Şimdi Ara

World of Warcraft a ZAM geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 Aylık sub 199₺

    3 Aylık sub 549₺

    6 Aylık sub 819₺

    5 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak, yani 30 gün içinde. ,


    2 ay Game time 409TL



    Tabi bu arada Token fiyatı da güncellenecek Balance yapmak isterseniz 1 token 150 TL den 199 TL ye çıkacak.


    bu durumda acaba GOLD ALICI arkadaşların fiyatları nasıl güncellenecek?


    Hayırlı olsun


    World of Warcraft a ZAM geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmonger -- 5 Haziran 2023; 22:30:53 >



  • Amerikada ekonomik kriz falan yok dostum. iş için sık gidip geliyorum daha doğrusu gidip geliyordum. malum vize şartları fena . adamların gözünde suriyeliden farkımız yok artık.


    konuya gelirsek daha yeni başlıyoruz. ben dolar üzerinden maaş aldığım için sıkıntı yok. oy verenler düşünsün diyorum. gerek gıda için gerekse oyun gibi hobiler için oy verenler düşünsün. ciddin hiç içim acımıyor. kurunun yanında yaşta yanıyor ama yapacak bir şey yok.


    Doların daha çok artmasını ve daha çok zam gelmesini diliyorum . mümkünse her alanda.

  • Artması kötü oldu fakat ülke şartlarına göre zam illaki gelecekti. Valla benim ekonomik durumum iyi beni etkilemiyor, Daha dün arkadaşım geldi yemeğe çıkarttım kişi başı 160 küsür ödedim, sonra künefeciye gittik cennet çamuru yedik 3 kişilik 300 küsür lira ödedim. Bu sadece 1 günlük. Geçen 3 ay aldım. Bu sefer 6 ay basarım 136 tl den, alamayanlar düşünsün artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşıyor mu hala bu oyun .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt

    Valla zaten hocam bu oyunu oynayacak kişinin iyi durumu vardır. yoksa zaten fakir veya durumu kötü diyebileceğimiz kesim bu oyunu oynamaz. o yüzden pek bir şey fark etmiyor yani.


    şahsen şimdi farklı yönden bir eleştiri yapacak olursam


    Dragonflight çıktı 7 ay oyunu stutter denen sorun yüzünden takılarak oynadım aylarca bu sorunu binlerce insan forumda yazdı çizdi anlattı ama bir türlü çözdüremedi. ta ki dediğim gibi aradan 7 ay geçti sorunu çözdüler. Ben bu oyunu o zaman yağ gibi akıcı oynamaya başlayabildim o zaman sistemim aynıydı şimdi de.


    Ama şimdi diablo ya bakıyorum oyun çıkışı optimizasyonu ve hali ile çok daha iyi bir durumda çıktı ALKIŞ hakedecek şekilde. evet 1500 küsür verdim ama her kuruşunu haketti adamlar ve İŞLERİNİ TEMİZ yapmışlar. 1 crash bile yemedim. bozuk bir şey görmedim questler her şey takır takır işliyor akıyor oyun.


    ama ben hem para ile aldığım hem de her ay para ödediğim bir oyun aylarca bozuk halde oynadım. bozuk questler bozuk arayüz. bozuk daha bir çok şey. şimdi ben bu oyuna zam yapmışlar ama hakettiler mi dersen bana göre hayır.. bu açıdan bakarsak bana göre hiç hak etmediler.. gold ile oynuyorum ama tl şart olsa 3 kuruş vermem.





  • Parası neyse de bu dragonflight'ın ben progressini beğenmedim ve bıraktım. Legion'ı özlemişim gittim private serverda legion oynuyorum mis gibi ek paketmiş vallahi dragonflight getirini götürünü yapar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 6 Haziran 2023; 1:49:12 >
  • Ejderha Kavmi, ne biçim bir çeviri bu yahu. Erderha Soyu/Irkı bile kulağa daha iyi geliyor. Her neyse çevirilerini bir tarafa bırakıp fiyat bölümüne geçelim. Arttıracakları belliydi, 6 Mayıs 2022'de 15,54 Euro , şu anda 23 Lira'dan Kapalı Çarşı'da satıyorlar. %50 devalue olmuş paramız euro karşısında. %33 zam yapmış onlarda. Normal, yapacak birşey yok.

