Şimdi Ara

Windows Tabletler İçin SANAL MOUSE YAZILIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İNDİRME LİNKİ http://www.tamindir.com/touchmousepointer/
    TouchMousePointer programı, Windows 8 işletim sistemi kullanan bilgisayarlarda sanki touchpad varmış gibi davranan bir emülasyon programı. Böylece hem kullanıcılar touchpad deneyimini bir nebze de olsa yaşayabilirler, hem de geliştiriciler yeni bilgisayar almadan touchpadin uygulamaları ve programlarında nasıl tepki vereceğini görebilirler.

    Program direkt olarak masaüstünüzde kullanabileceğiniz bir touchpad yaratıyor ve nasıl davranması için ayarladıysanız o şekilde davranıyor. Dilerseniz sadece ekranın yan tarafında bulunabilirken, dilerseniz tam ekran bile çalıştırabiliyorsunuz.

    Elbette kullanabilmek için bilgisayarınızda Windows 8 ve üzeri işletim sistemlerinin yüklü olması ve cihazınızın dokunmatik ekran olması gerekiyor. Direkt olarak dokunmatik ekranınızdaki touchpad'e dokunarak fare işaretçisini hareket ettirebilirsiniz. Direkt olarak ekrandaki alanlarda el gezdirmek yerine sadece sanal touchpad'i kullanabildiğiniz için daha küçük bir alan ile daha fazla bölgeyi kontrol edebilirsiniz.

    İNDİRME LİNKİ http://www.tamindir.com/touchmousepointer/




    VİDEO İNCELEME LİNKLERİ https://www.youtube.com/watch?v=edInLQC8fM4 https://www.youtube.com/watch?v=goc-PMLBhh8

    https://www.youtube.com/watch?v=4XnNStOUz00 https://www.youtube.com/watch?v=4SWh6XiStOw






     Windows  Tabletler İçin SANAL MOUSE YAZILIMI Windows  Tabletler İçin SANAL MOUSE YAZILIMI Windows  Tabletler İçin SANAL MOUSE YAZILIMI Windows  Tabletler İçin SANAL MOUSE YAZILIMI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi managerxn -- 26 Aralık 2015; 20:49:36 >







  • Ben bunu kurdum ama bir türlü çözemedim nasıl kullanıldığını..alttaki ikona tıkladığında ekranın yarısını kaplıyor ayarları nasıl olcak?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Dostum ikona sağ tıkla orda üsten alta doğru... side Float Fullscreen falan yazıyorya sen Floatı seçtikten sonra resimlerdeki gibi solda L sağda R yazan küçük bi panel açılacak üstünden parmakla gezinerek notebook touchpadi gibi kullanabilirisn..
     Windows  Tabletler İçin SANAL MOUSE YAZILIMI
  • güzel program teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Boyle bir programa ihtiyac duyuldugu oluyor ama dokunmatik icin ozellesmis bir isletim sisteminde boyle bir ihtiyacin olmamasi gerekir.(mesela android tabletler veya telefonlarda oldugu gibi).
    Uygulama yarar saglayabilir fakat bu konuda Microsoft'un elestirilmesi gerekiyor sanirim. Zira son kullanicinin bu tur programlara ihtiyac duymamasi lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.