Şimdi Ara

World of Warcraft: Cataclysm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=92919.0

    Bu kısımları çevirmekle uğraşmadım, bir bilgi yok.

    NOT: YAZI WOW LORE'LA İLGİLİ SPOILERLAR İÇERİR.

    None of the information below has been officialy announced by Blizzard, this is only a compilation of information gathered from reliable sources. Just keep in mind that it takes a LOT to make me post something on the front page and I'm definitely not speculating here.

    Other sites started it, I'll try to finish it. Think twice before you read this post, we have a lot of spoilers here.

    Most of this stuff will be announced at the Blizzcon anyway, if you didn't take the time to order the live stream you might want to consider doing it. We will probably see a lot of interesting things here.

    World of Warcraft: Cataclysm


    WoW: Cataclysm World of Warcraft oyunun bir sonraki ek paketi olacak. Gözlerden uzakta bekleyen unutulmuş ve karanlık tehlikeler su yüzüne çıkacak, Azeroth toprakları üzerinde tufansı bir olayı getirecek ve Nefarius planlarını tekrar geri getirecek.

    Level Cap
    Level sınırı bu sefer beklenenden biraz daha az olacak, 85.
    Bunun sebeplerinden biri ise Blizzard'ın 100 levela kadar birçok ek paket daha çıkarmak istemesi. Ancak bu 5 level atlamak beklenden çok daha zor olacak, ''Level sınırına 4 level kaldı, hadi şunu bu gece bitireyim'' gibi şeyler hissedemeyeceksiniz.

    Yeni sınıflar
    Cataclysm yeni bir sınıf getirmeyecek. Sadece eskiden olan sınıfların değişik kombinasyonlarını oyuna sunacak. (OMGWTFBQQ Tauren Paladin?!?!) Bu quest ve bunun yeni Night-elf parçası yeni sınıf/ırk karışımlarını anlamanızda yardımcı olacak.

  • Human Hunter
  • Orc Mage
  • Night Elf Mage
  • Dwarf Mage
  • Blood Elf Warrior
  • Dwarf Shaman
  • Undead Hunter
  • Tauren Paladin
  • Tauren Priest
  • Gnome Priest
  • Troll Druid


  • Yeni Irklar
    Tufan'la gelen yeni olaylar iki yeni ırkın katılmasını sağladı, Horde tarafına Goblin, Ally tarafına Worgen.

    Goblinler
    Deathwing bir kez daha goblinlerin kölelik hizmetini aradı. Karşı konulamayacak bir teklifle, goblinler Deathwing'e hizmet etmeye başladı. Ancak büyük bir grup bunu engelleyebildi. Engelledi ancak, yaşadıkları yer Tufan ''Cataclysm'' sayesinde yokoldu. Onlar da Barrens kıyısından uzak bir adaya yerleştiler. Onlar yaralarını sararken, Alliance gemisinde tutsak olan bir Orku kurtardılar. Kurtardıkları Ork Thralldan başkası değildi. O da onlara Horde'a katılma teklifi sundu. Bu olaylar bir quest zinciriyle oyun içinde sunulacak, böylece olayları oyuncular kendi gözlerinden görebilecek.

    Worgen
    Tufan Greymane duvarını yardı, böylece sonunda Gilneas topraklarına ve halkına neler olduğunu öğrenebildik. Worgen zehri yayıldıkça, onlar da kısmen çözüm buldular, Worgen olsalar da insan zekalarını kazanmışlardı. Gilneastan Alliance'ın yardımını arama girişiminde bulundular, Alliance da onların istediğini kabul etti, Tufan'ın getirdiği yeni tehlikelere karşı çıkmak için.

    Gilneas phasing sistemi kullanacak, (Tıpkı Acherus gibi) oyunculara krallıkta ne olduğunu, dünyanın köşesinden çıkıp nasıl günümüzün bir parçası olduğunu gösterebilmek için.

    Worgenların 2 formu olacak, İnsan ve Worgen formu, oyuncular her ikisini de kişiselleştirebilecek.

