Şimdi Ara

Windows 7 64 bit cd ye yazdırma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biliyorum defalarca belki aynı konu ile ilgili konu açılmıştır fakat okuyacak pek vaktim yok. İnternetten windows 7 64 bit indirdim.Yeni laptop aldığım için olmuşken artık 64 bit olsun diye :D İndirdiğim formatta içinden çıkan dosyaların resimlerini vereyim önce


    http://d1202.hizliresim.com/u/k/2t4gs.jpg
    İçerisindenki MAFIAA.info dosyasını açınca aşağıdaki hata çıkıyor
    http://d1202.hizliresim.com/u/k/2t4hf.jpg

    Ben nero ile oradaki kalıb dosyasını dvd ye yazdırdım.Cd yi takıyorum boot ekranından cd yi seçiyorum simsiyah oluyor ekran herhangi bir işlem gerçekleşmiyor nasıl cd ye yazdırmam gerekiyor acaba ?







  • öncelikle hayırlı olsun.benimkide büyük ihtimal yarın gelecek.ben usbden atmayı planlıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnevel92

    öncelikle hayırlı olsun.benimkide büyük ihtimal yarın gelecek.ben usbden atmayı planlıyorum

    Kardeş biliyorsan bana da anlatıverirmisin nasıl atacağız pc geldi şu anda şarza taktım ama tabi yükleyemediğim için öyle duruyor şu anda.
  • hocam nero ile veri diski yapmıyorsundur umarım yoksa boot falan olmaz. o iso dosyasına direk çift tıkla karşına nero yazdırma ekranı gelir. diğer türlü dosyayı neronun içine atıyorsan eğer bir uyarı gelir kalıp dosyası olarak mı yazdırılsın diye evet dersen yine olur fakat veri diski yaparsan olmaz. senin sorunun tamamen bununla alakalı yoksa başlangıçta boot ekranının gelmemesi imkansız. aynı dosyayı ben de kullandım özel mesaj da belirttim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kzpmaza

    hocam nero ile veri diski yapmıyorsundur umarım yoksa boot falan olmaz. o iso dosyasına direk çift tıkla karşına nero yazdırma ekranı gelir. diğer türlü dosyayı neronun içine atıyorsan eğer bir uyarı gelir kalıp dosyası olarak mı yazdırılsın diye evet dersen yine olur fakat veri diski yaparsan olmaz. senin sorunun tamamen bununla alakalı yoksa başlangıçta boot ekranının gelmemesi imkansız. aynı dosyayı ben de kullandım özel mesaj da belirttim.

    Eyvallah :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.