Şimdi Ara

Wow da en çok türk hangi server de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam şu an world of warcraft dragonflight oynuyorum benim bulunduğum serverde hiç Türk oyuncu bulamadım oyun içi bilgi almam lazım en çok türk oyuncu hangi server de

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Horde Twisting Nether

    Alliance Silvermoon


    Ayrıca Dreanor gibi serverlarda da mevcut tanıdığım oyuncular var.


    Yalnız şunu da söyleyim, oyunda mythic raid dışında her şey faction ve realm farketmeksizin ortak yapılabiliyor şuan. Raidler, mythic plus dungeonlar vs. vs.

  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Oyuna dönmeyi planlıyorum. Benim de sorularım var. İkinci bir konu açmayalım.

    - Aynı raid takımında bulunabilir mi? Horde ve All. Dungeon tamam.

    Puplic finder çok kötüydü eskiden All tarafında. Bu duzeldiyse, Nelf Healer Druid ile rahatça oynarım sanki.

    Server farkı sıfır olmuş anladığım kadarıyla.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Aynı normal ve heroic zorlukta raid takımında bulunabilirler evet fakat mythic raidlerde değil. Sadece aynı realmdeyseler mythic raidlerde aynı raidde bulunabiliyorlar.


    Dungeon finderlar hala faction korumalı, yani alliance buluyor size finderdan.


    Server farkı sıfır değil fakat sıfıra yakın bir konuma geldi demek mümkün.

  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Ally solo pug takılan kişilere baya yaramistir bu. Şimdi net anladım hocam. Özellikle mitik dungeon spam yapmak kolay olmuştur. Rahatlıkla Ally oynayabilirim. Önceden sırf oyuncu bulamıyorum diye healer dönmüştüm, sonra main oldu tabi.

    Birde hocam, oyuncu alırken achievement çok bakıyorlar mı? Gamerskor tarzında addon kullanıyorlar, bakıyorlar. Resmen yeni oyuncuları dışlamış oluyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Açıkçası achievement puanını kimsenin salladığını düşünmüyorum oyunda. Şuan oyundaki pve skoru olarak en önemli iki şey birincisi raider io puanı, ikincisi raidde hangi zorluklarda kaç boss kestiğiniz vs.

  • Achievement derken curve diyorum işte. Bu sende var mı diye bakıyor, yoksa güle güle. Partiye girdi diyelim, ufak bir sorunda kick geliyor. Wow partilerinde boss tarafına karşı sabır ve anlayış varken oyunculara sıfır tolerans gösteriyorlar.
    Mesela, konuyu açan kişi Türk oyunculardan bahsetmiş. Türkçe bilen oyunculardan kaçıyorum. Neden dersen, hemen samimi oluyoruz akabinde oyun zevkini baltalayacak olaylar oluyor. Oyun içerisinde siner zorbalık diyorlar, buna bile maruz kalabiliyoruz. Oyuna ilk başladığım da kendim yaşadım bunları.
    Bir örnek vereyim sizlere. Yeni başlamıştım, mop dönemi. Cata dönemi korsan oynadım ama oyunu bilmiyorum. İşte ilk defa raid girdim, flexibe raid vardı o dönem. Şimdinin heroic modu. Girdik raide, kestik bossu. Oyunu araştırıp öğrenen birisiyim, sürekli insanlara sorarım, kendimi gelistirim, loot sistemini bilmiyorum tabi. Need attım, bu bana yarar herhalde diyerekten. Loot geldi arkadaşlar bana. Benim classimla uyumsuz muydu neydi tam hatırlamıyorum. O sıra partiden yediğim küfrü, hakareti başka hiçbir yerde yemedim. Oyunu yeni ogrendigimi biliyorlar ama. Asıl problem bu. Itemi verdim hemen birine, guildden atıldım zaten. Üstüne yediğim hakaretle kaldım. Bu insanı cidden soğutur oyundan. Ondan sonra da serveri bıraktım. Hangi server olduğunu tahmin etmişsinizdir. Cringe olmamak elde değil burada.
    Akabinde, ravencrest e geçtim. Kendi arkadaş grubumu yaparak keyifle oynadım. Buradan forumdan birisi benimle iletişime geçti. Guide aldılar, argent down a gittim. Çok güzel insanlarla keyifle oynadık. Buraya gelenlerde bu serverden kaçan kişiler oluyor genelde. @erodion, forumdan iletişime geçen kişi, şimdi girseler aralarına hemen katılırım mesela.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • aschil kullanıcısına yanıt

    Girdiğin guilde göre, oynadığın kişilere göre değişiyor. Bana böyle davranan biri olmadı ama bu tip adamlarla da hiç birlikte oyun oynamadım. Genelde daha seviyeli ve düzgün oyuncularla birlikte oynuyorum.


