Şimdi Ara

XBOX Gamepass PC Aboneliğim bitmesine rağmen Forza Horizon 4 açılıyor. Sıkıntı olur mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Yaklaşık bir ay kadar önce denemelik gamepass pc aldım 5 TL'ye bir ay kadar kullandım sadece FH4 yüklemiştim. Ancak aldığım gün iptal etmiştim 5 TL karşılığında bir ay kullanmak üzere. Bugün de tamamen iptal ettim. Paranızı kartınıza yatırdık diye mesaj geldi ve ara yüzden baktığımda herhangi bir gamepass aboneliğim görünmüyor. Ona rağmen Forza Horizon 4 Gamepassten yüklemiştim. Açılmaya devam ediyor. Herhangi bir sorun olur mu? Çünkü ödeme yineleme falan yapmadım. XBOX Gamepass PC Aboneliğim bitmesine rağmen Forza Horizon 4 açılıyor. Sıkıntı olur mu? 


    XBOX Gamepass PC Aboneliğim bitmesine rağmen Forza Horizon 4 açılıyor. Sıkıntı olur mu?
    XBOX Gamepass PC Aboneliğim bitmesine rağmen Forza Horizon 4 açılıyor. Sıkıntı olur mu?


    zaten şöyle de bir saçma durum var. ilk gün iptal ederken bana zaten sormuştu para iadesi yapılıp tamamen kapansın mı yoksa 5 tl karşılığında bir ay devam etmek istiyor musunuz diye. ben 5 tl ile bir ay devam etmek istiyorum diye seçtim. bir ay boyunca oynadım şimdi de para iadesi aldım.








  • Aferim adamlar bizim için 5 TL yapmış sen git son gün iptal et. 5 TL yav o da mı çok. Valla bu forumun ölücülerinin boşuna adı çıkmamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

    hayır konu o değil ya. ilk ay denemelik 5 tl sonra her ay 45 tl. ben de tek oyun için devam etmek istemiyorum. belki forzayı satın almayı düşünebilirim. lütfen konuyu yanlış anlayarak yoruma gitmeyelim.

  • Bir sure zaman taniyor ondan sonra giremiyorsun
  • marcelor kullanıcısına yanıt

    anladım teşekkürler. yani normalde bugün bitmiş olması gerek aslında ama giriliyor halen. bir de ben oyunu satın almayı düşünüyorum. bittikten sonra da oynayabilmek için. ultimate versiyonu şu anda gamepass ile 535 tl ama normalde 301 tlye düşmüş. 11 gün kaldı yazıyor. 11 gün içinde almalı mıyım? yani herkese açık indirim olduğu için gamepass indiriminden daha mı ucuza gelir? bir de kaldığım seviyeden devam edebiliyorum değil mi?


    https://www.microsoft.com/tr-TR/p/forza-horizon-4-ultimate-edition/9p513p4mwc71?activetab=pivot%3aoverviewtab




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretrg -- 23 Aralık 2020; 23:55:59 >




  • emretrg E kullanıcısına yanıt
    O paraya game pass ultimate al . Horizon yaninda bir dunya oyun oyna.
  • 301 tlye yaklaşık 6-7 ay oynayabiliyorum. bir de gamepass ultimate standart versiyon yani. sürekli ona ödeme yapmak istemiyorum. şu an 301 liraya FH4 mantıklı geldi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.