    Yeni İçerik (Content)
    Yeni ek paket yeni bir içerik (content) sunmayacak, bunun yerine eskiden olan ancak ulaşılamayan yerlere gitme imkanı sunacak.

    Azeroth'un değişimi
    Tufan olayı Deathwing ve Azshara'ya bildiğimiz Azeroth'u değiştirme fikri verdi. Tufan'ın yeni içeriği yenilenmiş Azeroth üstüne olacak, phasing ve günlük questler gibi avantajlar sağlayacak. Eski görev ve yerlerin çoğu levelingi kolaylaştırmak için daha acısız olacak. (Daha ne kadar olacak, çok merak ettim.) Oyunculara daha masalsı hisler uyandıran bir progess sunulacak. Bazı dungeonlar yeniden tasarlanacak ve;

  • Barrens iki farklı bölgeye ayrılacak, her iki bölge de farklı levellar için olacak.
  • Azshara düşük levellar için (10-20 arası) bir bölge olacak.
  • Thousand Needles gibi bazı bölgeleri sel dolduracak.
  • Gnomeregan expansionun bir parçası olacak ve Gnome'lar ana şehirlerini geri kazanabilecek. (Son kısım hala kesinlik kazanmış değil.)
  • Wailing Caverns Druid'lerin büyüsü nedeniyle gösterişli ve tropik bir hal alacak.
  • Blackrock Spire püskürecek ve Blackrock Dağı'nda yeni yerler açılacak, büyük ihtimalle de Ragnaros geri dönecek.

    Tufanın sonucu olarak, gökyüzünde değişiklikler olacak ve Wintergrasp gibi yeni PVP bölgeleri gelecek.

    Azeroth'da Uçmak
    Kalimdor ve Eastern Kingdoms'ın yenilenmesinin bir parçası olarak, iki kıta arasında uçulabilecek, bir sürü yeni yer arasında gezinilebilecek ve iki büyük yer arasında hızlıca geçiş yapılabilecek.

    Klasik Zindanların Yenilenmesi
    3.2.2 patch Onyxia'nın geri dönüşü sadece ilk adım. Levelingin büyük kısmı Azeroth'daki yenilenmiş mekanlarda geçecek. Dungeonlar da yenilenecek ve oyuncular bunlarla 80-85 arası level kasacak.

    Açıklanmamış bölgeler ve Zindanlar
    Azeroth'da uçan mountların kullanılabilmesi ve birçok bölgenin yeniden yapılmasıyla, tamamlanmamış ve ulaşılamayan birçok bölge oyunculara sunulacak. Bunlar 80-85 levelingin büyük parçası olacak.

  • Hyjal (Günümüz)
  • Gilneas: Worgen başlama bölgesi.
  • Uldum

    Undermine ve Kezan gibi eski goblin mekanlarının açığa çıkacağı kesin değil, ancak bir çok yeni ada tufanın etkisiyle sulardan yükselecek, birçok su kaplumbağası ve balinaların bulunduğu park ve bazı su altı bölgeleri oyuna eklencek.

    Karakterler ve Olaylar
    Deathwing
    Deathwing the Destroyer / Neltharion the Earth-Warder (Türkçeye çevirmek istemedim.) Tufan'da büyük rol oynacak. Old God'ların ona fısıldamalarıyla deliye dönen ve kendi ırkına sırt çeviren ve çabalarında başarısız olan Deathwing, gölgelerin içine gömülmüştü. Horde ve Alliance Burning Legion'la meşgüldü ve Scourge tarafından kuşatılmışken, O da gizlenmiş ve işleri yoluna koymaya çalışıyordu. Lady Sinestra'nın Twilight Dragonflight'ı oluşturma çabası başarısız olmuş, (Netherdrake görevlerinde geçiyor bu olay.) o da tekrar Grim Batol'de inzivaya çekilmiş, Lady'nin başarısız olduğu yerde o başarmıştı. Obsidian Santcum'da görüldüğü üzere, o sonunda müthiş bir Dragonflight yaratmış ve bunu dünyanın üstüne salma arayışındaydı. Ama neden Old God'lar onun aklını çeliyordu?

