Şimdi Ara

Win 7 Windows Gezgini Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • saçma sapan bir sorunum var, yardım bekliyorum.
    harici diskten birşeyler seçip harddiske kopyala-yapıştır diyorum, kopyalama ekranı çıkıyor ve 2 saniye içinde işlemi yapmadan kendi kendine kapanıyor. nedir sizce sorun?
    ayrıca sık sık Windows gezgini sorunla karşılaştı kapatılıyor deyip açık olan klasörleri kapatıyor kendisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper24 -- 7 Kasım 2011; 13:52:53 >



  • şuan da mesela windows klasörü altındaki system32ye girdiğim anda windows gezgini kapatılıyor deyip çıkıyor. nedir bunun sebebi format da attım yine aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper24 -- 7 Kasım 2011; 13:52:24 >
  • aynı sorun bendede var iyice can sıkıcı hale geldi artık yok mu bir bilen arkadas
  • ben formattan sonra asusun oyunlarını ve garip programlarını kaldırıyordum hep, son formatımda bunları kaldırmadım ve önceki mesajımdan beri sorunu yaşamadım.
  • evet arkadaslar bende yeni asus g74 s aldım ama gına geldi her blgisayarıma tıkladığımda stres oluyorum bu hatayı alacağım diye yokmu bunun kesin çözümü?
  • çözüm yok gibi, dediğim gibi format at, yedekle ve sonra içindeki hiç bir programı ve oyunu kaldırma, antivirüs geliyordu onu kaldırdım bir tek ve sorun yaşamıyorum.
  • Arkadaşlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama benim bir sorunum var.

    www.turistrehberiistanbul.com adlı siteyi yaptırdım. ofiste bir şeylere bakarken bir uyarı geldi ve bende uyarıyı okumadan "evet" olarak tıkladım. fakat şimdi bu bilgisayardanwww.turistrehberiistanbul.com adlı siteye giremiyorum. her siteye giriyorum sadece bu siteye giremiyorum. ayrıca evden ya da başka yerlerden bu siteye girebiliyorum sadece ofisteki bilgisayarlardan giremiyorum. bana yardımcı olabilirmisiniz acaba??

    teşekkürler.




  • Merhabalar,gördüğüm kadarıyla bu windows gezgini sorunu çok canlar yakıyor :) kesin bir çözümde bildiren yok genel olarak codec silmek yada yenilemek çözüm olmuş bazı arkadaşlar system 32 den dll. dosyaları silerek çözüm üretmiş hatta ram değişimi bile çözümler arasında,bende bir çok çözüm denedikten sonra format atmaya karar vermiştim ancak tesadüfen bir çözüm buldum artık ne kadar doğrudur bilmiyorum ama denemekte fayda var,hiç çözüm bulamadıysanız en son bunu deneyin;win7 kullanıcıyım masaüstünde başlat çubuğunu kullanılmadığında gizle yaptım ve bir anda baş belası sorun bitti,deneyip başarılı olanlar yorum yazarsa çok sevinirim.
  • NEDENİ: Bu sorunun nedeni Windows 7 ile Divx Plus Player (Eklentilerinin özellikle bu programla gelen Codecler yüzünden) birbiriyle çakışması,uyum göstermemesidir.....Dikkat edin MKV uzantlı bir video dosyasını açmaya ya da değiştirmeye kalktığınızda DivX Playerin Codecleri Windows Gezginini kilitlemektedir.

    ÇÖZÜM: Divx Plus Player programını tüm eklentileriyle birlikte silip kaldırın,şayet windows gezgini sürekli bir kısır döngü halinde masaüstüne geri dönüp duruyor ve silemiyorsanız , windowsu Güvenli Modda açarak silebilirsiniz....Ayrıca son sürüm K-Lite Codecsleri yeniden yüklemenizi de tavsiye ederim...
    Bu forumda önerilen diğer çözümler bir şekilde Divx Plus Player codeclerini devreden çıkardığı için geçici bir çözüm sağlamakta olduğundan yeterli değildir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.