Şimdi Ara

Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Geldiğimiz süreçte Fallout ismini ve markasını hemen hemen hepiniz duymuşsunuzdur. Özellikle 11 Nisan tarihinde ülkemizde Amazon Prime Video işbirliği kapsamında yayınlanan ilk sezonuyla büyük bir ses getirdiğini aktarabiliyoruz. Bu süreçten sonra serinin satışları patladı ve bu satışları değerlendirmek isteyen Microsoft'un yeni Fallout oyununun erken bir tarihte gelmesini istediği bildirildi.
     
    Fallout serisi şu anda yükselmeye devam ediyor
     
    The Xbox Two Podcast'in yakın tarihli bir bölümünde Jez Corden, Fallout serisine olan taleplerin bir hayli arttığını ve serinin bir sonraki oyununun merakla beklendiğini bildiriyor. Bu detaylarla beraber yeni projelerin bir an önce piyasaya sürülmesi hedefleniyor.







  • Ne 2030'u, TES 6 zaten 2028 den önce gelemez. 2 yılda Fallout 5 gelmez bethesdadan. Bu yüzden dizinin de verdiği gazla bir hışım Fallout 5'i TES 6 nın önüne çekip ona öncelik verebilir belki microsoft. Bu durumda TES 6 bekleyenleri çok üzücektir. Microsoft'un yerinde olsam Fallout'u Obsidian'a verilirim ki aynı anda hem Fallout hem TES geliştirilebilsin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fallout New Vegas oyununu Obsidian Entertainment yapmıştı. Bu firma da Microsoft'a bağlı bir firma. Son geliştirdikleri Avowed oyunu bu sene çıkıyor. Ondan sonra boşa düşüyorlar.
    Fallout 5'i Obsidian Entertainment'e versinler. Yine güzel bir Fallout oyunu yaparlar bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık oyun motoru üzerine çalışmalılar. Tamam e'ye basılı tutup sepeti npc'nin kafasına geçirmek eğlenceli ama yeter.
  • InXile şuan da bioshock'umsu steampunk rpg projesi üzerinde çalışmasaydı onların elinden çıkan bir fallout oyunu harikulade olurdu.
  • Geliştiricilere yapılan baskı hiçbir zaman olumlu bir netice vermez.Fallout nükleer kıyametin yol açtığı absürt bir evren.bu oyunda insanları hayran bırakan ince espriler ve hikaye,hayalgücü ve zamanın tezahürüdür.
  • Dizi var ister tabi erken çıkmasını.Yine batırır starfield gibi, beceriksizliğiyle ünlüdür todd.
  • Kullandıkları oyun motoru günümüzde bitik artık her anlamda , ya düzgün motor yapsınlar yada unreal engine e geçsinler. 


    Bu tarz erken çıkmaya zorlamalar genelde felaketle sonuçlanır. 

  • Hala Fallout oyunlarını oyun motoru, grafik kalitesi yönünden eleştirmeye çalışanlar var. Biz hala bin türlü yama ile 2d Fallout 1 i win 10 da oynuyoruz. Fallout grafik demek değildir. Fallout bir yaşam bicimidir, bir felsefedir, bir meydan ve okumadır. Oyunun hikayesi yerine, oyun nün Loresi deyince kendini daha bı havali sanan ergenlere göre değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.