklık kurarak kullanıcıların park alanı bulması için işini kolaylaştırıyor.



    ABD’de devam eden protestolar, koronavirüs tehdidini her ne kadar unutturmuş olsa da virüs gitmiş değil. Virüsün yayılmasını engellemek için sosyal mesafeye dikkat etmek, eldiven ve maske kullanmak gerekiyor fakat bunları yaparken temel ihtiyaçların da giderilmesi şart.





    Waze, yeni güncellemesi ile kullanıcılarını araçla siparişlerini teslim alabilecekleri restoranlara yönlendirirken kurduğu partnerlikler ile sağlık çalışanlarına indirimli hizmet sunan otoparkları gösteriyor. 



    Ayrıca Bkz.Google Mesajlar'a üst arama çubuğu geliyor



    Uygulama güncellemeyle birlikte ABD ve Hindistan’da acil durum yemek dağıtım noktalarını da gösteriyor. Bu noktalar, No Kid Hungry ve WhyHunger tarafından sağlanıyor.



    Google’ın sahipliğindeki navigasyon uygulaması Waze, kullanıcıları bu dönemde kollayacak ve buna bağlı olarak kullanıcı sayısını da artıracak.












  • Bu dönemde haritalar bir araştırma konusu bence.
  • Uygulama güncellemeyle birlikte ABD ve Hindistan’da acil durum yemek dağıtım noktalarını da gösteriyor ama ne Amerika da ne Hindistan da yaşıyoruz nede her hafta her hafta bu ülkelere gidiyoruz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.