Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tesbihcekenhoroz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.190
Cevap
128
Favori
185.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilmiyorum sizlerde durum nasıl ama file explorer uygulamasında ilk defa reklam görüyorum. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı ?


    Not: msayı telefonu ilk aldığımda adb ile kaldırmıştım. Buna rağmen xiaomi ne hikmetse ısrarla reklam gösteriyor.

  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Bağlantı ayarlarında özel dns kısmında agduard dns ekleyin hocam. (dns adguard com) Aradaki boşlukları silip onun yerine nokta koyun, öyle ekleyin dnsyi. Bunu yapınca reklam çıkmıyor. Uzun zamandır ben öyle kullanırım, rahatım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt

    Ben yaşamadım 1 aylık kullanımım da, 2 gün önce cihazı kutusuna kaldırdım ilana koydum. Reklam konusunda tüm ayarları kapattım her uygulamanın kendinden ve cihaz ayarlarından. Bu konu benim aşırı takıntım olan bir konu, 1 haftadır Xiaomi 14 kullanıyorum onda da reklam görmüyorum. Görsem kullanmam o kadar takıntılıyım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt

    Benim her cihazımda ilk yaptığım ayarlardan bir tanesidir. Çok fazla işe yaramakla birlikte vodafone hatlarda bazen sorun çıkarıyor net çekmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Vodafone hattım olmadığı için bilmiyodum hocam. Uyarı için teşekkürler. Bunu yapacak arkadaşlar buna dikkat ederler artık 👍🏻

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt

    Ben de evdekilerin cihazlarda yaptım onların Vodafone hatları. Net full çekiyor aslında ama hiç girmiyor bir yere. Aklıma da gelmedi dns mevzusundan olacağı. Bir gün babam telefoncuya götürmüş o düzeltmiş. Telefonu aldım elime tüm ayarlarını ben yaptığım için nerede fark var diye bakınırken dnsyi kaldırdığını farkettim. Annemin telefonda da dnsyi kaldırınca düzeldi net sorunu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim istediğim dns eklemeden reklamlardan sıyrılmak. Msa daemon feedback vs bunların hepsini kaldırdım normal şartlarda reklam görmemek gerekiyor ama adamlar galiba son güncelleme ile uygulamanın içine gömmüşler reklamı. Son çare foss listesinden açık kaynaklı temiz internet bağlantısı olmayan bir dosya yöneticisi bulup kullanmak.


    @draqpit42 valla bende reklamı en az sen kadar sevmiyorum. Anlamadığım konu eskiden xiaomi cihazlar ucuzdu cep dostuydu dolasıyla reklam görmeyi kimse çok dert etmiyodu. Şimdi aynı fiyata alternatif tonla cihaz ve marka varken ve bu markalarda reklam görmezken xiaominin hala reklam konusunda bu kadar ısrarcı olması büyük eksi. Hayır bide videolu reklamlar çıkıyo telefon internetin 3GB falansa aylık 1GB internet reklamlara gider öyle saçma bi durum. Üzücü...



    edit: privacy bölümünde xiaominin personalised ads bölümündeki kısmı kapattım ads bölümündede google ads id tanımlamış onuda sildim. File managerın güncellemeleri kaldırdım şuanlık uygulamada reklamlar gitti. Bakalım ne zaman gelicek. Eğer gelirse poco büyük ayıp eder :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 13 Mayıs 2024; 12:25:56 >




  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt

    Bu ısrarına kimsenin anlam verdiğini sanmıyorum aksine bir çok kişinin markayı tercih etmeme sebebi. Dediğiniz gibi fiyat konusunda da eski albenisi kalmadı. Çin özelinde ne yapıyorsan yap ama globalde bunu yaptıkça kendisi kaybeder de çok umursamadıkları ortada. En azından amiral cihazına koymazsın şu reklamları ama ne diyeyim markanın misyonu reklam sanırım.


    Edit: Çok fazla bölüm ve menüde reklam kapatma var, bir gün HyperOs özelinde rehber yapasım var ama bakalım. Her şeyi kapattım sanıyosun bir yerden yine çıkıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 13 Mayıs 2024; 12:28:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt

    Valla hocam ben bile reklam görüyosam bu durumda ayşe teyze hasan amca reklam delisi oluyodur kim bilir. xiaomiadbtool la belki hiç olmadı 25 tane uygulama veya eklendi kaldırdım. Yani xiaominin bana reklam gösterebileceği tüm kapıları kapattım (sanıyodum) hyperosta çok fazla gizli veya gözden kaçan bölümler var. Rehber yapılsa yapılır valla haklısın :) bakalım bir sonraki reklamı ne zaman göstericekler. 1 ay oldu kullanalı ilk defa reklam gördüm. Umarım ilk ve son olur.

