Şimdi Ara

Xbox 360 Menü Nasıl Düzenlenir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Ben Xbox 360 sahibiyim ve gold üyeyim. Bildiğiniz gibi gold üyelere ayda 2 tane ücretsiz oyun veriliyor. Ben bu ay ki games with gold oyunu olan dishonored'i indiremedim. Daha doğrusu oyunu bulamadım. Bunun sebebi de bir hafta önce küçük kardeşim bize geldi ve ona kinect oynaması için izin verdim. Ne yaptıysa menünün arayüzünü değiştirdi ve games with gold oyunlarının olduğu bölüm kayboldu. Oyun arama sekmesinde oyunu aradım ama bulamadım. Menüyü nasıl düzeltebileceğimi ya da oyunu nasıl bulabileceğimi bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.



  • İyi Günler,
    Arkadaşım sorun genel bir sorun yani kardeşinizin günahını almayın. Bir süredir hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz. XBL Türkiye marketinde sorunlar var. Oyunlar sekmesi değişti ve 6 küçük kutudan ibaret.( Ki bir tanesi de reklam)
    Umarım en kısa sürede düzeltilir. Bu arada Dishonored bizim bölgeye verilmedi. Eğer bölgeniz Türkiye ise isteseniz de indiremezsiniz. Bize verilen oyun Orcs Must Die bu.
    Xbox Sitesi üzerinden giriş yaparak ücretsiz oyunu konsolunuza indirebilirsiniz. Şimdilik sadece site üzerinden erişilebiliyor. Deals with Gold site üzerinden bile erişilemez durumda...
    Sonra da Microsoft niye konsollarım Türkiye'de satılmıyor diye düşünsün bakalım....




  • İlk mesajım hata verdiği için gönderilmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schevko -- 18 Ağustos 2014; 10:54:19 >
  • Teşekkürler kardeşim. Bende boşuna kafa yorum kardeşimin günahını aldım. Peki Dishonored'i almanın bir yolu yokmu acaba. Ayrıca sırf Türkiye desteği ve özel oyunları için yeni nesil olarak Xbox One yerine PS4 tercih ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk

    Teşekkürler kardeşim. Bende boşuna kafa yorum kardeşimin günahını aldım. Peki Dishonored'i almanın bir yolu yokmu acaba. Ayrıca sırf Türkiye desteği ve özel oyunları için yeni nesil olarak Xbox One yerine PS4 tercih ettim.

    Rica ederim arkadaşım. VPN ayarları ile oynayarak oyunu elde etme imkanınız var sanırım. Fakat ben öyle işlerle uğraşmayı pek sevmediğim için denemedim. Forumda Live Gold oyunları ile ilgili bir başlık olacaktı. Orada bazı arkadaşlar öyle indirilebildiğini belirtmişler.
    Bu arada ben de yeni nesilde PS4 tercih ettim. Ama sağolsun onun da marketten ana ekrana atma gibi bir huyu var. Yazılımı da Xbox'dan sonra biraz yavan geliyor ama alışıyorum yavaş yavaş...
  • dishonered hesap us olsada inmiyor :)
  • dishonored için hesabınzı uk yapın oyun sorunsuz iniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.