Şimdi Ara

Windows üzerinden Bad Sector Repair Mümkünmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üstadlara selam olsun... Sıkıntı çok sayıda hdd de bad sector taramasını aynı anda yaptıramıyor oluşum. Belki windows üzerinden çalışan ve hdtune gibi aynı anda kendisinden bir kaç tane daha çalıştırabileceğim bir program vardır ümidiyle yazıyorum. Umarım bildiğiniz vardır ve umarım benimle paylaşırsınız.

    HDD regenerator,Flobo, Spinrite gibi yazılımların hepsi dos üzerinden çalışıyor haliyle bir defada bir disk taratabiliyorsunuz. Flobonun windows xp için olan sürümü ise sektör hatası veriyor. Şurdan anladım. HD Tune ile tespit ettiğim Bad Sektörlerin numaralarını not aldım ve Flobo nun windows sürümünde bu sektörleri tarattım ( amaç bozuk sektöre gelinceye kadarki zaman kaybından kurtulmaktı) Lakin arkadaşlar ya flobo istediğim sektöre gitmedi yada bad sektörü göremedi. O kısmını çözemedim.

    Diskleri aynı anda taratabilmek adına VMware kurup , diski direk fiziksel disk olarak sanal pc ye ekledim, yukardaki programlar dostan çalıştı ama bad sektöre ulaştıklarına VMware hata veriyor. Bu sıkıntıyı yaşayan bir çok kullanıcı ile karşılaştım lakin çözüm bulabilen olmamış.

    Çok uzun yazdım biliyorum , sabrınız için tşk ediyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.