    Şunu da belirtmeden geçemiyeceğim. Zamanlama kesinlikle yanlış. Bizde korkunç bir deprem oldu, deprem şartnamesinin üstündeki ivme değerlerine dahi erişen(Bazı Bölgelerde), en son 1513 yılında bu tarz bir depremin olduğu tahmin edilen bir doğa afetine maruz kaldık. Ukrayna ise kendi toprağı için savaşıyor. Yani şimdi mi akıllarına geldi bu zam, bekleyemediler mi dedirtiyor. Bunu da dipnot olarak düşeyim. Başka bir tarihe ertelemeleri mantıklı olur. Ertelemezlerse keyifleri bilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vforwow -- 6 Haziran 2023; 2:35:41 >
  • bende çok severek oynamıştım ama artık öyle bir expansion ın geleceğini düşünmüyorum.


    ben dragonflight dan çok büyük beklentim yoktu ama başta ki teknik sorunlar özellikle anlık takılma beni çok soğuttu. diğer türlü işleyiş bana çok farklı gelmiyor


    ben legion dan sonra çıkan hiçbir paketi sevmedim BFA müzikleri ve ortamı ile yine içlerinde biraz daha iyiydi. shadowlands i hiç zerre beğenmedim. buda shadowlands den bir tık iyi.

  • sezon 2 bence çok daha iyi sezon 1 den, şans vermeyenlere verebilir

  • sadece classic oynuyorum, token falan geldi en son. gametime konusunda işin ucu kaçıyor gibi geldi bana. yerel fiyatlandırmanın hiçbir avantajı olmadığını yazmıştım daha ilk geldiği zamanlarda. bana ötenler olmuştu ekonomi şöyle böyle diye. gamepass, spotify, amazon prime üçlüsünü alsan yine bir aylık gametime fiyatı etmiyor.


    evet 200 lira çok para değil ancak bir oyunun aylık ödemesi için benim gözümde fazla pahalı. microsoft aldıktan sonra gamepasse gelir mi bilmem ama şu an benim gibi sadece classic oynayanlar için çok mantıksız. 13-14 senelik xpaci oynamak için ayda 200 fazla. gelecek ay gametime alacağımı sanmıyorum. dragonflight oynayanlar için bir şey diyemem, sonuçta yeni content.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayumi Hamasaki -- 6 Haziran 2023; 13:16:26 >
  • size katılıyorum.


    şahsen ben classic i belli bir süre gametime a bağlayıp daha sonra game pass e direk koyacaklarını ve hiçbir ek ücret istemeyeceklerini düşünüyordum veya blizz de yapabilir dedim bunu ama artık olmayacağı aşikar.


    sürekli bazı güncellemeler yapıyorlar hardcore server, mastery falan derken şimdi de classic e token gelmesi ortada. ya para ver yada gold kas öde. classic de balance da olmuyormuş üstelik.


    bugün Diablo 4 e de zam gelmiş. artık fiyatların daha da artacağı ve bir çok kişi ya gold ile oynamaya bağımlı kalacak yada oyunu bırakacak 2 seçenek kalıyor.

  • 2026 yılı Aralık ayına kadar token basılı.Kafam rahat.


    Balance 2 bin küsür var.


    16 karakter.Sadece race ve gold world questler ile token çıkıyor.Üzerine de 40-50k gold kalıyor.

  • Blizzard Diabloya direk yapıştırmış zamları


    "Gamepass'e gelecek bedava olacak" diyen tayfa neredesiniz yorumları alalım?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 6 Haziran 2023; 16:15:17 >
  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Piyasanın en aç gözlü şirketlerinin başında gelen Blizzard gamepass ile bedava oyna diyecekWorld of Warcraft a ZAM geldi 


    Bu alım süresinde çok hayal kuruldu ama gerçeklerden çok uzakta.


    Bu fiyatlar her gün artmaya devam edecek.


    Hiç kimse Amerika'daki ekonomik krizden bahsetmiyor ama fiyatların artmasının içinde bu da var.Resmen yıkıldı yıkılacaklar.


    Ben gelecek ek paket için şimdiden 2 bin Tl balance yükledim.


    Böyle devam ederse belli bir oyuncu kitlesine hitap eden bir durum ortaya çıkacak.


    Gidişat onu gösteriyor.


    Not: Aim bot almayı düşünüyorum.Başka çare bırakmadılar.Yeni bir üyelik ile bu botu kullanıp gold konusunu halletmeyi düşünüyorum.


    Karşındaki şerefsizse karşılık vermek için sende şerefsiz olacaksın.Bu kadar basit.


    Adamlar yüksek hızlı tren gibi,karakterler sıra sıra multi yapıyor.Kimsenin müdahale ettiği yok.


