Şimdi Ara

Windows Puanı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar... Bundan önceki sistemim Core 2 Duo E8400 6MB işlemci 3 gb ddr2 ram ve IDE sabit disk ile windows puanı 5.6 idi..

    Sistemi değiştirdim yeni MSI anakart, Intel Core i7 işlemci 4 GB DDR3 ve SSD diske kurulu sistemde de puan 5.9 gösteriyor tekrardan sizce bu normal mi? Daha fazla olması grekmez mi bu parçalar göre sistem puanının.

     Windows Puanı hakkında



  • Bu puanlama denen şey bilgisayardaki bileşenlerin durumuna göre değişiyor, verdiği sonuç sistemdeki en düşük değer, bu da göründüğü kadarı ile belleklerin, eğer ssd olmasa idi bu hardisk olabilirdi. Sanırım belleği 8 gb yaparsan yükselir ama bir faydası olur mu? dersen bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmldrs

    Bu puanlama denen şey bilgisayardaki bileşenlerin durumuna göre değişiyor, verdiği sonuç sistemdeki en düşük değer, bu da göründüğü kadarı ile belleklerin, eğer ssd olmasa idi bu hardisk olabilirdi. Sanırım belleği 8 gb yaparsan yükselir ama bir faydası olur mu? dersen bilmiyorum.

    peki teşekkürler.
  • 4gb ram var tek modül. dolayısıyla tek bir veri yolu kullanıyor. 2x2gb olsaydı 2 veri yolu kullancaktı puan yükselcekti. 4gb nin yanına bi 4 gb daha takarsan puan yükselir. ama bana kalırsa 4gb sana yetiyorsa sırf su puanı yükseltmek için takma gerek yok yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.