Şimdi Ara

XBOX 360 BÖLGE DEĞİŞTİRME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Ben bundan 2 ay önce bölgemi değiştirmiştim (Haziran başıydı sanırım) şimdi MGS V'in fiyatı bulunduğum bölgede çok pahalı olduğu için Türkiye'ye geçeceğim ama beklemem gerektiğini biliyorum. Ne kadar beklemem gerektiğine bakabileceğim bir yer var mı?

    Teşşekürler



  • 3 ayda bir bölge değiştirebilirsin. Tam tarihi nereden görebileceğini bilmiyorum.
  • Merhaba bölgenizi nereden nereye değiştirdiniz? Ben ntsc olan Abd bölgeli cihazımı Tr ye dönüştürsem ne gibi avantajları dezavantajları olur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: levyeli

    Merhaba bölgenizi nereden nereye değiştirdiniz? Ben ntsc olan Abd bölgeli cihazımı Tr ye dönüştürsem ne gibi avantajları dezavantajları olur?

    Bölgemi Türkiye'den İngiltere'ye değiştirmiştim zamanında sonra ABD yapıp tekrar İngiltere'ye almıştım. ABD yapmam saçmalıktı çünkü cihaz PAL idi.

    Ben size yaşadığım birkaç problemi anlatayim

    Cihazım PAL bölgem İngiltere, bazı Gold oyunları bölge sıkıntısı yüzünden (yanlış bilmiyorsam ben Türkiye'de yaşıyorum ama bölgem İngiltere kaynaklı bir sorun) ücretsiz oyunların bazılarını alamadım.
    Bölgem Türkiye iken de Dishonored'ı alamamıştım ama onun yerine bize Orcs Must Die! 2'yi vermişlerdi. Bazı oyunlar bölge kısıtlamalı çıkıyor ben bunlardan kurtulabilmek için böyle bir şey yapmıştım. Ama şimdi MGS V UK hesaplarda 50£, Türkiye hesabında 110 TL olduğunu gördüm ve bölgemi tekrar Türkiye yapmaya karar verdim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.