Şimdi Ara

Windows 11 ilk görselleri karşınızda (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
17.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

    virtual machine artistliği mi bu yoksa :))

    Eski bilgisayar duruyor ama çalıştıramadım. Ram bulamıyorum :D 95. Şimdilik bir hayal.


    Artislik yapmak değildi amacım. Bilmem kaç bin tane mühendis yıllardır uğraşmış. Windows 11'i tanıtmış. İki tuş değişti diye özetleyip bir de onu hemen beğenmemek sanırım bir tek bizim millete özgü. Son yıllarda github, yeni terminal, vscode gibi çalışmaları sonrası microsoft'u sevmeye başladım. Gayet de heyecan yaratan bir gelişme. Sadece tasarım az değişti diye özetlenmesi garip. Zaten bunları 10.5 de vardı. Microsoft yeni bir sürüm ile geliştirmelerin daha güçlü yapılacağını anlatmaya çalışıyor diye düşünüyorum. IIS tarafında ve Azure cloud entegrasyonlarında da çok güzel değişiklikler geliyor. Son kullanıcıya yansımadığı için burun kıvrılıyor. Güya soranız burası DH. Önceden ne konular konuşulurdu şu forumda be...





  • Konunun uzmanı değilim ama görünüşe göre her sene aynı arabayı, telefonu makyajlayıp yeni diyen sunan markalara benzemiş.

  • onkuba kullanıcısına yanıt

    Arkadaş bunu demek istememiş de sen bilirsin. fes yerine sarık takmak anlamsız diyor; kafayı daha rahat daha konforlu, kumaşı geliştirilen şapka üretilsin diyor

  • çıksın 6 ay sonra herkes 11

  • yalnız hala aero teması yok sanırım. köşeleri kıvırttırmışlar al sana win 11.

  • Linux distrosu gibi olmuş. Önemli olan bence artık işlevsellik ve stabilite, tasarım değil.

  • Hani Windows 10 dışında çıkmayacaktı sitelerinde de öyle yazdılar.

  • Başka Win çıkmayacak deyip böyle bir şey yapmak nereden baksan dandik hareket eğer W11 çıkar ve standartlaşırsa W10'un neden bu kadar dandik, toplama bir sistem olduğunu anlarım çünkü Vista-W7, W8-8.1 geçişi gibi tamamen insanları alıştırmak üzerine yapıldığı ortaya çıkar.


    Bu sistemde W7 izleri görülüyor, yuvarlatılmış kenarlar, yarı saydam menüler... ileride her yere koyarlar fakat gazoz olmak istemiyorsan önce tutarlı bir sistem yapacaksın her halta çökmeyeceksin veya driver konusunda dayatmalar yapmayacaksın. W7, kullanış, görsellik, sorunsuzluk, sorun çözümü, driver uyumu olarak en iyisiydi.


    Metro arayüzü, yeni başlat, denetim masası/ayarlar garabeti, bildirim menüsü rezaleti (hızlı ayarlar ile aynı yerde olması, büyük ekranda kocaman, küçük ekranda iç içe girmiş bir sayfa çıkması) bunlardan ivedilikle kurtulup daha temiz ve yormayan sistem yaparsa ilerler.


    Son olarak, Başlat niye ortada diye takılanlar olmuş, kardeşim neden herkesi kendin gibi 15-23" arası ekranda takılıyor sanıyorsun? 27 üstü bir cihazda sürekli sola gitmek nasıl zulüm biliyor musun? Buna gelene kadar neler var, biraz vizyon. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Haziran 2021; 3:36:19 >




  • bu bildigin windows 10 a ios işletim sistemi teması yüklenmiş hali. icerisi aynı windows 10. windows 11 e cıkar cıkmaz geçmek salaklıkdır.

  • sürekli korsanla uğraşmamak için aynısını yapmışlar

  • herkese hayırlı olsun

  • hopeyoung H kullanıcısına yanıt

    o yüzdenmi iphone a torrent uygulaması kurup external hdd ye gece download yapmaya izin vermiyor? ihtiyacım yok mu yani buna?

  • star scream S kullanıcısına yanıt

    yavaş yavaş ortadan kaldırıp çok kısıtlı, telefon işletim sisteminden farksız menüler getiriyorlar. denetim masası halbuki fazlasıyla yeterliydi, uwp uygulama ayağına güzelim windowsu mahvettiler

  • abi hiçbir şey yenilenmemiş. sadece masaüstü penceresini imajlamışlar gerçekten windows 11 falan diye duyurulacak hiçbir özelliği yok. ui konusunda hala çok kötü. bundan daha iyisini insanlar tek başına yapıyorlar. windows'un oldukça gereksiz hizmetlerden ve göz karmaşasından kendini kurtarıp yeni bir ui ekibi kurması lazım. lüzumsuz birçok şey var ve acayip göz yoruyor. keşke dosya gezgininde icon değiştirmek dışında daha hoş şeyler yapsalardı ne bileyim pencere eklemek falan gibi. umut ediyorum ki bu geliştirmenin ilk aşaması olsun ve insanlar hafif hypelansın diye yapılmış bir iştir ve 26 haziran'da güzel şeyler tanıtırlar. çünkü o kadar berbat bir durum var ki, resmen adamlar hindistan'ı özetlemişler bakıyorsun fotoğraflara falan çıkan kısımlar harika tac mahal vs falan. sonra gözünü bir çeviriyorsun aygıt yöneticisini falan açıyorsun windows xp deneyimi devam ediyor. bir şeyi yaparlarken tam yapsalar daha hoş olurmuş. çakma yazılım izlenimi veriyor resmen koskoca microsoft'a şunu dedim gerçekten ne bileyim ya beni tatmin etmedi. tatmin etmediden kastım eğer normal bir güncelleme olsa eyvallah tamam dersin ama windows 11 diye bunu çıkartmak çok saçma. windows dediğin 7 den 8 e geçişteki gibi büyük farklılıklar sunar veya 10 a geçişteki gibi bu resmen 10 yazan yerleri 11 yapmışlar insanlar bunu anlar diyip masaüstünü biraz daha değiştirmişler gibi bir şey. zaten böyle task bar fantezisi olan adam bunu windows10'da da 10 bilemedin 20 dakika da internetten araştırıp yapabilir.


    windows'un böyle bir şey sunmasının temelinde tüm cihazları güncelleme isteği olabilir çünkü ne yalan söyleyeyim ben kendim 1 yıldır falan update yapmıyorum ama windows 11 diyince şimdi gidip yapacağım. amaçları bu olabilir eğer buysa keşke bir yerde easter egg falan bırakıp yazı yazsalardı cidden şirket imajına yakışır bir şey değil bence bu hareket ama bir yandan adamları da anlayabiliyorsun çok büyük bir pazara iş yapıyorlar ve insanların çoğu güncelleme yapmıyor zahmet geliyor. büyük ihtimalle microsoft herkesin dehb li olduğunun farkında .d





  • waltran kullanıcısına yanıt
    Bütün ihtiyaçlarınızı karşılarsa, gözünüzde değeri kalmaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt

    her zaman daha çok donanım isteyen işletim sistemi ve oyun yapacaklar çünkü bu şekilde yeni bilgisayar, işletim sistemi veya konsol satıyorlar.

  • Şimdi onlar düşünsün :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.