    Oyun şuan eskisine göre aşırı casual, çok rahat gearlanıyor insanlar. Haliyle içeriği daha hızlı ve rahat temizliyorlar. Çok gerginlik olacak bir content yok şuan. Yani eski günlerdeki gibi item için birbirine sövülen bir ortam olduğunu düşünmüyorum. Ben şahsen bu casualliği sevmedim, gearing zevksiz ve çok kolay. Oyunda yaptığınız şeyler karaktere güç katmıyor. Her şey craft, üstüne + bas + bas üzerine. O sebeple ben oyuna ara verdim private serverda legion oynuyorum  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 24 Mayıs 2023; 18:13:38 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Her paket aynısı oluyor oyuncularda ya. Sinematik Hype ile başla - yenilikler oyuna bağlar - sıkılıp, Wow'un dönemi bitti deriz - bir sonraki pakete kadar offline

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Oyuncudan oyuncuya değişiyor ya kimisi bu rahatlığı sevdi ben sevemedim. Ben çok aşırı olmasa da biraz grind ve rng'ye dayalı progress'i seviyorum. Şuan oyun kimseye bir şeyi yapmaya zorlamıyor. Hiçbir şey yapmazsanız bir şey kaybetmiyorsunuz buna rağmen yine en yüksek gear'a ulaşabiliyorsunuz + basa basa.


    Yani bir şey yapmıyorsunuzdan kastım elbette o + basma işini yapabilmek için yapılması gerekenler var ama mesela oyunda renown sistemi var karaktere tmog ve bazı meslek kazanımları dışında verdiği bir şey yok. Karaktere güç katmıyor.


    Kısacası progress heyecansız ve aşırı casual. Ondan ara verdim.


    Legion'da oynarken hiç ara vermeden tüm patchleri oynamıştım mesela, demek ki ara verdirtmeyen ek pakette yapılabiliyor  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 25 Mayıs 2023; 3:21:13 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Legion cidden güzeldi ya. Mitik dungeon yeni gelmişti, legendary item drop gelmişti. Biri düşünce build oluyordu. Legendary weapon ve skill gelmişti. Onu kasiyorduk ama karakterin sürekli güçlendigi hissini veriyordu. Raid ile dungeon arasında ki item dengesi iyiydi. Quest serileri zevkliydi. Raid tasarımları ve yeni gelen class DH güzeldi. Oyun çok taze hissettiriyordu. Grind olayı artmış, rng unsuru da keza öyle.

    Legion dönemini sürekli över dururum. En yüksek gameplay dönemimdir. Öncesi WoD kötüydü, alt kasiyorduk sürekli. Legion da main class oynadığın belli oluyordu. Bu farkın azalması işi bozuyor.

    Diablo IV oynarız hocam en kötü. Hem Türkçe geliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Dreanor da alliance de 1 tane türk buldum oda orgrimmar da daha çok türk bulursun dedi orda evorker açtım ne hikmetse türk bulamadım dreanor harici başka server varmı türk oyuncu olan kimse korkmasın para Mara istemiyecegim oyunda :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anlaşılan oynayan fazla kimse yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sireno52 kullanıcısına yanıt
    Türk oyuncu arıyorsan Twisting Nether türk oyuncu dolu başka yere bakmana gerek yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TN - Horde

    SM - Aliance


    Dreanor en kalabalık ve pop (genele göre) server şuanda, bir çok türk burda da var mesela biz burda oynuyoruz yıllardır. Çok fazla türk gördük tanıştık ama öyle bir toplu türk guild şuanda yok galiba.


    Sohbeti muhabbeti türkle yap ama RAİD-M+ Falan yabancılarla takılmak en iyisi türkler de hep bir arıza çıkıyor yanlış anlaşılmasın bizde türküzde olmuyor işte biz yanyana gelince #C£#c#$ oluyor genelde :D

  • sireno52 kullanıcısına yanıt

    Hocam bizde 3 aydır retail oynuyoruz.


    Discord : blasphemous#2277


    Ekle istersen konuşuruz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar bizde 2 kişiyiz 3 aydır oynuyoruz realm : outland


    dc :

    discord
    Join the lolwest pre kaçak:) Discord Server!
    https://discord.com/invite/wxDgtnPD

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.