Şimdi Ara

Windows 7 wireless sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
33.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar windows7 kurdum denemek amaclı cok begendim silmeyi düşünmüyorum fakat wireless sürücülerini yükleyemedim bir türlü..

    W7 kurup wireless kuran varmı aranızda? Yada nasıl yaptınız?



  • Valla bende sorun cikmadi.Ama vista icin driver dosyasini indirip ya compability modunda calistirin ya da sag tik run as administrator diyerek deneyin.

    Ya da driveri aygit yoneticisinden tanitin.Eger tek .exe dosyasi degilse tabi.



    Ben de kurmustum bende hic driver istemedi.Parmak izi okuyucusunu bile otomatik tanidi.Guzel sistem ama beta si berbatti.
  • bende pavilion dv4000'de kullanıyorum... denemek için kurmustum cok hosuma gitti ve silmek istemiyorum... aygıt yöneticisinde wireless connection sürücüsü yüklü görünüyor fakat wireless assistant kuramıyorum.. ayrıca bluetooth'ta düzgün calısmadı.. dedigin gibi uyumluluk modundan deneyecegim tekrar...
  • bende sürücü sorunu olmadı direk kurar kurmaz sürücüyü kendi yükledi ve çalıştı lakin wireless routerım da WPA şifrelemesi kullandığım için bitürlü doğru şifreyi girsemde bağlanamıyordum sonunda bir forumda bunun WPA şifrelemesinden kaynaklandığı eğer WEP şifrelemesini kullanırsam sorunun çözüleceği söyleniyordu ve gerçekten de sorun çözüldü. şifreleme için WEP kullanın sorun çözülsün
  • win 7 de driverlar sorun yaratıyosa program exe üzerine gelip ordan uyumluluk moduna girn ve vistayı işaretleyin denenmiş ve çözüm alınmıştır bende ses kartı ve wireless çalışmıyodu artıl sorunsuz çalışıyo kolay gelsin..
  • aynen bende hallettim wireless ve bluetooth olayını..

    bundan sonra windows7 ile yola devam
  • Bendeki sorunda apayrı bi olay:win 7 açılışında wireless ve bluetooth otomatik açılmıyor düğmelerine basıp açmam gerekiyor ne yaptıysam bir türlü çözemedim.
  • elimde acer aspire 6930 g laptop var.interneti kablosuz kullaniyorum ve windows 7 ultimate kurmayı düşünüyorum.driver konusunda sorun yaratır mı?vista driverini kullansam sorun yaratır mı??
  • Bende 5920g kullanıyorum yukarıda bahsettiğim problem dışında bir problem yok zaten herşeyi kendisi tanıyor.
  • Merhaba arkadaşlar benmde wireles problemim var..Bn 2-3 ay önce bilgisyrma win 7 kurmuştum her şey sorunsuzdu ancak sömestr tatiline çıktıktan sonra wireles sorunu ortaya çıktı tekrar kurdum ama olmadı şimdi kablolu giriyorum nete wirelesi kullanamıyorum bilgisi olanlardan yardım istiyrum
  • AirTies kablosuz modem var. Ancak windows7 yüklü olan laptopumdan bu modeme bağlanamamaktayım. modeme şifre koydum ancak laptopumdan bu modeme bağlanamamaktayım. Şifreyi kaldırdığım zaman bağlantı başarılı oluyor fakat şifre varken birtürlü bağlanamıyorum. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  • @etanhunt , dostum bu problemin çözümü bence çok basit. kendin manuel tıklayarak açtığın programların exe'lerin kısayollarını windowsun startup'ına yani başlangıçta açılacaklarına eklersen onlar yine otomatik açılır. win7'de bu klasörün nerde olduğunu tam olarak bilmemekle beraber, auslogics boost speed programında startup manager bölümünden ayarlıyorum ben bunu. ama program şart değil, başlangıçta açılacaklara eklemen lazım.

    @lord_alex , atorbo'nun çözümü işine yarayabilir denedin mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears0fDevil -- 22 Mart 2010; 0:42:39 >
  • lord_alex

    bende de airteis kablosuz modem ve airteis wus-300 wireless adaptör var, desktop için. Aynı sorun bende de vardı. Sorun WPA şifrelemeden kaynaklanıyor. Malesef airteis da bu sorun var. Teknik destek yetkilileri bana modemin yanında bulun an telsiz tlefonun buna sebep olabileceğini söylediler. Sorunun çözümü var. WEP şifreleme yaprsan sorunun çözülür, hiçbir sıkıntın kalmaz.
    Tabi WEP şifreleme WPA şifrelemeye göre daha savunmasız ama niyeti bozan adam ikisinide kırar nasıl olsa...

    iyi günler
  • arkadaslar ayni sorunu bende yasiyorum router ima sifre koymadigim zaman win 7 gayet sorunsuz baglanior fakat wpa da bir türlü baglanmior arkadaslarin dedigi gibi wep denedim fakat ozamanda win 7 bu aga güvenlik nedeniyle baglanamayacagini söylüor bu problemi herhangi bi sekilde cözen war mi???
  • arkadaşlar benim de bu konuda biir sıkıntım var.komşunun wirelessine bağlanıyordum ama bir iki gün sonra bağlı görünmeme rağmen internet erişimi yok diye uyarı çıkıyor.adam şifre koydu diyeceğim ama o da değil.modemin midesine kadar inebiliyorum.işin ilginç yanı elimde xp yüklü bir laptop daha var ve o sorunsuz bağlanabiliyor.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
  • bilgisayarımı (acer aspire 6930g) windows 7 ultimate çevirmek istiyorum..lakin wireless driver'ını bulamadım..nasıl bi çözüm yolu bulabilirim acaba..?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.