Şimdi Ara

Windows Vista'da ram kullanımı(bilgi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hemen hizmetlere girin.Hızlı getirme ve Sanal disk hizmeti denen 2 saçma servisi kapatıp,bilgisayarınızı yeniden başlatın.Raminizde farkedilir derecede bir rahatlama hissedeceksiniz.Bu konuyu extradan açmak istedim çünkü Vista'da ram kullanımı son derece agresif ve Vista kullananların kanayan yarası.1 gb ramin sadece %25'ini boşta bırakıyor.Bu 2 hizmeti kapatınca % 45'e çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkankylie -- 5 Kasım 2008; 19:24:26 >



  • Vista'yı vista yapan zaten o özellikler... Kapatacaksan Xp' ye geç daha iyi... Vista en az 2 gb. ram ister. Çünkü programların daha hızlı açılması için programların bir bölümünü ram' e yükler. Böylece sık kullandığın programlar hemen açılır...
  • Bilgisayarın hızlandığını hissetmek önemli olan.Bence bu servisler çok gereksiz.Programları ramden okumak için 4 gblık ram gerekir.1 gb ram ve extra readyboost kullanıyorum ve şu 2 servisi kapattığım zaman farkedilr derecede performans sağladım.Programların hazıfada tutulması güzelbirşey tabi ama Vista bunu bahsettiği şekilde göründüğü gibi yapamamış ne yazık ki.Ben bunuanaliz ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkankylie -- 5 Kasım 2008; 20:00:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.