    Ah yoldan çıkmış.Neredeyse milyonlarca ore/herb var.


    World questlerde; race ve gold questler ile idare ediyordum.Ama böyle devam ederse neden yorulayım ki?


    Bot kullanırım,banlanana kadar götüreceğimi götürürüm.





  • Amerikada ekonomik kriz falan yok dostum. iş için sık gidip geliyorum daha doğrusu gidip geliyordum. malum vize şartları fena . adamların gözünde suriyeliden farkımız yok artık.


    konuya gelirsek daha yeni başlıyoruz. ben dolar üzerinden maaş aldığım için sıkıntı yok. oy verenler düşünsün diyorum. gerek gıda için gerekse oyun gibi hobiler için oy verenler düşünsün. ciddin hiç içim acımıyor. kurunun yanında yaşta yanıyor ama yapacak bir şey yok.


    Doların daha çok artmasını ve daha çok zam gelmesini diliyorum . mümkünse her alanda.

  • kvo35 kullanıcısına yanıt

    Haklısın kriz yok.Ben uydurdum.


    Abd hükümetide laf olsun diye temerrüt'e düşme ihtimalini de uydurdular.


    1 hafta önceki haber : ABD hükümeti temerrüde düşerse ve kriz hızla çözülmezse, "küresel ekonominin zarar görmeyen hiçbir noktası kalmaz" diyor.


    Dolar ile maaş aldığın için sana mutluluklar.


    İnşallah dolar dibi görür.

  • bir şeyi merak ediyorum.


    madem sadece ukrayna ve türkiye fiyatları değişiyor. yani açıklamada başka bir ülke duyurulmadı. şimdi AH birleşti yani bütün avrupa ile beraber aynı AH yi kullanıyoruz.


    bugün token 400k yı gördü?


    peki şimdi anlarım bizde ve belki (tahmini) çok oyuncusu olmasada ukraynada ki oyuncular token alıyorlar.


    nasıl oluyorda bu kadar büyük bir etki yaratıyor? İngiltere, fransa, almanya, ispanya ya arkadaş daha sayamadığım tonla ülke var şu 2 ülke token ı bir günde 400 e nasıl çıkardı?


    mantıklı bir açıklaması olan varsa akıl verirse sevinirim. cidden kafam yatmıyor.


    çünkü benim aklıma yatmıyor ve token fiyatlarının falan direk blizz tarafından belirlendiğini düşünüyorum. eğer biz bu kadar çıkarabiliyorsak demek ki tem euro bölgesine 10 euro zam geleceği açıklansa o zaman 600k ya falan çıkması lazım tokenin.





  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    Şimdi sen TR'den token alınca 150 liracık veriyor. Ama EU'da olsan 13 Euro veriyor. Yani adam 5 token'a Diablo alırken , TR'de 10 token'a alıyorsun. Ruslar swiftten çıkarıldığı için onlarda tokenla alıyorlar balanceları. Üstüne Hype, yeni oyun , Diablo etc etc.

  • kvo35 kullanıcısına yanıt

    Merak etme sen, herkes dövizde. Maaşda birikimde KKM/dövizde. Dolarla alıyorum diye de çok sevinme bu enflasyon doların önünde gidiyor.

  • Hocam nerelerdesiniz, görünmüyorsunuz. Konuyla alakalı hemfikirim genel olarak sizinle. Yalnız, normalde yapılan kur güncelleme geçişleri olağan standart düzlemde ilerliyor. TL kur geçişinden sonraki ilk '' güncelleme '' yanlışım yoksa. Yani ilk kur fiyatlandırma geldiğinde '' pahalı '' dediğimiz konu. Mevcut enflasyon düzleminde '' ucuz'' olmuştu. Yine aynı senaryonun başındayız. Bu hızla devam ederse bir sonraki güncellemede de aynı durum söz konusu olacak.

    @mczaga, buradayım hocam. Blizzard Türkiye fiyatlandırmasıyla ABK oyunlarının Game Pass servisine entegrasyonu üzerinde nasıl bir bağlantı kurduğunuzu anlayabilmiş değilim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Nasıl mı bağlantı kurdum anlatayım.


    Ölücü Hayaller : "heheuhehae Geympess le Diyablo beleşe getirem".


    Ölücü Hayatlar : Diablonun fiyatının artması ve artacak olması. (dankkk miim sound efect!) or (Wasted! GTA miim).




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 7 Haziran 2023; 10:56:18 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.