Şimdi Ara

Xbox 360'da 2011 exclusive kitligi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yahu varsın özel oyun çıkmasın, ne olacak ki? Çıkacak olan çoklu platform oyunlar güzel olduktan sonra bence bir sorun yok.
    Kısacası, ben oynayacak güzel oyun olup olmamasına bakarım. Oyunun konsola özel olup olmaması beni pek ilgilendirmiyor açıkçası.
  • Fazla kastırmaya gerek yok bize 2 oyun da yeter vs diyerek. Ben de xbox360 kullanıyorum ama Exc. Oyun konusunda ps3 ün eline su dökemiyor.

    Sony nin çalıştığı oyun stüdyoları çok daha nitelikli bu konuda. Sonraki nesil xbox ta Microsoft eli yüzü düzgün bir kaç oyun stüdyosu ile anlaşıp bu eksikliği de kapatırlarsa Playstation markasının xbox a karşı artı tek bir özelliği kalmaz.

    Bu neslin başında microsoftun hedefi exclusive oyunlar değildi. "Games for Windows – Live" adı altı altında PC ve XBOX oyuncularını tek bir çatı altında birleştirmekti yanlış bilmiyorsam. Bekledikleri gibi olmadı galiba bunun sonucu. Bu yüzden biraz boşladılar exclusive işini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 22 Aralık 2010; 8:55:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slicer

    Yahu varsın özel oyun çıkmasın, ne olacak ki? Çıkacak olan çoklu platform oyunlar güzel olduktan sonra bence bir sorun yok.
    Kısacası, ben oynayacak güzel oyun olup olmamasına bakarım. Oyunun konsola özel olup olmaması beni pek ilgilendirmiyor açıkçası.


    Sonuna kadar katıldığım bir yorum olmuş bu. Burda exc. az xboxda diyen adamlar sanki sadece exc oyunları oynuyorlar. Önümüzdeki sene çıkacak multiplatform oyunları oynamayacaksınız sanki. Bulletstorm, rage, crysis 2 vsvs.

    Bu arada birde xcom var exc oyun xbox da, oda çok sağlam oyundur kimse bahsetmemiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12henry14

    pgr 5 duyurulsun artık



    Şöyle mükemmel bir oyun bırakılıpta Blur adından uyduruk oyun yapılır mı.. .Pgr isim hakları olarak kimde bilmiyorum ama artık birisi devam ettirsin şu oyunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfgangg -- 22 Aralık 2010; 10:21:04 >
  • Arkadaşlar şöyle bir şey daha eklemek istiyorum baştaki mesajda ismi geçen biri olarak. Xbox 360'ın 2011 senesinde az exclusive oyunu olması elbette Gears 3 ve Forza 4'ün değerini düşürmez. Onları hala büyük bir istekle bekliyoruz. Fakat toplamda bakınca 2011 senesi için ps3 özel oyunların sayısı çok daha fazla. Haa o özel oyunlardan kaç tanesi çok iyi olur kaçı vasat olur bilemeyiz elbette. 2011'de xbox özel oyunun az olması da xbox'ın değerini azaltmıyor elbette.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakcav

    Gear of War yeter diyen arkadaslar: Sizlere kaitliyorum GeoW3 bu senenin en iddiali oyunlarindan biridir.

    Ama bir de 2010 yilina bakin, Halo Reach GeoW3'den daha az beklenen bi oyun muydu? Mass Effect 2, Alan Wake, Halo Reach, Fable III, SC: conviction, Crackdown 2, metro 2033. Elinizi vicdaniniza koyun; 2010'da bu cesitliligi ve (Mass Effect 2, Halo Reach, Alan Wake, SC Conviction icin) bu kaliteyi gormus biri olarak bu senenin gercekten kisir oldugunu dusunmuyor musunuz?

    Bence ortada soyle bir gercek var: Xbox Kinect'a agirlik vermek adina Hardcore oyuncularini biraz ihmal etti. 2011 icin sadece gamepad'le oynanan tek bir exclusive oyunun (GeoW3) kesinlesmis olmasi bunun en guzel kaniti!