    Azshara
    Kraliçe Azshara da Tufan'da büyük rol oynayacak. Birçok yaşayan tür tarafından bilinmeyen, diğerleri tarafından unutulan ve türünün öldüğüne inanılan Azshara Maelstrom'un derinliklerinde hareketsiz durmuyordu. Eskilerin Savaşı'nda başarısızlığı nedeniyle Old God'lar tarafından Nagaya çevrilen Azshara, öncekinden daha büyük bir tehdit haline gelmişti. Sadece Nazjatar'ın içeriğiyle ve denizin derinlikleri değil, Azshara tekrar güç ve hükümdarlık arayışındaydı. Lady Vazhj'ın Illidan'a hizmet etmesinin altındaki hala bir gizemken, Azshara'nın neyin peşinde olduğunu bilmiyoruz. Büyük soru ortada duruyor, acaba şimdi o ''Kurtarıcı''larına, Old God'lara mı hizmet ediyor?

    Tufan
    Tufan'ın son bossunun ne olacağından emin değiliz, ancak tufanla birlikte Deathwing ve Azshara'nın eski büyüleri kullanarak Eskiler'den çok güçlü bir varlığı çağırdığı görülüyor. Onların ikisi de çok güçlü, ancak Tufan'ın kendisi arkasında çok güçlü başka birşey olduğunu gösteriyor. Belki de Old God'ların etkilerinin ortak geçimişidir?

    Trisfal Bekçisi
    Malfurion Stormrage Azeroth'a yeni Trisfal bekçisinin oluşumuna yardım etmek için geri dönecek. Yeni bekçi ise, Thrall! Med'an'ın bu olaylardaki rolü şimdilik belirsiz.

    Yeni (yeni?) Horde
    Thrall Horde'un liderliğini Garrosh Hellscream'e devredecek, kendisi bir yandan Alliance ve Horde'a kordinatör olarak hizmet verirken, Naga ve Dragonflight tehlikeleriyle savaşma çabası içinde olacak. Thrall Garrosh'u kontrol etmediği için, Garrosh Alliance'a savaş açacak. Politik ayaklanmada Cairne Bloodhoof hain sayılacak ve Garrosh tarafından öldürülecek. Cairne'in oğlu Baine Tauren şefi olma yetkisini üstlenecek. Bu Baine'in neden 3.2.2'de oyundan kaldırıldığını açıklıyor, daha fazla bilgiyi www.mmo-champion.com/index.php?topic=92897 da bulabilirsiniz.



    Tamamen kendim çevirdim, eğer hatam varsa kusura bakmayın.

    Edit: Düzeltme.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 15 Ağustos 2009; 12:21:08 >







  • tüh ya keşke çevirmeseydin,http://forum.dvoturk.com/world-warcraft-3/mmo-champion-cataclysm-detaylari-4988/ 'da kısmen çevrilmişi vardı...

    ama yine de ellerine sağlık güzel olmuş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 15 Ağustos 2009; 12:18:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oray

    tüh ya keşke çevirmeseydin,http://forum.dvoturk.com/world-warcraft-3/mmo-champion-cataclysm-detaylari-4988/ 'da kısmen çevrilmişi vardı...

    ama yine de ellerine sağlık güzel olmuş...
    Valla bakmak aklıma geldi ama yazmaya başlayınca devamını getireyim dedim. Olsun, en azından biraz daha fazla bilgi (spoiler?) var.




  • Eyvallah çeviri çok güzel. Yalnız oyunun içine mıçtılar. Demek oluyor ki, pre tbc, tbc diye ortalıkta dolaşmak yerine wotlk nın zevkine bakıcaz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dragonborn

    Eyvallah çeviri çok güzel. Yalnız oyunun içine mıçtılar. Demek oluyor ki, pre tbc, tbc diye ortalıkta dolaşmak yerine wotlk nın zevkine bakıcaz...
    Arkadaşlar her şey iyi tamamda Tauren'den PALADIN ve PRIEST pek bi mantıklı durmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Milagro

    Arkadaşlar her şey iyi tamamda Tauren'den PALADIN ve PRIEST pek bi mantıklı durmuyor.

