Şimdi Ara

Xbox Kategori Müdürü Levent Ertoğlu İle Röportaj Yaptık! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Valla ben bu microsoft un genel müdürü TAMER ÖZMEN ile yapılan DH raportajlarının hepsini izledim ama adam bana hıc guven vermedi sanki bir türk degilde yabancı gibi ne konusmalarında ne hareketlerinde bir sıcaklık güven yok,açık konusucam biraz (yvşk) bir tipe benzıyor kımse kızmasın valla bakalım ılerde durumu degısır umarım..
  • Şunuda sorsaydınız.
    Ban dalgası ne zaman gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The_Illusionist

    Halo 4'ü olması gereken fiyattan satışa sürmeleri gerekirdi. 169 Tl'ye satılan oyun olduktan sonra girmişler girmemişler hiçbir fark yok bence, bu fiyatlarla yurtdışından oyun almaya devam ederiz.

    Böyle yaptıkları sürece kopya oyunların da önün geçemeyecekler. Fiyatları uygun tutarak oyuncuları teşvik etmeleri gerekiyor. Aksi halde sizin de yazdığınız gibi uygun fiyata oyun almak isteyenler oyunlarını shopto, hkofferhouse ve benzer yerlerden alacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 22 Kasım 2012; 18:22:58 >
  • 130-140 yine neyse, daha pahalıya gelecek olmasına rağmen ülkemden alırım ama 169 insafsızlık harbiden. Gerçi belki adamların da yapacağı bir şey yoktur, ülkemizdeki kol gibi vergiler de malum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar cep foturalarından hale Özel iletişim vergisi alınan bir ülkeyiz dusunun artık bugun tüm dünyada herkezın cep telefonu varken bızde Özel vergiye giriyorülkemizde vergi dahılımı gercekten çok dengesız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.