Şimdi Ara

WhatsApp yedeklemelerinde sınırsız depolama kotası devri bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikler test etmeye hız kesmeden devam ediyor. Genellikle kullanıcıları sevindiren özellikler test eden WhatsApp, test ettiği yeni özelliği ile bu sefer kullanıcıları üzebilir. Çünkü Beta sürümünde ortaya çıkan yeni bir özellik ile artık yedeklemeler sınırlı bir kotaya sahip olacak.



    Ayrıca Bkz.Vivo S18 serisinin kamera özellikleri doğrulandı: İşte beklenen özellikler



    WhatsApp yedekleriniz artık Google depolama alanınızı kullanacak



    WhatsApp kullanıcıları, şu anda sohbet geçmişlerini ek ücret ödemeden Google Drive'da yedekleyebiliyor olsa da önümüzdeki aylardan itibaren bu durum değişebilir. Zira WhatsApp beta sürümünde ortaya çıkan yeni özelliğe göre WhatsApp ve Google, WhatsApp yedeklemeleri için sınırsız depolama kotası sunmayı durdurmayı planlamakta.




    Google Play Store'da bulunan en son Android için WhatsApp beta 2.23.26.7 güncellemesiyle, yedekleme ekranında yeni bir uygulama içi uyarı kullanıcıların karşısına çıkmakta ve uyarıya göre yedeklemeler önümüzdeki dönemde kullanıcıların Google depolama alanlarını kullanmaya başlayacağı konusunda bilgi vermekte.



    Kullanıcılar, Google hesaplarına dahil olan 15 GB ücretsiz bulut depolama alanını veya Google One aracılığıyla satın alınan herhangi bir ek depolama alanını yeterli olduğu sürece hiçbir ekstra ücret ödemeden sohbet geçmişlerini yedeklemeye devam edebilir.




    Kaynak:https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-23-26-7-whats-new/







  • Whatsapp'tan nedense iyi bir şey beklemeyi bıraktım artık. Sohbet yedeğim de 10 GB olmuş artık. Google alanımız da yetmeyecek gibi.

  • Neden yedekliyoruz ki asıl soru bu olmalı. Telegramda böyle bir sorun yok. Veriler bende dursa ne olacak metanin sunucularından geçiyor her türlü çalmak istediklerini alıyorlar zaten. Boş gereksiz iş.

  • Androidden apple'a geçiş de olsa ya. Tel değiştiricez rezillik. Sözde bulut ikisi de. Ordan oraya aktaramıyor. Sözde endüstri 4.0 yapay zeka b.k püsür. İŞe yarar hiçbişey yok.

  • yine "bor sigoro parasu moruk" çulara iş çıktı! o

  • 400 gb whatsapp yedeği olan biliyorum bunların pamuk eller cebe adamlara kızıyoruz ama ücretsiz hizmette bir yere kadar bedava yada sınır olmayınca kimseden çıkmıyor ne zamanki para istese yada kota koysa yaygara kopuyor adamlar bedava hizmet için sözleşmemi yaptı sizle ortada bir hizmet var kullanıyorsan bedelini ödeyeceksinki bu yüksek oranda yedeği olanların %99’u ticatet yapıp para kazananlar para kazanırken güzel ama vermeye gelince verilen cevap iyi şey beklemiyorum oluyor enteresan.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MrCrisis kullanıcısına yanıt

    İyi bir şey beklemiyorum hocam, yalan değil. Hatta bugün dükkanı kapatıyorum dese, üzülmem değil, düşünmem bile. İlk dönem vazgeçilmezdi. Sonra Telegram'ın vs. arkasında kayboldu gitti. Şuan Bip bile daha fazla işlevsellik sunuyor uygulama olarak baktığında. Kullananlar için telefonda duruyor ve kullanıyoruz.

    Hani bir uygulamayı geliştirmek bu kadar yavaş ve zor olmamalı. Hâlâ kendi bulut altyapısı olmaması ve Google'a yedek alması komik geliyor. Çoğu kişi de o yedeği kaybediyor en ufak şeyde. Fotoğraf ve videoları HD gönderme diye bir şey getirdi. O bile komik çözünürlüklerde.

    Mesele ücreti değil. İhtiyacı olan gayet ücretini verir de kullanır. Büyük miktarda verisi olanlardan da tabii ki bir şeyler bekler, 400 GB tutan da kıyar paraya ama telefonda boomer uygulaması hissiyatı vermeye başladı artık.

  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Herkes kendi ihtiyacına göre değerlendirir ilk çıktığı zamanlardan bu yana kullanırım whatsapp’ı hizmetinden çok memnunum telegram bir kullanmaya çalıştım bana göre olmadığını anladım ve sildim whatsapp’ı eleştireceğim tek nokta android ve ios aradsndaki yedek transferini çözememiş olmasıdır bunun dışında çok memnunum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MrCrisis kullanıcısına yanıt
    film mi yedeklemiş ?

  • Telegram gibi olması lazım. Hem verilerimizi pazarlıyor hem depolamak için bizi kullanıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anlık mesajlaşma uygulaması Telegram'a göçün tüm verilerinizi rus yoldaşlara teslim edip mutlu olun

  • dr20mouse kullanıcısına yanıt

    Kimse verilerini şirketlerin görmesi umurunda değil. Herkes bedavaya hizmet kullanma derdinde şu verilerimizi okuyorlar muhabbetini geçiniz

  • TITAN kullanıcısına yanıt

    Bende onu diyorum ya işte okuyorlar her türlü neden bu yedekleme eziyetine katlanıyoruz ki? Telegram gibi sunucuda dursun her şey yedekleme derdimiz olmasın işte. Bunu yapmalarının sebebi verileriniz bizde değil algısı oluşturmak boş muhabbeti ben değil META şirketi yapıyor.

  • WP’nin alanına gerek yok zaten ne var ne yok benim iClouduna yedeklesinler..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WhatsApp mi kaldı???sırf bazı düzenimiz bozulmasın tayfa yüzünden kullanıyoruz.Mesela bizim iş grubuna 100 kere söyledim bakın telegram daha iyi, daha kolay vs vs anlatamadım ben de uğraşmayı bıraktım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wp'nin bu kadar çok kullanıcısının olmasının sebebi sadece alışkanlık, yoksa b*ktan bir uygulama. en kotu telegram kullanın daha iyi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt

    verilerin okunmasıyla yedeklemenin ne alakası var birader? geçmiş mesajlarımız kaybolmasın bir şey aradığımızda bulabilelim diye yedekliyoruz.

  • TiesTorN kullanıcısına yanıt

    Birader telegram kullanmıyorsun herhalde telegram da yedekleme yok bulutta saklıyor her şeyi veya facebook messenger da aynı şekilde mesaj geçmişini videoları fotoğrafları filan kısaca herşeyi bulutta saklıyor. Whatsapp işi ise tıpkı Apple'ın ben güvenliyim algısı kasması gibi biz verilerinizi kendi sunucularımızda tutmuyoruz algısı oluşturmak.

  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Telegram'a bakınca Whatsapp'a saydırmamak elde değil hocam. Gerçi Telegram'da son güncelleme ile Android üzerinde biraz sıvadı bug anlamında ama Whatsapp o kadar geriden geliyor ki "nedir bu ilkellik" dedirtiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5 gb iclodudda cebelleşirken android döndüm bu seferde 15 ile cebelleşicez hadi bakalım

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.