    Alıntıları Göster
    eline sağlık güzel bi çevirme olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChaosBreed

    eline sağlık güzel bi çevirme olmuş.

    Alıntıları Göster
    Tauren Paladin dwarf shaman vs. aptal class/race karışımları dışında paket güzel gözüküyor. Ama onlar çok saçma, cıvkı çıkıyor sanki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChaosBreed

    eline sağlık güzel bi çevirme olmuş.

    Alıntıları Göster
    Benim fikrimce bu büyük bir patch ama bunu expansion diye itelicekler millete!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HowlingHero

    Benim fikrimce bu büyük bir patch ama bunu expansion diye itelicekler millete!

    Alıntıları Göster
    Dwarf Mage nedir ya, priest olması bile ne kadar itici.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YrkndrY

    Eyvallah çeviri çok güzel. Yalnız oyunun içine mıçtılar. Demek oluyor ki, pre tbc, tbc diye ortalıkta dolaşmak yerine wotlk nın zevkine bakıcaz...

    azerotha dönmek istiyordunuz?

    alın size azeroth. :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

    Dwarf Mage nedir ya, priest olması bile ne kadar itici.


    +1

    Umarım bu haber kısmen yalandır, karakter ve ırklar yalan olur inşallah. Yoksa Azeroth'un yeni halini görmek için bu oyuna devam etmem açıkçası. Büyü yapmamaya yemin etmiş bir Night Elf'in mage olduğunu görmek, içkici dwarftan shaman, doğayla ilgilenen taurenden paladin, yabani trollden druid, cılız blood elften warrior Warcraft evrenine tamamen aykırı. Ayrıca leveling kolaylaşacakmış, daha nasıl kolaylaşacaksa. Eğer gerçeklik kazanırsa Wow'a devam edeceğimi sanmıyorum açıkçası. Hoş, şimdi bile Pve şaka gibi, benim 25 Man yapıp aldığım Bowdan daha iyi Gunı adam at üstünde 1-2 spamleyerek alıyor. Bütün gear için de öyle. Eğer expansion bu haliyle gelirse Azeroth yenilenmeyecek, WoW bozulacak. ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 15 Ağustos 2009; 14:29:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krothu

    quote:

    Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

    Dwarf Mage nedir ya, priest olması bile ne kadar itici.


    +1

    Umarım bu haber kısmen yalandır, karakter ve ırklar yalan olur inşallah. Yoksa Azeroth'un yeni halini görmek için bu oyuna devam etmem açıkçası. Büyü yapmamaya yemin etmiş bir Night Elf'in mage olduğunu görmek, içkici dwarftan shaman, doğayla ilgilenen taurenden paladin, yabani trollden druid, cılız blood elften warrior Warcraft evrenine tamamen aykırı. Ayrıca leveling kolaylaşacakmış, daha nasıl kolaylaşacaksa. Eğer gerçeklik kazanırsa Wow'a devam edeceğimi sanmıyorum açıkçası. Hoş, şimdi bile Pve şaka gibi, benim 25 Man yapıp aldığım Bowdan daha iyi Gunı adam at üstünde 1-2 spamleyerek alıyor. Bütün gear için de öyle. Eğer expansion bu haliyle gelirse Azeroth yenilenmeyecek, WoW bozulacak. ;)

    Alıntıları Göster
    yeni sınıf olmicaksa yemişim o ek pakedi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krothu

    quote:

    Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

    Dwarf Mage nedir ya, priest olması bile ne kadar itici.


    +1

    Umarım bu haber kısmen yalandır, karakter ve ırklar yalan olur inşallah. Yoksa Azeroth'un yeni halini görmek için bu oyuna devam etmem açıkçası. Büyü yapmamaya yemin etmiş bir Night Elf'in mage olduğunu görmek, içkici dwarftan shaman, doğayla ilgilenen taurenden paladin, yabani trollden druid, cılız blood elften warrior Warcraft evrenine tamamen aykırı. Ayrıca leveling kolaylaşacakmış, daha nasıl kolaylaşacaksa. Eğer gerçeklik kazanırsa Wow'a devam edeceğimi sanmıyorum açıkçası. Hoş, şimdi bile Pve şaka gibi, benim 25 Man yapıp aldığım Bowdan daha iyi Gunı adam at üstünde 1-2 spamleyerek alıyor. Bütün gear için de öyle. Eğer expansion bu haliyle gelirse Azeroth yenilenmeyecek, WoW bozulacak. ;)

    Alıntıları Göster
    Tauren PALADIN




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krothu

    quote:

    Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

    Dwarf Mage nedir ya, priest olması bile ne kadar itici.


