Şimdi Ara

Wi-fi problemi yaşayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Düşme veya suya düşürme vs hariç kendiliğinden wi-fi artık görmüyorsa çözüm; ben de il başta inanmadım ve denemekten zarar gelmez diye denedim ve şu an wi-fi çalışıyor;

    iphone'u kapatıp bir poşete sarın ve buzluğa koyuo 20 dk. sonra çıkarın artık wi-fi görmeye başlayacak. denedim ve ben de problem çözüldü.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: tmelcan

    Düşme veya suya düşürme vs hariç kendiliğinden wi-fi artık görmüyorsa çözüm; ben de il başta inanmadım ve denemekten zarar gelmez diye denedim ve şu an wi-fi çalışıyor;

    iphone'u kapatıp bir poşete sarın ve buzluğa koyuo 20 dk. sonra çıkarın artık wi-fi görmeye başlayacak. denedim ve ben de problem çözüldü.


    Buzluğa?
    Şaka mı bu?
  • Çivi çiviyi söker, bu olsa gerek

    Aman arkadaşlar yapmayın böyle saçma sapan şeyler.
  • Rahmetli babanneme ben küçükken telefon şakası yapmışlardı hala unutmam. Ev telefonunu (tabi o zaman cep telefonu japonya'da dahi yok) arayıp biz telekom'dan arıyoruz bakımcıyız, hatların bakımını yapıyoruz telefonun altından yağ akabilir demişler. Eve geldiğimizde telefonun altında derin bir leğen görünce babanneme sormuştuk, oda yağ akacak etraf kirlenmesin diye koydum demişti.
    Bu durumun en azından bir açıklaması var ama buzluğa telefonu koymanın ne gibi bir etkisi olabilir ki
  • arkadaşlar inanın ben de inanmadım ama yemin ederim yaptım ve süper çalışıyor, sanırım ısıdan genleşmeden olsa gerek. inanın bana.
  • Allah akıl fikir versin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mc_karizma

    Allah akıl fikir versin.


    http://www.applesource.com.au/iphone/soa/iPhone-Wi-Fi-failures-caused-by-battery-heat-/0,2000070787,339295984,00.htm

    Many people think the problem is caused by the iPhone overheating, and some go so far as to place their iPhone into a refrigerator to speed up the cooling process. (We don't suggest you do the same; refrigerating your iPhone could cause water damage and void your warranty.) We recommend letting the iPhone cool at room temperature for 30-60 minutes or until cool to the touch.


    arkadaş tek değil miş .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Serdar


    quote:

    Orijinalden alıntı: mc_karizma

    Allah akıl fikir versin.


    http://www.applesource.com.au/iphone/soa/iPhone-Wi-Fi-failures-caused-by-battery-heat-/0,2000070787,339295984,00.htm

    Many people think the problem is caused by the iPhone overheating, and some go so far as to place their iPhone into a refrigerator to speed up the cooling process. (We don't suggest you do the same; refrigerating your iPhone could cause water damage and void your warranty.) We recommend letting the iPhone cool at room temperature for 30-60 minutes or until cool to the touch.


    arkadaş tek değil miş .



    yazıdan da anlaşılacağı gibi önermiyoruz diyor ama işe yaradığını da kabul ettiklerini teyid eder cevap veriyorlar. sudan zarar görmez çünkü sıkıca poşetleyip buğulanma veya donma olmadan çıkarıyorsunuz, sonuçta ben de işe yaradı ve 3 gündür problemsiz çalışıyor. (ayrıca garanti dışı cihazım,2,5 sene oldu) servis 150 tl para istedi.Denedim, buzluktan çıkınca bozulsaydı da servise verecektim, wi-fi çalışmayınca da, kaybedeceğim bir şey yoktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmelcan -- 8 Mayıs 2010; 7:34:31 >




  • Gerçekten şaka gibi.Denemedim,ama açıklaması var mı bu durumun?Hiçbir dış etkene maruz kalmamasına ragmen wifi çalışıyor,ağ buluyor ama bağlanmıyor.Bağlanıyor 2 sn.sonra yine yok.Bunun için ne yapabilirim?Servisin bu konuda değişim yaptığı arkadaşlar olmuş.Buna şahit olanınız var mı?Cihazımın 14 aylık garantisi mevcut.Servise vermeye açıkcası çekinmiyor değilim.Titiz olduğumdan daha önceki tüm cihazlarımda yazılımsal olarak kendi işimi kendim görüyordum ama buna bişi yapamadım.
    Tavisye ve bilgilerinizi esirgemezseniz bana ve diğer sorun yaşayan arkadaşlarada yardımcı olmuş olursunuz.


    Düzenleme:Resmen şaka gibi geldiğini söyledğim yöntemi denedim ve wifi çalışıyor.İlk anda tekleme yaptı ama şuanda aktif durumda.Buna anlam veremedim:)Zaten ilk başta anlam vermem önemli değil çalışıyor olması kafi:)Ama bu ne kadar sürer böle bilmiyorum.Yapıpta sonrasında tekrar aynı sorunu yaşayanınız var mı arkadaşlar???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 14 Mayıs 2010; 14:49:40 >




  • uuuuvvvv yönteme bakın

    valla böyle bir iş yapacagıma wifi çekmesin daha iyi
  • 1-2 ay sonra ekrandanın çevrelerinde çıkacak siyahlıklardan ölü piksellerden umarım rahatsız olmazsınız :P bi arkadaşım denedi, 1 2 ay sonra ekranı ölü piksel doldu?!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sariyeron

