Şimdi Ara

WİDİ NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sorum şu widi nedir ve widi ye amd tabanlı bir pcden görüntü aktarımı yapabilirmiyiz ayrıca görüntü aktarımı sırasında ekrana yansıma da herhangi bir gecikme oluyormu widi yerine samsung allshare cast kablosuz görüntü aktarım cihazı kullansak tüm markalardan görüntü aktarımı sağlayabilir miyiz.
    Dosya paylaşımı değil ekran görüntüsü aktarım amacım
    Widi önerilerinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esgorgun

    Arkadaşlar sorum şu widi nedir ve widi ye amd tabanlı bir pcden görüntü aktarımı yapabilirmiyiz ayrıca görüntü aktarımı sırasında ekrana yansıma da herhangi bir gecikme oluyormu widi yerine samsung allshare cast kablosuz görüntü aktarım cihazı kullansak tüm markalardan görüntü aktarımı sağlayabilir miyiz.
    Dosya paylaşımı değil ekran görüntüsü aktarım amacım
    Widi önerilerinizi bekliyorum

    Biraz geç de olsa cevaplamaya çalışayım.

    WiDi Intel'in kablosuz görüntü aktarım methodu. Örneğin Laptop görüntüsünü TV'de görmek istiyorsun. Her iki cihazı da aynı modem üzerinden internete bağlıyorsun (Yani aynı ağa bağlanmış oluyorlar). Sonrasında İntel Widi programını laptopa kuruyorsun ve açıyorsun. TV'den de AV listesinden Intel Widi'ı seçiyorsun (Samsung TV için söylüyorum, diğer markalarda farklılık olabilir). Yaklaşık 2-3 sn'lik bir gecikme ile görüntü aktarımını başarıyorsun.

    Yalnız güzel olan sadece görüntü değil, ses de aktarılıyor. Örneğin Laptop'da tam ekran bir film açarsan, tv'de hem ses hem görüntü olarak izliyorsun ve görüntü TV'ye aktarıldığı anda Laptop'un sesi kısılıyor .




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.