    +1

    Umarım bu haber kısmen yalandır, karakter ve ırklar yalan olur inşallah. Yoksa Azeroth'un yeni halini görmek için bu oyuna devam etmem açıkçası. Büyü yapmamaya yemin etmiş bir Night Elf'in mage olduğunu görmek, içkici dwarftan shaman, doğayla ilgilenen taurenden paladin, yabani trollden druid, cılız blood elften warrior Warcraft evrenine tamamen aykırı. Ayrıca leveling kolaylaşacakmış, daha nasıl kolaylaşacaksa. Eğer gerçeklik kazanırsa Wow'a devam edeceğimi sanmıyorum açıkçası. Hoş, şimdi bile Pve şaka gibi, benim 25 Man yapıp aldığım Bowdan daha iyi Gunı adam at üstünde 1-2 spamleyerek alıyor. Bütün gear için de öyle. Eğer expansion bu haliyle gelirse Azeroth yenilenmeyecek, WoW bozulacak. ;)

    Alıntıları Göster
    Thrall yoksa horde diye bir şeyde yoktur..... (Nokta)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

    Thrall yoksa horde diye bir şeyde yoktur..... (Nokta)

    Alıntıları Göster
    wolk benim için son paket olucak.............
    arthas indikten sonra...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

    cılız blood elften warrior Warcraft evrenine tamamen aykırı.



    şu cümlen dışında hepsine katılıyorum çünkü ufacık fare kadar gnome dan warior oluyorsa bloodelf den hayli olur

    bunun yanı sıra horde basına Garrosh Hellscream geçecekse vay halimize Cairne Bloodhoof falan öldürecek zaten cıldırmış bi şey bu garrosh
    birde benim su oyunda en sevdiğim haritadır Azshara ve hepde merak etmişimdir bu nagaya dönüşmüş elfe ne oldugunu .....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raistlin2212

    quote:

    Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

    cılız blood elften warrior Warcraft evrenine tamamen aykırı.



    şu cümlen dışında hepsine katılıyorum çünkü ufacık fare kadar gnome dan warior oluyorsa bloodelf den hayli olur

    bunun yanı sıra horde basına Garrosh Hellscream geçecekse vay halimize Cairne Bloodhoof falan öldürecek zaten cıldırmış bi şey bu garrosh
    birde benim su oyunda en sevdiğim haritadır Azshara ve hepde merak etmişimdir bu nagaya dönüşmüş elfe ne oldugunu .....

    Alıntıları Göster
    Night Elf Mage ne ya hikaye değişip şöylemi olucak:Night Elf halkı büyü kullanmama yeminine tövbe etmişti artık onlarda mage olabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: I Love Cookies

    Night Elf Mage ne ya hikaye değişip şöylemi olucak:Night Elf halkı büyü kullanmama yeminine tövbe etmişti artık onlarda mage olabilir.

    Alıntıları Göster
    Nelf Mage Dwarf Mage Belf Warrior çıktığı an oyun biter
  • yok bole bısy yalan hepsi zaten

    quote:

    Orijinalden alıntı: ClassRouGe

    Nelf Mage Dwarf Mage Belf Warrior çıktığı an oyun biter

  • quote:

    Orijinalden alıntı: magic_ocean

    yok bole bısy yalan hepsi zaten

    quote:

    Orijinalden alıntı: ClassRouGe

    Nelf Mage Dwarf Mage Belf Warrior çıktığı an oyun biter



    Alıntıları Göster
    Instant level 80 yapsınlar. Oradan 85'e kasalım bari.




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.