Şimdi Ara

web sayfasından android uygulama oluşturan web hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, bir süredir web sitelerim için basit (sadece sitenin mobil versiyonunu gösteren) android uygulamalar yapmak istiyordum. başta kendim yazarım diye düşünüp biraz araştırmıştım da ama ciddi anlamda zaman ayırmak gerektiğini görünce vazgeçmiştim.

    geçenlerde bu tarz basit uygulamaları otomatik yapmaya olanak sağlayan siteleri keşfedip uygulamalarımı oluşturdum. pek beklentim olmasa da admob reklamı da ekleyip google play hesabıma yükledim. ancak birkaç gün içinde bu reklamlardan hatırı sayılır gelir elde ettiğimi görünce bu işe ciddi anlamda yoğunlaşmaya karar verdim. şu ana kadar üzerinde durduğum siteleri aşağıda paylaşıyorum:

    andromo: andromo'nun kullanım fiyatları aylık 25 dolardan başlıyor. bu da giriş seviyesi için bana biraz fazla geldi, hele rakipleri ücretsizken.

    appsgeyser: appsgeyser.com ücretsiz ve birden fazla türde uygulama yapabilmek mümkün. google admob id verip uygulamanızdan para kazanmanıza da olanak sağlıyor ancak günde 100 yükleme ve yükleme başı 3 kere açılma oranını yakalayana kadar para vermemesi bir dezavantaj. bu oranı yakaladıktan sonra da reklam gelirinin yarısını size veriyor.

    acme appmaker: acmeappmaker.com ile sadece web sayfası uygulamaları yapılabiliyor. herhangi bir ücret istemiyor. bunda da google admob ID'niz ile para kazanabiliyorsunuz. acme'nin güzel tarafı hiçbir kritere bakmaksızın reklam gelirinin yarısını direkt olarak kullanıcının admob hesabına yönlendiriyor. benim ihtiyacıma uyduğu ve reklam gelirini daha çok paylaştığı için ben burayı tercih ettim. şu an için de gayet güzel gidiyor.

    duruma göre bu başlığı güncellemeyi planlıyorum, başka siteler eklenebilir. admob ile ilgili genel deneyimlerimizi de burada paylaşabiliriz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.