Şimdi Ara

Wow Hardcore Modu Geliyor.(Karakterler Ölümlü Olacak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MMORPG dünyasını baştan sona değiştiren World of Warcraft, oyuna bir yenilik daha getiriyor. Hardcore modu ile "Kalıcı Ölüm".


    MMORPG oyuncularının bileceği gibi oyun sonsuz ihtimaller ve sonuçlar ile dolu. Karakteriniz ne kadar güçlü olursa olsun bir noktada başa çıkmanızın zor olduğu bir düşman ile elbette karşılaşıyorsunuz ve sonucunda ya ölüyor ya da kaçıyorsunuz.


    Karakterinizin öldüğü zaman hayata geri dönebilmeniz için birkaç yöntem olsa da bunun kalıcı olması da oyuna fazladan bir gerçeklik katıyor. Blizzard, daha önce Diablo serisinde de getirdiği Hardcore modunu, WoW'a getireceğini açıkladı.


    WoW Hardcore sunucularında sadece tek bir canınız olacak


    Geliştirici Josh Greenfield tarafından ortaya çıkan bilgi, henüz çok fazla ayrıntı içermese de oyuncuların oyun modunun resmi versiyonunda görmeyi bekleyebilecekleri bazı özellikleri doğruladı. Kalıcı ölüme ek olarak, Blizzard'ın Hardcore versiyonu, oyuncuların birbirlerine ölümüne meydan okuyabilecekleri bir "mak'gora" düello sistemi sunacak.


    Oyuncular, kısa bir süre içinde kullanıma sunulacak olan halka açık test alanında Hardcore sunucularını test etmeyi sabırsızlıkla bekleyebilirler. Tam sürümün ise birkaç ay içinde piyasaya sürülmesi planlanıyor.


    Unutmamanız için bu durumun sadece Hardcore olarak belirlenmiş sunucularda geçerli olacağını tekrarlamamız lazım. HC dışındaki diğer sunucularda sistem aynı şekilde işlemeye devam edecek.


    Alıntı

    metni:
    World of Warcraft'ta kararketler ölümlü olacak







  • eski oyuncular diablodan harcorenun nasıl keyifli olduğunu bilir bazen de sinir bozucu. wow için değişik bir renk katacağı kesin.

  • Yaz sonrası geleceği söylendi


    Mak'gora da olacakmış.

  • raidlerede mitik+ getirsinler 3-5 günde bitmeye başladı çok kolaylaşmış.

  • Raid zorlaşınca da başka türlü insanlar konuşuyor kolay olunca da konuşuyor bu nasıl bir iş anlamadım.


    Kolaysa yapında bir görelim ?

  • xyro kullanıcısına yanıt

    siz bitirdiniz mi mythic raidi?

  • benim demek istedigim dungeonlardaki gibi bir sistem yaparlar, +3 +8 +9 v.s. isteyen istedigi zorlukda oynar dusen itemler degismez maksat nereye kadar gidilebilecegi yoksa ben normal bile yapmıyorum. Her hafta aynı şeyi yapacaklarına daha zorunu denerler.

  • Bence raidlerdeki zaman kaybı yaratan şeyler kalksın direk bossla savaşsak daha iyi. Boss 3 dk sürüyor bossa gitmesi 15 dk sürüyor. Thrash moblar tam zaman kaybı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Hemen bir guild kurup drama yaratmalıyız. Eski oyuncu olmak bunu gerektirir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.