    Rahmetli babanneme ben küçükken telefon şakası yapmışlardı hala unutmam. Ev telefonunu (tabi o zaman cep telefonu japonya'da dahi yok) arayıp biz telekom'dan arıyoruz bakımcıyız, hatların bakımını yapıyoruz telefonun altından yağ akabilir demişler. Eve geldiğimizde telefonun altında derin bir leğen görünce babanneme sormuştuk, oda yağ akacak etraf kirlenmesin diye koydum demişti.
    Bu durumun en azından bir açıklaması var ama buzluğa telefonu koymanın ne gibi bir etkisi olabilir ki





  • Arkadaslar benim de iki aylik iphoneum var ve yeni farkediyorum ki wireless calismiyor. Hep edge kullandigim icin dikkatimi cekmemisti. Su anda bi restorandayim, e71 5 adet ag buluyor ama iphoneda ses seda yok. Servise vermek de istemiyorum. Ooooof
  • Valla buzluk işe kısa süreli yaradı.Ama denemenin dışında çözüm yolu olarak uygulamak işime gelmedi.Şu dakika itibariyle genpa da bulunmakta ve haber beklemekteyim.Sizlerle haber alır almaz durumu paylaşırım.
  • böyle bir olay normal değil ama bazen karşımıza çıkabiliyor. mesela forumdan biri bozulan ekran kartını fanını söküp bir süre "mikrodalga fırın" da pişirmişti.sonra kart çalışır duruma gelmişti.biraz saçma tabii ama sonuçta işe yarıyor.
  • Bir zamanlar IBM Thinkpad R50 notebook güç tuşundan açılmamaya başlamıştı. Internette yaptığım araştırmada aküsünü çıkarıp poşet içinde buzluğa koyun daha sonra çıkarıp adaptörü takmadan sadece aküsünü takıp çalıştırın diyorlardı.

    Açıklaması da içindeki power management bölümündeki hatalı bir kondansatörün boşalmamasından dolayı cihazın sürekli uyku (hibernation) modunda kaldığıydı. Akü çıkartıldıktan sonra söz konusu kondansatörün soğuk altında deşarj olacağından bahsediliyordu.

    Birçok IBM kullanıcı forumunda aynı şeyi okuyunca buzdolabında 12 saat beklettim ve çalıştı. Daha sonra birçok arkadaşımın IBM'inde aynı durum oluşunca buzdolabını denedik ve çalıştırdık. Çalıştırdıktan sonra güç ayarlarından derin uyku modunu kapattım bir daha da olmadı. Dolayısıyla bazen soğuk etkili oluyor...




  • Benim wirelessda problem yokmus arkadaslar. Sadece wifi yi acinca biraz beklemek gerekiyormus aglari gormesi icin. Bir de cok denedim, kesinlikle her modemi gormuyor bu iphone :) bazilarinin yaninda dur yine yok yine yok.
  • Kadıköy Genpa güven vermediğinden ve Etiler ile yapmış olduğum görüşmede tüm detaylara yanıt almamdan ötürü K.köy genpaya cihazı teslim etmedim.
    Kısmetse yarın etiler genpaya teslim edeceğim.Umarım neticeyi kısa sürede alırım.Iphone kullanımı kolay,pratik bir cihaz olmasından ötürü tercihimdi ama wifi siz 5 para etmez bir cihaz.Hele böle sorunlar yaşayınca ve okuyunca hepten tiksiniyor insan...
  • Bugün saat 10:29 itibariyle cihazımı GENPA Servise götürdüm wifi sorunumdan dolayı.Bırakmak istemedğimi belirtmiştim daha önce telefonda.15 tl hızlı işlem ücreti karşılığında cihazım ile ilgili neticeyi 1 saat içerisinde haber edeceklerini söylediler.Etiler de hemen karşısındaki cafede 1 tost 2 çay bitrirken haber geldi.Cihazınız değişmiştir şuan test ediliyor gelip alabilirsiniz diye.Saat 11:05 itibari ile yeni cihazıma kavuştum.Çok çok hızlı br servis ve yanıt almak beni memnun etti.
    Bilginiz olsun.Tüketici olarak istediğiniz hizmeti alabilmek adına elinizden gelenin fazlasını yaparsanız yanıt alabiliyorsunuz.Böyle sorunları olup garantisi olan arkadaşlar beklemeden cihazlarını dolaptı ütüydü denemeleri yapmadan servise vermelerini tavsiye ediyorum.Darısı diğer sorun yaşayanların başına..

    İlave: Bu kadar kısa sürede değişim yanıtınıalınca heyecan,şaşkınlık ve sevinçten gözümden kaçırdığım ve öncesinden görmektende korktuğum ışık sızması olayı ile karşılaştım bu akşam Şuna kesinlikle eminim ki verilen cihazlar sıfır değil.Kontrol ettiğimde cihazların garanti süresi dahi değişiyor.Yani tutmuyor.Ayrıca imei numaralarıda kayıtlı değil!!!He kasa falan sıfır.Ama diğer yandan kutusu ile alınmış bir iphone un bu türlü sorunları ilk başta olmuyor.Ama bu sıfır diye verilen yenilenmiş cihazların %80 i belki fazlası bu şekilde çıkıyor.Şimdi yine genpanın yolları taştan misali devam.
    Ama daha para vererek bir apple mı... ASLA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 25 Mayıs 2010; 0:06:42 >




  • yıl 2012 ve ben 6 aydır wifisi bozuk ve garantisi bitmiş olan iphone 4s i 20 dk buzlukta beklettikten sonra modemin dibinden internete bağlanmaya başardım şimdi wifi booster ı yükleyeceğim ve uzaktan deneyeceğim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.