  • reklam konusunda arkadaşlarla hemfikirim dns en basit çözüm olsada bant genişliği daralıyor hızlanmak yerine aksine yavaşlıyor internet hızınız bunun yanında hotmail vb uygulamalar sapıtabiliyor bazı uygulamalar sunucuya bağlanamadı hatası veriyor ben uzun zamandır nextdns kullanıyorum adguard,cloudflare vb pek çoğunu denedim en iyisi nextdns özelleştirilebilir olması ve kolay anlaşılır panele sahip olması ile öne çıkıyor benim için..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Poco X6 Pro'da yaşadıpım İnstagram mesaj bildirimlerinin gelmemesi, uygulamaya girip mesajları okuduktan sonra yeni mesaj gelmiş gibi bildirim gelmesi sorunu X14'te devam ediyor. Bu sorunu yaşayanlar var mı? Yaşayıp çözebilen veya sebebini bilen var mı? Çok can sıkıcı olmaya başladı maalesef. Geribildirim gönderdim umarım çözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu xiaominin yazılımından kaynaklı. Daha önce de bu sorun vardı, şimdi de devam ediyor. Normalde uygulamayı kilitlemişim kapanmasın diye, ayarlardan da kısıtlama yok seçmişim, otomatik başlatmayı da seçmişim ama birkaç kez kapatınca arka planda kendi otomatik kapatmaya başlıyor, benim yaptığım ayarları uygulamıyor. Başlarda Instagramı az kullanıp sonlandırdığım için bildirim anında düşmüyordu. Ama son zamanlarda çok kullanıyorum ve sonlandırma yapmıyorum diye bildirim sıkıntısı yaşamıyorum. Borsa uygulamasında mesela önceden çok girip bakıyor ve sonlandırmıyodum diye hep açıktı. Ama sonradan az girdiğim için ayarlara rağmen mutlaka kapatıyor yazılım 😑 değişik ve saçma maalesef

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam bireysel bir çözümü yok o zaman. Duyarlı kullanıcıların geri bildirimlerde bulunup markanın düzeltmesini bekleyeceğiz :) Teşekkürler cevap için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 dakikada %14 den %100 yaptı. Harika ya 


    Telefon elimde bir şeylere bakarken wp den mesaj geldiğinde sadece titriyor, ses çalmıyor. Bu poco x3 pro'da da vardı. Bunun bir nedeni var mı yoksa normal mi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_demek -- 14 Mayıs 2024; 17:34:55 >
  • Net bilgim olmamakla birlikte benim de düşündüğüm hızlı şarjın pil ömründe olumsuz etki yapması. evde diğer telefonların şarj aleti var a2,0 vs onlarla şarj etmeyi düşünüyorum ama sorun olur mu bilmiyorum. onlar da kaç yıllık, arıza yapma ihtimali var mıdır?

  • İyigünler bu telefondan almayı düşünüyorum. Antep'te söylemez pasajında telefonlar var, oradaki telefoncular güvenilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathdelisi -- 14 Mayıs 2024; 18:24:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Ram temizliyice de reklam çıkmaya başladı 1 haftadır, kapatma seçeneği de yok, güncelleme ile mi oldu bilmiyorum 😶

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • juveline J kullanıcısına yanıt

    üst sayfada yazdığım mesajda çözümünü ekledim. Şuanlık görmüyorum. Ayrıca security uygulaması içinde gizli bir bölüm var ordada wifi ve mobil veriyi kapatmak gerek. Bu gizli bölüm security uygulamasında en alt sayfaya geldiğinde tekrar sayfayı aşağı indirince ek bölüm çıkıyo "toolbox" burda data usage(veri kullanımı) kısmından manage network connection kısmında reklam çıkan uygulamanın wifi ve mobil veri bağlantılarını kesin. Ayrıca aynı ekranda üstteki üç noktalı kısıma gelince background connection diye bölüm var burdanda reklam çıkan uygulamanın tüm bağlantılarını kapatın. Bu arada bu dediklerim security için geçerli olmayabilir çünkü listede her uygulama gözükmüyor. Eğer varsa ne var ne yok kapat gitsin. Umarım yardımı olur.

  • Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum .

    Poco x6 promu satıp İnfinix GT 20 Pro aldım gerçekten pocoya göre (benim fikrim) çok iyi. Pocoda EN SİNİR OLDUĞUM ŞEY>> 60hz modda arayüzde vs. kasıyorken infinixte kesinlikle böyle birşey yok.

    X6 prodaki gibi aşırı ısınmıyor. Kamerasını söylememe gerek yok herhalde :) gcam falan uğraşmadan dahili kamera ile 4k60fps video çekiliyor. Fotoğraf ve video başarılı.

    Şöyle birşeyde dikkatimi çekti pocoda 67w şarj ile infinixteki 45w şarj hemen hemen aynı sürede dolduruyor. Bu cihazda 1 saatte hemen hemen doluyor pocoda yakın sürelerde tam şarj oluyor.

    Ayrıca arka kapaktaki ışıklandırma (mecha loop) güzel çalışıyor.

    Konu adminliğini isteyen varsa değiştirebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 14 Mayıs 2024; 20:36:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler pil tasarrufu açıkken karanlık modu nasıl kapatıyoruz bilen var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.