Şimdi Ara

Windows Mobile 5 & 6 Yazılımları Geliştirme (HP iPAQ 514/HTC VOX/i-Mate Serisi...) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
11.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: megaman

    Arkadaşlar Windows Mobile için eksikliğini hissettiğiniz yazılımları bilmek ve mümkünse bunları sizin için yazmak üzere bu forumu açtım. En çok ihtiyaç duyulan yardımcı yazılımları (utility) sıra ile yazıp sizlerin kullanımına sunmaya çalışacağım.



    slmlar..
    çabanız ve paylaşımlarınız için teşekkürler... başlıktan biraz uzaklaşmış olacak ama bişi sormak istiorum.. programlama için hangi dili kullanıorsunuz ve wm programlama için nasıl bir platforma ihtiyaç var.. prgramlamaya biraz ilgili olan biri olarak soruyorum
    teşekkürler..
  • quote:

    selam görüşme ses kayıt programı var mı bildiğiniz. pm recorder diye bir program buldum ama o da mikrofondan kayıt yapıyor.handsfree açmak lazım karşı tarafı kaydetmek için.
    birde istanbul belediyesinin trafik kontrol yazılımının çözümünü bulabildiniz mi?


    Arkadaşım bi sanırım cep trafik programının %47 de takılmasından bahsediyorsun. Bi sitede Cep trafiği yüklemek için gönderdiğin mesaja gelen linke cep telefonundan değilde bilgisayardan ulaşıp java dosyasını bilgisayara attıktan sonra telefona gönderip kurduğunda programın takılmadığı yazıyordu. ben denemedim ama belki çözüm olabilir diye düşünüyorum...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Q_mes
    slmlar..
    çabanız ve paylaşımlarınız için teşekkürler... başlıktan biraz uzaklaşmış olacak ama bişi sormak istiorum.. programlama için hangi dili kullanıorsunuz ve wm programlama için nasıl bir platforma ihtiyaç var.. prgramlamaya biraz ilgili olan biri olarak soruyorum
    teşekkürler..



    Platform olarak Visual Studio kullanıyorum, dil olarak C#.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: megaman

    Arkadaşlar programa SIM karttaki kayıtları telefonun ana klasörüne REHBER.TXT adında bir dosyaya yedekleyebilme ve bu dosyadan okuyabilme seçeneğini ekledim. İşinize yarayacağını umuyorum.

    LINK:http://r a p i d s h a r e.com/files/84649511/SIMan.rar.html



    program için teşekkür ederim, sadece ufak bir problemim var simkart >>tel. kopyalama hatasız tamamlandı;
    fakat tel >>simkart kopyalamada sadece iş numarası olarak kaydedilenler doğru aktarılıyor, "cep telefon , ev telefonu ....) olarak kaydedilen kayıtların isimleri gözüküyor fakat numaralar "000" diye gözüküyor.
    Bilginize.
    Telefonum HP IPAQ 514



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefiree -- 22 Ocak 2008; 11:56:23 >




  • Piyasadaki bütün smartphone'lar, SIM karttaki kayıtları telefonun kendi belleğine aktardığınızda SIM karttaki telefon numarasını kendi belleğine o şahsın "İş Numarası (Business Phone Number)" olarak aktarıyorlar. Bende bundan yola çıkarak telefondan SIM karta aktarma yapıldığında Kişilere ait iş numarasını SIM karta aktarmasını programladım. İsterseniz şöyle yapabilirim; kişinin eğer iş numarası yoksa, cep numarasını veya ev numarasını yani hangi numarası varsa onu aktarmasını sağlayabilirim, yada birden fazla numarası olan bir şahıs bulduğunda hangi numarasını SIM karta aktarmak istediğinizi ekrandan sorabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaman -- 22 Ocak 2008; 22:16:14 >
  • İki öneri
    1. seçenek'de dediğiniz gibi " birden fazla numarası olan bir şahıs bulduğunda hangi numarasını SIM karta aktarmak istediğinizi ekrandan sorabilir. "
    2. seçenekte de birden fazla numarası olan kayıtın normal cep telefonlarındaki gibi tüm numaralarının ayrı ayrı kaydedilmesiyle olabilir.

    ikinci seçenek yer açısından pek kullanışlı değil ama kullanmak istiyen olabilir ( benim gibi
    )
    Ama en güzeli iki seçeneği de aynı anda sunabilirseniz bence çok güzel olur.

