Şimdi Ara

WD My Book Live Sorunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar iki gün önce WD my book live harici harddisk satın aldım. Router üzerinden ağ sistemine bağladım ama bazı sıkıntılar yaşıyorum. Sırasıyla;

    Modemim CNET CAR-854

    1) Dosya aktarım hızı oldukça yavaş geldi bana örnek time machine 180gb yedeği 6 saatte attı saatte 30gb yavaş bir hız mıdır?

    2) PS3 cihazı twonky media server olarak görüyor. Müziklerimi rahatça dinliyorum. Ama videolarda sıkıntı var mesela 700mb bir avi dosyasını çok rahat açıyor fakat 720p 2 gb bir mp4 dosyasını açmaya çalıştığımda the data is corrupted uyarısı veriyor. Yada benzer 3 3.5 gb 720p avi dosyasını açmaya kalktığımda idesteklenmeyen format uyarısı veriyor ama 700mb lık avi dosyasını rahatlıkla açabiliyor. Bu sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?

    3) Cihazı macbook üzerinden rahatça kapatabiliyorum. Ama macbook açmadan dışarıdan nasıl kapatabilirim cihazı? Fiş vs çekip bozmak istemiyorum.

    4) Android telefonuma yazılımını yükledim şarkıları resimleri rahatça açıyor ama telefona yükleme gibi bir seçenek maalesef yok bunun i.in alternatif bir yazılım vs var mıdır?

    5) Cihaz bildiğiniz gibi networkde server gibi görünüyor herhangi bir usb girişi vs yok. Televizyonun usb gibi görmesi yada usb portunda data aktarımını nasıl yapabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDRaC -- 23 Haziran 2012; 13:44:16 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.