Şimdi Ara

win 8,1 internet explorer sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • windows 8,1 yükseltme yaptım başlangıç ekranındaki internet explorer 11 sorunsuz çalışıyor fakat masa üstündeki ie çalışmıyor ayarlara tıklıyorum orda ise tüm ayar yazıları silik durumda görünüyor nasıl düzeltebileceğim hakkında bilgisi olan varmıdır



  • Bende de explorer sorunlar çıkardı. Çaresini bulamadım. En sonunda orjinal DVD'si ile win8'i geri kurdum hiç bir şey yüklemeden win 8.1'e upgrade ettim sorun düzeldi (Not: win 8 kurunca win 8.1'in mağaza da görünmesi için gerekli bir iki güncelleme var onları yapın, başka bir şey yapmadan win 8.1'e upgrade edin. Sonra driver'ları kurun)
  • Program ekle kaldirda özellikleri ekle kaldir var oradan ie 11 i kaldirip PC yi restartla sonra acilinca ayni yerden tekrar kur belki düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de bazı sitelerle ilgili sorunum var internet explorer 11'de. Mesala Kana D'nin kendi sitesinde canlı olarak izlemeye çalıştığımda görüntü yeşil oluyor. Flash ayarlarından bu konuyla ilgili donanım hızlandırmasını kapatın düzelir diyorlar ama o ayar da gözükmüyor. Flash güncel bu arada. Ekran kartı sürücüsü de güncel. Youtubeda video izlerken herhangi bir sorun yok şu an için sadece Kanal D'nin sayfasında sıkıntılı.
  • up up
  • alper_48 kullanıcısına yanıt
    Opera + Flash player plugin + java update 32 bit sorunun çözecektir. Explorer 11 adres destek sıkıntısı var flash player sıkınıtı var
  • up up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRT_

    Program ekle kaldirda özellikleri ekle kaldir var oradan ie 11 i kaldirip PC yi restartla sonra acilinca ayni yerden tekrar kur belki düzelir.

    bu şekilde yaptım bu sefer başlangıç ekranındakide çalışmamaya başladı
  • O zaman şöyle yapalım. Internet Explorer'ı açın sağ üstte çark işareti var (Araçlar) ona tıklayın ardından Internet Seçenekleri/Gelişmiş/Internet Explorer Ayarlarını Sıfırla/Sıfırla.. butonuna tıklayın. Kişisel ayarları silide seçin. (Önemli kişisel bilgileriniz varsa önce onların yedeğini alın.)

    Şimdi sıfırla butonuna basın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRT_

    O zaman şöyle yapalım. Internet Explorer'ı açın sağ üstte çark işareti var (Araçlar) ona tıklayın ardından Internet Seçenekleri/Gelişmiş/Internet Explorer Ayarlarını Sıfırla/Sıfırla.. butonuna tıklayın. Kişisel ayarları silide seçin. (Önemli kişisel bilgileriniz varsa önce onların yedeğini alın.)

    Şimdi sıfırla butonuna basın.

    eklentileri yönet ve ie hakkında seçeneği dışındakiler aktif değil işlem yapmıyor
    internet explerer i komple sistemden silme imkanı yokmudur komple kaldırım tekrar yüklesem

    birde Windows orijinal fakat Office 2010 orijinal değil bundan yapıyo olabilirmi diyede düşünmüyor değilim




  • Bilgisayarınızdaki bir virüs Internet Explorer'ı kullanım dışı bırakıyor olabilir. Malwarebytes Anti-Malware ve Emsisoft Emergency Kit ile taratın. Eğer sorun düzelmezse Kaspersky Remover Tool ile de tarama yapın.

    Malwarebytes Anti-Malwarehttp://www.filehippo.com/download_malwarebytes_anti_malware/
    Emsisoft Emergency Kit http://dl.emsisoft.com/EmsisoftEmergencyKit.exe
    Kaspersky Remover Toolhttp://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/avptool11/setup_11.0.1.1245.x01_2013_11_23_17_35.exe




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.