Şimdi Ara

Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sapuhan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
73
Favori
58.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yakopsi Y kullanıcısına yanıt
    Hayır o şekilde çalışmaz, akbank'ın kendi kullanım açıklamasında ekranın uyanık olması gerektiği belirtiliyor.
  • yakopsi Y kullanıcısına yanıt
    Ekranın uyanık olması gerekiyor ama bileği ters çevirince ekran kapanıyor :) stabil çalışmasının sebebi bu sanırım pos cihazı koldan aşağıda bir yerdeyse bileği ters cevirdiginde ekran kapandığı için okumuyor. Buna nasıl çare bulacağız? Aod yi açtığımda da ekran flulasiyor yine uyku moduna giriyor.

    Takildigimiz şeye bak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 24 Nisan 2024; 11:49:19 >
  • ardarulez A kullanıcısına yanıt
    Ben ödeme yapmadan önce feneri açıyorum bilek hareketinden etkilenmiyor.
  • ardarulez A kullanıcısına yanıt

    Bende de 22 nisanda çalışmadı fakat dün denediğimde sorunsuz ödeme yaptım.

  • batuwan707 B kullanıcısına yanıt
    Çok mantikliymis hocam. Benim aklıma da Google asistan gelmişti. İlk tuşa basılı tutunca otomatik devreye girdiğinden pratik. İki yöntemi de deneyeceğim.
  • ardarulez A kullanıcısına yanıt

    Sorun yaşama sebebimiz bu demek ki, ben bile düşünemedim. bileklik ters çevirince ekran kapanıyor. En mantıklı çözüm el feneri gibi.

  • yakopsi Y kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157550706

    Buradaki işlemleri uygularsanız daha rahat. Ben kullanıyorum ve bir sorun yok, İstediğiniz kadar uygulamayı seçebilirsiniz. Çift basmaya da Akbank olarak ayarladım, direkt Akbank açılıyor ve bileği çevirsemde ekran kapanmıyor.
  • ardarulez A kullanıcısına yanıt

    Dün 2 3 kere farklı yerde denedim kart bilgileri okundu yazıyor saatte ama işlem başarılı olmadı. S wallet nasıl çalışıyordu böyle okumama problemi yaşıyormuydunuz? ya akbank uygulamada sıkıntı var ya da saat nfc çok iyi değil. Telefon ile ödeme yapıyordum ben öncesind şak diye okuyordu.

  • yakopsi Y kullanıcısına yanıt
    Bugün hem fener kullanarak hem Google asistanı deneyerek ödeme yapabildim iki farklı yerde. Üstelik ilk denedigim yer dün başarısız olduğum yerdi. Bileği çevirince ekranın kapanmasi ve ödeme yapmama sorununu fener ve Google asistan çözüyor özetle. Kişisel olarak Google asistanı kullanırım çünkü ilk tuşa basılı tutunca devreye girmesi daha pratik.

    Kart bilgileri okundu, işlem başarılı olamadı hatası farklı bir olay hocam çünkü bizim sorunumuz ekran kapanması ve "chip ya da manyetik kart okutunuz" hatasiydi. Siz bu hatayı almiyorsunuz demek ki kartı okuyor ve tanimlamalarda hata var. Bence kartı silip tüm adımları yeniden deneyin, aynı sekilde telefondan da temassız ödeme deneyin hocam. Bi şekilde kartı tanitabilirseniz sorun çözülecektir. En olmadı bankaya yazın. Pos cihazının verdiği hatayı tam olarak not alın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 25 Nisan 2024; 10:7:12 >
  • Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme

    Evet arkadaşlar bugün güncellemeleri kontrol ettiğim sırada Maximum Mobil için şu ifadeyi gördüm, ne gariptir ki 1 hafta öncesinde de iş bankasına neden saatle ödeme yapmak için bir uygulama yapmadıklarını bir çok kişinin farklı yönteme başvurarak ödeme yapmaya çalıştığını anlatan bir mail atacaktım. Kalbim temizmiş Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme 


    Maximum mobil uygulamasını güncellediğinizde arayüze saat ile ödeme yapma sekmesi ekleniyor, oraya bastığınızda akıllı saatinize maximum mobil uygulamasını yüklemeniz gerekmektedir diyor. Devam tuşuna basınca akıllı saatte google playe giderek maximum mobili buluyor, indirip kuruyorsunuz. Uygulamayı açınca 4 adet resimle kısaca olayı özetliyor resimleri kaydırıp sona ulaşınca 6 haneli kod istiyor telefonda gözüken kodu saate girmemizi istiyor, girdikten sonra varsayılan nfc yi maximum mobil yapalım mı diyor. Bundan sonra telefondaki maximum mobilden saatte hangi kartınızı kullanmak istiyorsanız o kartın içine girip "Akıllı saat ile temassız ödeme" kutucuğunu açıyorsunuz.


    Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme


    Ve artık resmi olarak İş Bankası - Maximum Mobil ile wear os saatlerde ödeme yapmayı destekliyor.





  • Mr.Rich M kullanıcısına yanıt
    Vaay akbanktan sonra iş bankasına da gelmiş demek. Güzel bir şey bankaların bu taleplere sessiz kalmaması.

    Ben 1 haftadır akbank'ı sorunsuz kullanıyorum çok da memnunum. İş bankasını deneyen arkadaşlar da yorumunu yazarsa iyi olur her zaman tek bankayla çalışmıyoruz yeri geliyor diğer bankalarda güzel kampanyalar olabiliyor.

    Deneyen arkadaşlar hata alırlarsa ekranı açık tutmak için feneri açmayı veya Google asistanı açmayı denesinler mutlaka. Saatle odemelerdeki en büyük sorun bileği çevirince ekranın kapanmasi.
  • Ben de artık sorunsuz kullanmaya başladım. Fener açınca daha önce kabul etmemişti ama şimdi ekran ışığını da kısıyorum fenerin öyle deniyorum. Başarılı sonuçlar aldım. Ama yukarıda arkadaşı paylaştığı ışığın açık kalmasını sağlayan programı kuracağım haftasonu halledeceğim. Bankaların bu işi sırayla yapması bence de güzel bir durum: Umarım tüm bankalar devam ettirir bu durumu.

  • yakopsi Y kullanıcısına yanıt
    Hocam Google asistanı tavsiye ederim fenerle uğraşmamis olursun. İlk tuşa da atayinca tuşa basılı tutup baya kolay oluyor
  • bonus çalışmamış, büyük hataydı bu bankayı seçmem, taksit işleri bi tık avantaqjı da de iyice yok oluyorWear OS Saatlerle Temassız Ödeme 

  • yakopsi Y kullanıcısına yanıt

    Ben pusula uygulamasını ilk tuşa atadım, sorunsuz kullanıyorum.

  • ardarulez A kullanıcısına yanıt

    Hocam ben telefon görüşmelerinde kayıt alsın otomatik diye ülke bilgilerini değiştirmiştim. Muhtemelen ondandır ki asistan bölgenizde uyumlu değil hatası veriyor kullanamıyorum. Ama pusulayı da deneyeyim arkadaşın yazdığı gibi.

  • Saati satmamı mı bekledin iş Bankası
  • maximum mobile saat ile öde seçeneği geldi arkadaşlar. deneyimledim. galaxy watch 4 classic saatte denedim. sıkıntısız hızlı çalışıyor. bilginize.
  • vakıfbank oluyormu deneyen varmı kredi kartı watch 6 classic




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 7 Mayıs 2024; 23:5:36 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.