Şimdi Ara

windows xpsp2 donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar
    benim derdim windows xp sp2 professionalla ilgili
    desktopa kurduğum xp bir hafta öncesine kadar sorunsuz bir şekilde çalışıyordu sonra 5-6 saat calıştığı zaman donmaya başladı
    bende format atıp yeniden kurmayı denedim bu sefer 10 dakika çalışıyor ve tekrar donuyor resetlediğim zaman ise bilgisayar hiç açılmıyor mecburen windows 98 ile başlatıp xp nin çalıştığı harddiski hatalara karşı taradığımda bazı hatalar buluyor ve tekrar xp ile açmaya çalışıyorum ve açılıyor fakat yine donuyor
    bilgisayar p3 700 192 mb ram
    sorun harddiskde değil çünkü diğer harddiske xp yi kurarkende donuyor sorunun anakarttan yada ramdan olduğunuda sanmıyorum çünkü aynı anakartla ve ramla windows 98 sorunsuz çalışıyor
    sorun windows xp kopyasındanda değil çünkü daha önce en az 10 kez aynı cd ile kurulum gerçekleştirdim
    lütfen yardım sorun neyden olabilir?







  • Bazı anakartlar sp2 de sorun çıkarıyor. format attıktan sonra anakart cd sinin driverını kurma. yada format atmayacaksan anakart cd sinin driverını kaldır derim.
  • SP2 bazı sistemlerde sorun çıkarabiliyor. SP1 hemen hemen bütün sistemlerde sorunsuz çalışır, ancak SP2 her zaman bir avantajdır.

    Arkadaşın dediği gibi anakart driverlarını yüklemesen bile sorun olmaz. Ancak yükleyince SP2 ile bir uyumsuzluk yaşaması söz konusu. Program Ekle/Kaldır'dan görünmüyorsa regeditten dikkatli bir şekilde driverları kaldırarak tekrar SP2 kurmayı dene.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

    Bazı anakartlar sp2 de sorun çıkarıyor. format attıktan sonra anakart cd sinin driverını kurma. yada format atmayacaksan anakart cd sinin driverını kaldır derim.

    cevap için teşekkürler ama zaten anakartın driverını kurmuyorum sorun şuki daha önceden sorunsuz çalışıyordu son 1 haftadır donuyor ve 98 le yaptığım hata taramasında harddiskde hata buluyor.
    sistemde sp 1 kurulu değil format atıp direk xp sp 2 yi kuruyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 27fatih -- 22 Temmuz 2006; 17:41:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.