Şimdi Ara

Windovs 7 Pro Hata kodu :651

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknik yardım başlığına dikkat etmeden yazılım başlığına yazdım.Özür.

    Arkadaşlar 2 hafta kadar önce yeni pc. topladık.Windovs 7 pro yükledik.BU sabah gelip pc yi açtığımda internet bağlantısı ikonunda kırmızı bir çarpı.Ne yaptımsa olmadı.2 haftadır böyle bir sorun yoktu.Bu gün oldu.
    işyerinde ortak superonline modem ve çoğaltıcı reuter (Tp link marka) var.Diğer pc de bir sorun yok.Yalnız arkadaş haftasonu gelip youtube için DNS leri değiştirmiş kendi pc sinde.Modemi ellememiş.Ben bundandır diye arkadaşın makinasındaki DNS leri otomatiğe çevirdim tekrardanBelki ortak ağı bloke ediyor diye düşündüm.
    Değişik forumlara baktım.Olmadı.Sistemimi ilk günkü kurduğum haline bile geri yükledim.Olmadı.
    Pc deki donanım, sürücü hatasımı yoksa direk modem ayarlarıyla ilgili bir sorunmu ?
    LÜtfen bilen biri varsa yardımcı olabilirmi.!!!!!!!
    Paylaş



  • Ben de aynı dertden yakınıyorum deli olacam bu yüzden internete bağlanamamak çok fena

    Yeni sistem topladım anakart ASUS Z87, Internet için yıllardır sorunsuz kullandığım AIRTIES kablolu modeminden (TTnet'in verdiği) kullanacaktım. Kurulumu yaptım ADSL kullanıcı ismi-şifre girdim modeme bağlantı sağlandı telefon hattından Int. geliyor, önde Internet-ADSL-Ethernet ışıkları aktif sorun yok hatta modemden anakarta bağlantı bile tamam ethernet giriş ışığı aktif. Fakat anakart girişinden Win7'ye bana internet ulaşmıyor! birde bu hata kodu 651 çıkıyor delirtti beni.

    Saatin orda Ağ simgesinde "Ağ bağlantısı yok" "internet bağlantısı yok" diyor. Bağlantı sorun gidericiyi açtım sonuç şu: "DNS sunucu yanıt vermiyor. Bilgisayarınız hatalı veya varolmayan bir DNS sunucusuna bağlanmaya çalışıyor."

    Bir başka Ağ sorun gidericisinde sonuç şu: "Modem veya diğer bağlantı aygıtı hata bildirdi Hata kodu 651"

    Daha önceki eski anakartımda REALTEK Ethernet-LAN vardı, bu yeni anakart da INTEL Ethernet-LAN kullanıyormuş sürücüsünü kurdum. Diğet ASUS'un anakart INTEL Chipset MIE LAN WI-FI Bluetooth sürücüleri hepsi sorunsuz kuruldu.

    ----
    @Metin Usta peki sen bu sorunu çözebildin mi ne yaptın?. Windows Hata kodu 651 diye google'da. bir aratıver üst sırada microsoft sitesinde Win8 için link verecek, orda bu hata kodu 651. yazıyor bir bak. Ben orda win8 için olan registry ayarlarını win7 de deniycem.

    Birde TTNET ADSL kullanıyorsanız ilk kez modem kurulumunda sorar ADSL kullanıcı ismi-şifre diye, yanında da "servis sağlayıcınızın internet hizmet ayarlarını" girin der: TTNET'de hep ortak ayardır bu PPPoE ve AnnexA(PDIS) AnnexB(ISDN) Siz bunlardan hangisini seçtiniz?.

    AIRTIES modem ayar arayüzüne girdiğimde benim ADSL IP adresi nosu değişmiş, yıllardır kullandığım hep aynı IP kimlik nosu bu değildi ki. TTNET'e bir sorsam mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.