Şimdi Ara

www.ililan.com - Elektronik ürün ilanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  www.ililan.com - Elektronik ürün ilanları


    Artık elektronik ürün ilanı vermek hem kolay hemde ücretsiz. Farklı bir ilan sitesi ile tanışmaya ve aramıza katılmaya hazırsanız sizi de bekliyoruz.


    www.ililan.com 2012 yılında faaliyetine başlamıştır.

    Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için her geçen gün web sitemiz geliştirilmekte ve güncellenmektedir.

    Kolay ilan verme mantığına göre tasarlanmış olan web sitemiz alışılmışın dışında bir ilan verme ve ilanlara ulaşabilme seçenekleriyle ilan siteleri arasında öne çıkmaktadır.

    ililan.com’da sadece Cep Telefonu, Bilgisayar, Tablet Bilgisayar, Notebook (Dizüstü), Netbook, Fotoğraf Makinesi ve Kamera ilanları bulunmaktadır. İlan kategorileri zamanla geliştirelecektir ancak sadece elektronik ürünlerin ilanları yer alacaktır.

    ililan.com’un farklarından biride kullanıcıların ilgilendikleri ilanın altına yorum bırakabilmeleridir. Her ilanın altında bulununan Soru/Yorum bölümüne yazılan sorular ve yorumlar ilanın altında yayınlanmaktadır. İlan sahibi yapılan yorum ve sorulara karşılık cevap yazabilmektedir. Bu sayede ilanınızı ziyeret eden diğer kullanıcılar bu yorumlar ve sorular karşılığında verilen cevaplar doğrultusunda ilandaki ürün hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmaktadır.

    Bu bölüm ilan sahibi tarafından aktif veya pasif olarak ayarlanabilmektedir. Soru/Yorum bölümü alıcılara ilan hakkında daha fazla bilgi verirken satıcınında defalarca aynı soru ile karşı karşıya kalmasını önler ve gereksiz mesaj trafiğini ortadan kaldırır. Soru/Yorum seçeneğinin açık tutulması önerilir.[/simage]







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.