Şimdi Ara

Windows 10 64-Bit İnternet Bağlantısı Kesilme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar bu sorunu bir kaç gündür yaşıyorum. Yeni bir PC topladım. Modemimi taktım ve kullanıma başladım lakin belirsiz bir süre kullanımdan sonra bir anda internet kesiliyor. Modemin ışıkları sabit, telefonda internet kullanımına devam edebiliyorum lakin PC hiç bir şekilde internete bağlanmıyor. Sarı ünlemi alıyorum. Sorun çözmeye çalıştığım da herhangi bir sorun bulunamadı diyor ve sağ aşağıda Identifying kısmında takılıyor. PC'yi yeniden başlatınca sorun çözülüyor ve çok rahat bir biçimde internet bağlantım geri geliyor. Virüs programlarıyla tarama yaptım herhangi bir sorun bulamadı. Üstelik makine yeni, torrent bile yüklemedim bir şeyler bulaşır eder diye. Önerilerinize açığım.

    Windows sürümü : Windows 10 64-Bit

    Ayrıca Ethernet ile bağlantı sağlıyorum. Kabloyu takıp çıkardığımda bir değişim olmuyor. Masaüstü bileşenlerine sahibim.







  • Kablosuz bağdaştırıcı modunuzu b + g + n den b + g ye alıp deneyebilir misiniz? Ben o şekilde çözmüştüm benzer bir sorunu.

    Edit: pardon kablolu bağlanıyormussunuz şimdi fark ettim. Başka cihazlarda sıkıntı oluyor mu? Ve pc nize atanan IP adresinizi kontrol eder misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrisked -- 22 Mayıs 2016; 22:05:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wrisked

    Kablosuz bağdaştırıcı modunuzu b + g + n den b + g ye alıp deneyebilir misiniz? Ben o şekilde çözmüştüm benzer bir sorunu.

    Edit: pardon kablolu bağlanıyormussunuz şimdi fark ettim. Başka cihazlarda sıkıntı oluyor mu? Ve pc nize atanan IP adresinizi kontrol eder misiniz?

    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Telefon ve laptopta internet erişimi sağlamaya devam edebiliyorum. Bir süresi yok bunun. Yani kafasına göre canı ne zaman isterse bir anda bağlantı gidiyor. Reset atınca sorun ortadan kalkıyor. Yazılımsal bir sıkıntı mı acaba yoksa donanımsal mı şüpheye düştüm dediğim gibi yeni topladım masaüstü PC'yi insan o kadar para gömdükten sonra şüpheye düşmüyor değil. PC'ye atanan IP'yi kontrol etmeyi nasıl yapıyoruz maalesef bilgim yok bu konu hakkında.




  • PaladinRudjack kullanıcısına yanıt
    Ethernet bağdaştırıcı driveri güncel mi? Komut istemini açıp ipconfig yazıp enter a bastiktan sonra ekran görüntüsünü atar misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Windows 10 64-Bit İnternet Bağlantısı Kesilme Sorunu

    Şöyle ekleyeyim.
  • PaladinRudjack kullanıcısına yanıt
    anakart modeliniz nedir?
  • wrisked W kullanıcısına yanıt
    MSI Z170A Gaming M5. Kendi sitesinden Killer Network adlı son sürümü güncellemiştim. Bios güncel ayrıca.
  • PaladinRudjack kullanıcısına yanıt
    farklı bir ethernet kablosuyla denemeniz mümkün mü? ben de bir keresinde benzer sorun yaşamıştım. kablonun bir pinine tüy takılmış meğersem, çıkarınca düzelmişti.
  • wrisked W kullanıcısına yanıt
    Tabi onu değiştirmeden önce OEM bir Windows 10 keyi satın alıp formatla Windows sürümümü orjinale geçirdim dediğim gibi yüksek seviyeli bir PC aldıktan sonra böyle sorunlar yaşamak üzüyor. Ayrıca diğer modemimi taktım. 2 gündür açık bırakıyorum henüz bir sorunla karşılaşmadım. Sorunla tekrar karşılaşırsam bu sefer kabloyu değiştireceğim. Bir zamanı yok ne zaman sorun çıkaracağı belli değil. Teşekkür ederim cevaplarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.