Şimdi Ara

Xbox 360 çalışan hdd'yi görmüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 TB hard diskli xbox 360 sahibiyim. Fatal crach hatası alıyordum. ayarlarla oynarken dash_launch ayarlarını bozdum(aurora ile boot yerine başka bir dosya seçmişim). Doğal olarak alet açılmaz oldu. Ne yaptı isem açmayı başaramadım. Bu durumda cihaz nasıl açılacak bilen varsa. Yazması çok faydalı olur.
    Hard diski h boxtan söktüm, bilgisayara taktım. Bilgisayar diski gördü ama format farklı olduğundan içine giremedim. Bir program yardımı ile hard diskin içini gördüm. dash_launch klasörünü tamamen sildim. Sonra hard diski bilgisayardan söküm konsola taktım. Xbox hemen orjinal menüsünde açıldı. Usb bellekten,ayarsız dash_launch_v3.16 klasörünü taktığım 1 terabaytlık hard diskin içine kopyaladım. Daha sonra da açıp boot dosyası olarak aurorayı ayarladım. Usb belleği çıkardım. Cihazı yeniden başlattım. Aurora ile açıldı. TÜm oyunlarım hatasız çalışıyor.
    Şimdi gelelim problemime. Çıkarıp taktığım hard disk, hem aurora'da,hem fsd'de görünüyor. Fakat box dash boar(orjinal menü) sistem ayarları altında bulunan depolama kısmında görünmüyor. Fatal crash hatası alındığında buraya gelip disk önbelleğini temizlemek gerekiyor. Fakat her yerde görünen hard disk, bu kısımda görünmüyor. Hard diski orjinal dash board ' nasıl tanıtıcaz? Hard diskin tamamı oyun dolu. Format atamam yani. Ayrıca tüm oyunlarım hatasız çalışmakta. Bu da format gerektirecek bir durum olmadığını gösteriyor. Belki eksik bir dosya ya da klasörüm vardır.
    Karmaşık anlatmışımdır diye özetliyorum. Aurora altında görünen ve çalışan hard disk orjinal dashboart altında görünmüyor. Diski sökmeden önce görünüyordu. Tekrar nasıl görünür?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.