Şimdi Ara

Willful Akıllı Saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok aradım ancak Türkçe herhangi bir bilgi kaynağı bulamadım. Amazon üzerinden satılan Willful akıllı saatini kullanan var mı? Çok fazla yorum ve puan almış bir ürün olarak görüntüledim. Fakat alameti farikası nedir anlamadım. Kullananlar veya bilgisi olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi acaba?

    Ürün linkini aşağıya bırakıyorum.
    https://www.amazon.com/dp/B07YWRXVP6/ref=cm_sw_r_cp_awdb_imm_C6EG0Q6E1FRCC41WFEFN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baidoo -- 1 Mart 2021; 19:58:33 >



  • Hocam şöyle bir öneride bulunayım. Kendinize işinizi görecek iyi ve tanınmış bir marka belirleyin ve o yoldan gidin. Böyle ara firmaların birkaç yıl sonra ne olacağı belli değil. Sunucuları kapatır giderler, saat kolunuzda saat olarak kalır gider.

    Mesela Xiaomi ürünlerini inceleyin, bütçenize uygun bir ürünü alın. İstediğiniz zaman daha iyisiyle değiştirebilirsiniz ve veriniz hâlâ elinizde olur. Huawei de olur. Ama üç beş liraya satılıyor diye birkaç ay sonra bile ne olacağı belli olmayan ürünler almayın derim.


    Mesela 2014'te idi sanırım Garmin bileklik aldım kendime. Şimdi de Garmin'in saatini kullanıyorum. Bilekliği aldığım ilk günden beri tüm aktivite verilerim, vs. her şey elimde. O zaman kaç nabızla koşuyormuşum, şu an ne koşuyorum her şeyi görebiliyorum.

  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız Hocam. Mesajı yazdığım günden bugüne kadar bende sizin yazdığınız fikirlere yakınlaştım. Bu ara apple watch 3, galaxy watch active 2 arasında kalıyorum ancak şarj konusu beni çokça düşündürüyor. Huawei gt2 şarj konusunda çok iyi ondan da mesajlara yanıt özelliği yokmuş. Hem şarjı iyi hem mesajlara cevap verebilen 2000 lira civarında bir akıllı saat bulamadım. Bu özellikleri içerecek bir akıllı saat öneriniz olur mu acaba? Amazfit gts2’de mesajlara cevap verme özelliği varsa onu tercih edeceğim ancak ne bu özelliği hakkında ne de şar süresi konusunda yanıt bulamadım.
  • baidoo B kullanıcısına yanıt

    Mesajlara cevap verme biraz karmaşık bir özellik olarak kalıyor, tam olarak bir akıllı saat gerektiriyor. Dokunmatik ekran, bu ekranda çalışan bir klavye ve uyumlu telefon yazılımı gerekiyor. Kullandığım Garmin'de hazır cevaplar var. Bir iletiyi bunlarla cevaplayabiliyorsunuz ama bunun haricinde yeni mesaj oluşturmak mümkün değil.


    Mesajlara yanıt verme işini Apple Watch, Galaxy Watch ve Google Wear destekli saatler yapabiliyor. Apple Watch sadece Iphone ile çalışıyor, bu ayrıntıya dikkat etmeli. Bu saatlerde yüksek frekans işlemci ve bol RAM bulunur, Apple'ın IOS'u Samsung'un Tizen'i ve Google'ın Android Wear'ı gibi gelişmiş işletim sistemlerine sahiptirler. Bundan dolayı pil ömürleri çok aşırı uzun olmaz. Ancak fonksiyonellik olarak en fazlasını bunlar sağlayabilir.


    Diğer Huawei, Xiaomi vs. akıllı saatleri, aslında bildirim gösterme gibi akıllı özelliklere sahip akıllı bilekliklerdir. Hani kasaları saat kasası ama fonksiyonlar bileklik fonksiyonu. Garmin, Suunto, Polar gibi markalar ise spor saatleridir, yine akıllı özelliklere sahiptirler ama bir Apple Watch ya da Galaxy Watch gibi gelişmiş uygulama yükleyemezsiniz.


    Galaxy Watch'ları mesaj cevaplama konusunda inceleyin derim. Iphone kullanıyorsanız zaten tek çareniz Apple Watch'tır ki en iyi akıllı saat kendisidir.





  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hocam vakit ayırdığın ve detaylı yanıt yazdığın için çok teşekkür ederim. Bütçe itibariyle apple watch 3 alacağım gibi. Tekrar çok sağ ol.
  • baidoo B kullanıcısına yanıt

    Iphone kullanıyorsunuz değil mi?

  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Evet Hocam. Birinci nesil “se”
  • baidoo B kullanıcısına yanıt

    Tamamdır, Iphone ile en iyi çalışacak saat de Apple Watch'tır. Şimdiden güle güle kullanın.

  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Üstat fikirlerin için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.