Şimdi Ara

www.ixirpos.com Adisyon Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ixirpos Adisyon Programı Kafe, REstoran ve Barlar için hazırlanmıştır. Eğitim Videolarını buradan izleyebilirsiniz.http://www.ixirpos.com


    Özellikler:
    İşletme Bölümleri
    İşletmenizi bölümlere ayırabilir ve her bölümün kendi masasını belirleyebilirsiniz.

    Sipariş İşlemleri
    Siparişlerinizi yönetmek ixirPOS ile çok kolay. Her sipariş ilgili Mutfak/Bar bölümlerine anında ulaşır. Özellikli ve gramajlı ürünlerin siparişini almak artık çok kolay.

    Stok Yönetimi
    Stok yönetimini dilerseniz sipariş ile bağlantılı kullanın dilerseniz ayrı ayrı kullanın. Stok durumlarından anında haberdar olun.

    Gün Sonu İşlemleri
    Gün sonu işlemlerinizi tek bir tuş ile hazırlayın. Gün sonu raporunuz mail adresinize otomatik olarak gelsin.

    Cari İşlemleri
    Ürünlerinizi aldığınız firmaları kayıt edin ve hangi firmaya ne kadar borcunuz var, hangi firmadan alacağınız var kolayca takip edin.

    Tahsilat İşlemleri
    Nakit, Kredi Kartı ve Yemek Kartları ile tahsilat işlemlerinizi gerçekleştirebilir, iskonto uygulayabilir ve küsüratları yuvarlayabilir, toplam tutarı parçalara bölebilir ve ürün başına ödemeler yapabilirsiniz.

    SMS ile Bilgilendirme
    Gün Sonu işlemi yapıldığı anda ve Ürünleriniz kritik miktar seviyesine ulaştığında (10 günde bir) sistemde tanımlamış olduğunuz cep telefonuna sms bilgilendirmesi yapılır. Sms sisteminin kullanılması için SMS Paketinin tarafınızdan satın alınması gerekmektedir. Çünkü gönderilen smslerde Firmanıza ait bilgiler yer almalıdır. Detaylı bilgi için : 0850 305 4624 ten bize ulaşabilirsiniz.

    Masa İşlemleri
    İşletmenizi bölümlere ayırabilir ve her bölümün kendi masasını belirleyebilirsiniz. Rezervasyon kaydı, masa birleştirme ve masa taşıma işlemlerinizi sorunsuzca yapabilirsiniz.

    Mobil Uygulama
    Mobil Uygulama ile ister telefondan ister tabletten masa başında siparişlerinizi alın, masaları yönetin. Masa başında aldığınız sipariş doğrudan ilgili Mutfak / Bar ekranına ve yazıcısına ulaşsın.

    Paket Servis
    YemekSepeti.com, Online Sipariş (Kendi Web Sitenizden) ve Caller Id ile telefondan sipariş alıp yönetimini sağlayabilirsiniz.

    Gider Takipleri
    Elektrik, Su, İnternet ve benzeri giderlerinizi sisteme kayıt edin. Kasadan kullandığınız ödemeleri gün sonuna yansıtıp doğru sonuçlar elde edin.

    Raporlamalar
    Detaylı raporlamalarla işletmenizin durumunu inceleyebilir ve eksik yönlerinizi ortaya çıkartıp iyileştirmelere gidebilirsiniz.

    Mutfak/Bar Yönetimi
    Alınan Siparişler işletmenizin hangi bölümünde hazırlanacaksa direkt o bölümün ekranında gözüksün. Mutfak / Bar çalışanının siparişleri doğru ve eksiksiz hazırlamasını sağlayın. Ayrıca Sipariş hazır olduğunda garsona bilgi gönderilsin.







  • Ege Adisyon'u tavsiye ederim. Türkiye'nin en iyi bulut tabanlı adisyon ve qr menü sistemi deniliyor. İşletmemizde bizde kullanıyoruz. Hem fiyat olarak çok uygun hemde gerçekten fevkalade bir yazılım.




    Bizi en çok mest eden özellikleri yazıyım




    Garson çağırma modülü (müşteriler masalarına garson çağırabiliyor. direk garsonlara bilgi gidiyor. şu masa garson talebinde bulundu diye.)

    Qr Menü'den sipariş. (Müşteri QR menüden kendi siparişini kendisi girebiliyor sisteme.)

    Mutfakta ekran kullanılması. sipariş yazıcısını kaldırmış adamlar mükemmel olmuş. sipariş direk mutfak ekranlarına düşüyor. hazırlanınca rengi değişiyor. servis edilince mutfaktan kalkıyor falan çok ileri düzey birşey yapmışlar.

    Detaylı Ciro takibi falan çok kullanışlı



    tavsiye ederim. www.egeadisyon.com





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.