    İkinci dikkatimi çeken husus da ,programa yedekleme eklemişsiniz güzel olmuş fakat tüm numaralarım cep numarası olarak kayıtlı olduğundan o özellikten de yararlanamıyorum.yedek olarak sim hafızası değilde telefon hafızası kullanılabilirse belki daha iyi olabilir.
    Çok uzattım ,program için tekrar tşekkürler size kolay gelsin




  • Şu an yeni bir kontrol ekledim. Artık numaraları aktarırken telefonda "Mobil Telefon Numarası" bölümüne aktarıyor. Telefondan SIM karta okurkende aynı bölümdeki numaraları alıp SIM karta aktarıyor, eğer kişinin Mobil Telefon Numarası yoksa o zaman önce varsa "Ev Telefonu"nu yoksa "İş Telefonu"nu aktarıyor. Yazdığınız diğer iki seçeneğide eklemeyi düşündüm ama basit bir SIM kart yedekleme programı için bu kadar detaylı olmasına gerek yok diye düşünüyorum o yüzden SIMan programını sonlandırıp yeni bir programa başlayacağım. Tabiiki SIMan'da meydana gelebilecek hataları bana rapor ettiğiniz sürece onlarıda düzelteceğim ve belki arada ufak tefek yeni özellikler ekleyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaman -- 23 Ocak 2008; 22:54:03 >
  • Programın son hali:http://r a p i d s h a r e.com/files/86066281/SIManSETUP.rar.html
  • Megaman Windows mobile 6 standart kullanan cihazlarda, Bluetooh ile transfer edilen,dosyalarin direk hafiza kartina kayit edilmesini saglayan bir program biliyormusun.
  • O türden bir programa rastlamadım hiç.
  • Sevgili megaman, siman programına rehberi hafıza kartına yedekleme bölümü koyabilirmisin ??

    Saygılar...
  • selam megaman bende bu telden aldım

    dahilinde yok ama sistem destekliyor buna GPS navigasyon yüklemek isteriz bu konuda ve


    yararlı proğramlarını bekleriz teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 4 Şubat 2008; 15:20:49 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yuwi

    Sevgili megaman, siman programına rehberi hafıza kartına yedekleme bölümü koyabilirmisin ??

    Saygılar...



    Son sürümde rehberi hafıza kartına değil ama telefon hafızasına REHBER.TXT adıyla yedekleyen bir seçenek var sadece bu dosyayı alıp hafıza kartına taşıyacaksınız.

    LINK:http://r a p i d s h a r e.com/files/86066281/SIManSETUP.rar.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaman -- 6 Şubat 2008; 2:33:40 >
  • üstad ftp desteklediğine göre şuan hostinge ftp girişi yapıyormu denedinmi kullanışlı ftp editör lazım buna yardımcı olursan sevinirim




    yeni sistem sürümü yükledim , wi fi yayıncı modem yok bende , bluotout la bağlantı sağladım pc ile ama internete bağlanamadım , GPRS eklenmiş şebeke eklentilerini sildim, kitapcıkda bluotout la internete bağlanmak yer almıyor bluotout la internete bağlanan tarif edebilirmi nasıl bağlanırız.

    kablo ile çok hızlı internet bağlandım. 100 Metrelik bluotout var bunla bağlanabilirmiyiz
  • @megaman

    Worms oyununun,Windows Mobile 6 standard surumunu nasil bulabiliriz?


    Bendeki,HTC S730 a worms un WM5 surumunu yukledim ,calisti fakat 240 x 320 pixels, 2.4 inc lik ekranda tam ekran calismiyor?
  • Selamlar arkadaşlar ilk kez bir PDA kullanıyorum ve program nasıl yüklenir bilmiyorunm örneğin SIMan i nasıl yükleyeceğim?
  • SIMan'ı hafıza kartına veya telefona aktarın sonra telefonda Dosya Yöneticisi'ni kullanarak programın CAB dosyasını çalıştırın, gerisini ekrandaki yönergelere göre yapabilirsiniz.
  • kardess bı yerden duymustum.. telefonu televızyon kumandası olarak kullanbılecegımız bır program varmı ??
  • Symbian tabanlı telefonlar için irRemote adındaki programı kullanabilirsiniz ama smartphone'lar için bu tarz bir program yok çünkü smartphone'larda kızılötesi (IrDA) bağlantı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaman -- 13 Şubat 2008; 2:20:00 >
  • megaman sen mükemmelsin abi bu program için çok teşekkürler..
    yaptığınız diper işlerede baktım web sayfanız üzerinden gerçekten tanışılıp bilgilernizde faydanalası birisinizz


    teşekkür ederim tekrardan kendi adıma..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.