Şimdi Ara

Wellmatt Cocolat L Organik Yatak Kullanıcı Yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun yatak arayışları sonucudna başlıktaki yatağı almaya karar verdim.. Bu sayfada siparişten 1 yıllık kullanıma kadar 3 aylık kendi yorumlarımı paylaşacağım.. almayı düşünenlere faydası olur inş

    Organik yatak denilince cok firma yok sanırım... olanlar içerisinde ise wellmatt cocuk yatakları ve fiyat konsunda bence mantıklı bir tercih olduğunu düşünüyorum..

    1.Sipariş(18.05.2018)

    sipariş vermek için cok şansınız yok.. firma maliyetler sebiyle sadece internetten satıs yada fabrika showroomlarında gösterim yapıyor.. ebnde fabrika mağazası olan izmir sarnıç a gidip orada deneyip almak istediğim ürünne karar verdim.. ürünü anlatmayacağım ozellikleri internet sitesinde mevcut..
    https://wellmatt.com/yataklar/lateks-yatak/wellmatt-cocolat-l-yatak#144=21

    sipariş sırasında hersey iyiydi.. çok ilgilendiler.. her türlü soruyu özenle cevasapladılar.. 120 günlük ücretsiz iade sozkonusu.. 5 yıllık bir garantisi olduğu ifade edildi...4 iş günü içerisinde teslim olacağı ifade edildi.

    2. Nakliye(22.05.2018)

    Üçüncü iş günü sonudna firma yetkilisi tarafından arandım..Siparişimin hazır olduğunu konsunda arandım.. Bugun de ürün teslim edildi... Teslim süresinin soyleendiği gibi olması işi ciddiye aldıkalrını gosteriyor

    Firma sanırım bu konuda taseron kullanıyor.. Kendi elemanları olmadığınmı düşündüğüm güven nakliyat adında 2 kişi tarafından yatak teslim edildi.. Gelmeden 1 saat once arandım..

    Zamanında teslim olduğunu ifade edebilirim..

    Ürün koruyucu bir kılıf içerisinde geliyor.. Kılıfın içerisinde ise naylon ile kaplı halde geliyor..

    Nakliye konsunda bir hayal kırıklığı oldu diyebiliri.. 2 kişi tasırken yatağı yere ve merdivenlere sürüye süreye getirdiler.. dısında kılıf var lakin bbir daha tasındığınız zaman bu kılıfı tekrar kuıllanacaksınız.. kılıf deforme olmustu.. Bu konuyla ilgili merdivenlerin dar olduğu ifade edilidi ki izmir de en geniş merdivenleri olan siteden biri bizimkidir.. MErdivenlerin genişliği 4 metre ye yakındır..

    Koruyucu kılıf altındaki naylonda yırtılmıstı.. Nakliyeci kendisinin yırttığını.. içinden yastıkların çıktığını.. yastıkları oncden gitirdiklerini ifade etti..

    Nakliyecilerle tartısmayıp uğurladım.. Showroomunuz izmirde yok belki ama en azından nakliyeyi kendilerinin yapmalarını yada daha profesyonel biriyle çalısmaları gerektiğini düşünüyorum

    Yatakla birlikte bir adet fatura geldi.. onun dısında bir garanti ile ilgili evrak vs başka bir sey verilmedi..

    Yatakla birlikte hediye 2 yastık gelecekti.. biri yün biri lateks istemiştim.. Sert yastık sitediğimden kararsız kalıp yün tercihinde bulunmuştuum.. NAkliyeyle beraber 2 lateks 1 yün yastık geldi.. Firma incelik yapmıs.. KEndilerine burdan tesekkür ediyorum.. bir de yatakla birlikte alez geldi.. bundan da haberim yoktu.. sanırım o da süpriz oldu..

    Beklenmedik hediyeler müsteriyi küçükte osla tebessum etttiriyor... Tekrar tesekkürler.. 1 hafta sonra baza gelecek.. yorumlara devam edeceiğim







  • Merhaba, yataktan memnun musunuz ? Son kullanıcı yorumunuzu paylaşır mısınız ?
  • Yatağınız hayırlı olsun.
    Kullanım yorumlarınız nedir acaba, bize de aktarır mısınız?
  • abi basina reklam diye yazin baride milleti kandirmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatağı uzun zamandır kullanıyorum..

    bir cok kişi ozel mesajla yatak durumunu sordu. gayet memnunuz

    Oğlum içim de cocolatın bebek için olanını almıstım ondan hiçbir sorun yok..

    tavsiye ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathrider13 -- 21 Şubat 2020; 20:41:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.