    Fable 3 idare eder, cilalı Fable 2. SC: Conviction eh işte, asla bir klasik değildi. Alan Wake iyi oyundu ama beklediği etkiyi yapamadı. Metro 2033, PC içinde çıktı, klasik bir oyun zaten değil. Mass Effect 2 , PC için var şimdi PS3 yolunda. Üstelik daha iyi grafikler ve tüm eklentilerle birlikte. Crackdown 2 rezalet bir oyun zaten bahsi geçtiğine değmez. Ne kaldı geriye? Halo Reach. Bu sene içinde Gears of War 3 var. Tüm seneyi adam gibi tek bir exclusive oyunla kapatan bir konsol. Bu senede değişen birşey olmayacak bence.
    "Ehi ehi Geow 3 hepsine bedel oluum" Geçiniz. Acilen kaliteli yapımlara ihtiyacı var Xbox 360'ın.




  • ps3 e 38 oyun cksa ne olur ki . Kelebeğin ömrü kadar oyunlar . Kim sabah aksam Gow3 oynuyor , ya da o kadar bu kadar dedikleri KZ2 , sonra harika bir oyun olmasına ragmen Heavyrain. Olay artık single da bitmiyor . guclu bir alt yapıda online da bitiyor iş. 2011 de bir cok plan vardır . sonucta oyunlar 1 yılda bitmiyor suprizler hazırdır , kim bilir kac oyun bitti bitecektir. stratejik bakmak lazım birazda. 2011 de xbox yılı olacaktır Kinect gibi bir sistem varken
  • Bu nasıl baktıgına göre değişir...

    Eger 3-5 tane exc olsun, ama 10 saatte bitsin, bir daha bakmasamda olur dersen o zaman kıt..Ama bu tip oyunları max 2 hafta oynarsın..

    Eger, az olsun ama uzun süre oynayayım dersen kıt degil, çok zengin...Mesela Halo 3 ü biz 3.5 sene oynadık, halada dolu serverlar. Geow öyle, Forza öyle.
    Mesela her akşam Halo Reach oynamaktan diger oyunlara bakamıyoruz resmen..Bu arada boool exc li PS3 ü ise açtıgımız yok..Peki ne anlamı kaldı o zaman o kadar exc in ?
    Ben şahsen oyna at oyunlar yerine, aylarca, yıllarca oynanacak exc leri tercih edelim. Az olsun önemi yok...Sonuçta konsol başında daha çok zaman geçirmemi saglıyorsa, parasının hakkını kat kat veriyorsa gerisi çok ta fifi...
    2011 dede Geow3 ve Forza 4 var. Bunlarda çok uzun süre oynanacak oyunlar..

    2010 dada gayet güzel exc ler çıktı..Fable 3 güzel, Mass Effect 2 süperdi, Conviction güzeldi, Reach, Alan Wake vs vs daha ne
    Ama artık exc ler degil, online belirliyor işleri....Multiplatform olup multisi bomba oyunlar var...Fifa, COD, BC2 gibi..Eh MS de bunlardan gayet güzel para kazanıyor. Rakibinden çok satıyor live sayesinde. Adamın derdi para olduguna göre alan memnun, satan memnun. Oyuncular memnun, şirketler memnun...Olay bundan ibaret



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 22 Aralık 2010; 12:56:32 >




  • Evet benimde dikkatimi çekti bu durum rakibi Sony belkide bu neslin en büyük çıkarmasıyla geliyorken MS yine az ve öz yolunu seçti..Liste verilmiş ama o listede XCOM ertelendi zaten Kingdoms,Codename D ve Project Draco gibi daha adı bile belli olmamış oyunların ise çıkacağını hiç sanmıyorum 2011'de en az 2012 oyunları onlar..Bir FM4 ile GeOW 3 çıkıyor bana GeOW 3 yeter gerçi bana ayrıca Multiplatform konusunda 2011 aşmış durumda ama PS3 Exc.lerinden bir iki tanesi çok iyi özellilkle UC3,LBP2 ve Last Guardian oynanmalı..

    Burada yeter yetmez değil konu Sony böyle savaş baltalarını çıkarmışken böyle sessiz kalmaları garip..Kinect olabilir sebep bu da bize eksi olarak yansır tabii..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.